^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Naši prijatelji

Ukoliko želite da podržite naš posao i mi vaš, slobodno nas kontaktirajte. Firma za preporuku je i knjigovodstvena agencija Beograd koja naš posao vodi pedantno i ažurno. O lepoti naših dragih dama brine se salon lepote u centru grada. Ukoliko Vam je porteban apartmani u Beogradu, stan za iznajmljivanje možete pronaći u bilo kom kraju Beograda. Ukoliko želite da provedete odmor van Beograda preporučujemo vam Srebrno jezero koje se nalazi na 100 km od Beograda. Za duže porodične odmore idealna je Sokobanja u kojoj će te bez problema pronaći apartmane i provesti lepe i nezaboravne trenutke.

Budite naš partner, kontaktirajte nas. Verujemo u obostranu i dugoročnu saradnju.

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Nasa agencija, jedna je od retkih na ovim prostorima koja vrsi OTKUP SKUTERA NA VODI. Ovim poslom se uspešno bavimo nekoliko godina i do sada smo otkupili na stotine skutera.Nama nije vazno koje je zapremine vas skuter na vodi, nama nije vazno koliko je star vas skuter na vodi, nam cak nije vazno ni da li je vas skuter negde oštećen, da li mu je motor ispravan…nama je samo vazno da u svom vlasništvu imate skuter na vodi i da želite da ga prodate, ostalo prepustite nama.

Na prostorima Srbije skuteri na vodu nisu bas cesta pojava, obično se mogu videti na Dunavu ili Savi i eventualno na nekoliko jezera, jer su na jezerima uglavnom zabranjeni, tako i da broj vlasnika skutera na vodi nije bas veliki.Vlasnicima skutera na vodu javlja se problem kada svoj skuter na vodi žele da prodaju. Problem je naći kupca. Iskreno većina ljudi bi želela da u svom vlasništvu imaju bar jedan skuter na vodi ali je problem sto nemaju gde da ga voze. Osim kada krenu na more pa tih desetak ili dvadeset dana da uživaju u svom ljubimcu….

Ako ste kojim slučajem, baš vi vlasnik nekog skutera na vodi i želite da ga prodate, a ne polazi vam za rukom jer mesecima postavljate razne oglase, čak ste ga nudili i ispod cene, nudili ste ga u zamenu za bilo stajali jednostavno interesenata nema, ne gubite nadu jer postoji rešenje i za vas, a to je naša agencija za OTKUP SKUTERA NA VODI.

Sve sto treba da uradite jeste da nas pozovete na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo odmah da vas se javimo i da dogovorimo susret. Sve sto treba da uradite kada se čujemo jeste da nam kazete vašu adresu stanovanja i mi ćemo odmah doci do vas. Sigurno se pitate da li smo zainteresovani za neke odredjene skutere na vodi, da li nas zanimaju samo odredjene marke, da li nas zanimaju skuteri na vodi odredjene kilometraže ili da li nas zanimaju samo oni skuteri na vodi koji su odlično očuvani? Našu agenciju za OTKUP SKUTERA NA VODI zanimaju apsolutno svi skuteri na vodi. Nama nije vazno u kakvom je stanju vas skuter na vodi, koliko je kubika vas skuter na vodi, za koliko je osoba vas skuter na vodi, da li je za jednu, dve ili tri, naš ne zanima kako je očuvan vas skuter na vodi i da li je uopšte ispravan. Na samo zanima da vi u svom vlasništvu imate skuter na vodi i da želite da ga podate našoj agenciji za OTKUP SKUTERA NA VODI sve ostalo je stvar dogovora. Ako se obratite bas nama mi ćemo odmah doci do vas, na licu mesta ćemo proceniti vas skuter na vodi i na osnovu te procene ponudićemo vam cenu i ako vam bude odgovarala novac ćete dobiti odmah na ruke.

Naravno i svi prateći troškovi ići će na nas račun, Troškovi dolaska, troškovi procene skutera, troškovi transporta skutera od vašeg mesta do sedišta naše agencije, troškovi prenosa….Sve će to ići na nas račun vi nećete imati apsolutno nikakvih troškova!

Nekoliko godina ste vlasnik skutera na vodi. Svake godine željno iščekujete leto da biste sa vašim skuterom na vodi mogli da uživate na Dunavu. Kada počnu nesnosne vrućine, kada je temperatura i preko 40 stepeni osećaj na skuteru kojim jurite tokom Dunava je jednostavno neopisiv, nezamenjiv. Kao početnik kupili ste jedan od najslabijih skutera na vodi, najmanje kubikaže, ali vremenom upoznali ste ga detaljno i sad vam je on jednostavno postao slab. Želite veći, brzi, jaci a da bi ste mogli da kupiti bolji skuter na vodi morate prvo da prodate vas sadašnji skuter na vodi da biste imali dovoljno novca. Letnja sezona se bliži a vi još uvek niste pronašli kupca i ne možete prodati stari i kupiti novi skuter na vodi. Nemojte propustiti novu sezonu, nemojte biti bez novog skutera. Pozovite nasu agenciju za OTKUP SKUTERA NA VODI na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i mi ćemo otkupiti vas stari skuter na vodi i izbrojati vam novac na ruke da biste mogli kupiti novi skuter!!!

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free