^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Naši prijatelji

Ukoliko želite da podržite naš posao i mi vaš, slobodno nas kontaktirajte. Firma za preporuku je i knjigovodstvena agencija Beograd koja naš posao vodi pedantno i ažurno. O lepoti naših dragih dama brine se salon lepote u centru grada. Ukoliko Vam je porteban apartmani u Beogradu, stan za iznajmljivanje možete pronaći u bilo kom kraju Beograda. Ukoliko želite da provedete odmor van Beograda preporučujemo vam Srebrno jezero koje se nalazi na 100 km od Beograda. Za duže porodične odmore idealna je Sokobanja u kojoj će te bez problema pronaći apartmane i provesti lepe i nezaboravne trenutke.

Budite naš partner, kontaktirajte nas. Verujemo u obostranu i dugoročnu saradnju.

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Godinama ste vlasnik kombija koji vas je verno sluzio. Godinama ste ga vozili bez ikakvog kvara, pa cak i onog najmanjeg, ali na žalost zbog loših vremenskih uslova, dogodila vam se saobraćajna nesreća i havarisali ste vas kombi. Niste vi krivi, osiguranje će platiti štetovali sa obzirom koliko je star vas kombi i koliko je havarisan razmišljate da li uopšte ima svrhe da ga opravljate. Možda je bolje da ga prodate u takvom stanju i tim novcem i novcem od osiguranja kupite drugi kombi. Ideja je odlična, ali se sada javlja problem kome prodati kombi u takvom stanju? Ko želi da kupi havarisan kombi. Razmišljate kako da to izvedete, da li da postavljate oglase na internetu ili možda probate sa oglasima u novinama. Možete, i možda ćete i naći kupca posle dužeg vremena, a možda i nećete. Ali mi znamo kako možete vas havarisani kombi da prodate bez ikakvih muka i čekanja.


Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA na broj telefona 061/155-7960 i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas, pogledati, proceniti vas havarisani kombi i naravno ponuditi vam odgovarajuću cenu. Cena će zavisiti od stepena havarisanosti vašeg kombija, ali verujte nam da bolju cenu od naše nećete dobiti. Druga varijanta je da nam se javite putem elektronske poste
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i ako imate fotografije vašeg havarisanog kombija možete i njih poslati, tako da ćemo vam odmah reci neku približnu cenu, naravno tacnu cenu ćemo vam reci kada vidimo vas havarisani kombi na licu mesta. I ono sto vas sigurno najviše zanima, a to je ako se budemo dogovorili i ako vam bude odgovarala naša ponudjena cena, kada će biti isplata? Isplata će biti odmah, na licu mesta, dobićete keš na ruke u valuti koju vi budete želeli. Našoj agenciji za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA je potpuno nevažno da li ćemo vam novac isplatiti u dinarima ili evrima. Jedino sto nam je vazno to je da ste vi vlasnik havarisanog kombija i da želite da ga prodate. Sve ostalo je naša briga.

Nasa agencija za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA uspešno se ovim poslom bavi godinama. Mi smo zainteresovani za otkup svih vrsti, marki i modela havarisanih kombija. Nama je ne vazno koliki je stepen oštećenja na vašem havarisanom kombiju. Nama je nevažno da li je u pitanju neko manje oštećenje, možda je udarena samo jedna strana ili jedna vrata, ili je u pitanju totalno havarisan kombi. Nama nije vazno godište vašeg havarisanog kombija, ne zanima nas da li je star, mesec dana, dve godine ili dvadeset godina. Nama je nevažno u kakvom je stanju motor na vašem havarisanom vozilu, da li uopšte pali ili je i on oštećen. Nama je samo vazno da želite da prodate havarisan kombija mi ćemo ga otkupiti od vas po najboljoj ceni za vas.

Ako ste kojim slučajem vlasnik nekog havarisanog kombija, ne bitno da li je u pitanju putnički ili teretni, nebitno koje je marke i godine proizvodnje i želite da ga prodate, nemojte uzaludno gubiti vreme tražeći nekog potencijalnog kupca preko raznih oglasa, nemojte gubiti uzaludno živce jer potencijalni kupci kada dodju da pazare havarisan kombi, sigurno će vam ponuditi neku simboličnu cenu, neku sumu novca sa kojom nećete moći ništa uraditi. Najbolje vam je rešenje da pozovete nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA na broj telefona 061/155-7960 ili nam možete i pisati na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas. Procenićemo vas havarisani kombi i budite sigurni da ćemo vam za njega ponuditi mnogo veću sumu novca o bilo kog drugog kupca. Naravno isplata će se izvršiti odmah, dobićete novac na ruke i nećete imati apsolutno nikakvih troškova. Prevoz vašeg havarisanog kombija, prenos i svi ostali troškovi ići će na nas račun.

Zato ako imate havarisan kombi i želite da ga prodate, ne gubite vise ni trenutak vremena, pozovite odmah nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA i mi ćemo doci do vašima gde da se nalazite da otkupimo vas havarisani kombi!!!

Nasa agencija za OTKUP KOMBI VOZILA godinama se uspešno bavi ovim poslom na teritoriji čitave Srbije. Mi smo zainteresovani za otkup svih vrsti, marki i modela kombi vozila. Mi ne gledamo da li je vas kombi putnički ili teretni, nama nije vazno koje je marke vaše kombi vozilo, nama nije vazno koliko je prešlo vaše kombi vozilo, nije nam vazno da li je dizelaš ili benzinac, nije nam vazno da li je negde ogreban, cuknut, da li mu je možda negde oljuštena farba, nije nam vazno na kojim je tablicama i u kakvom je stanju. Da li je u ekstra stanju ili je možda na izdisaju. Nas ne zanima u kakvom je stanju motor na vašem kombi vozilu, naš samo zanima da vi želite da prodate vaše kombi vozilo. Dovoljno je da nas pozovete na nas broj telefona 061/155-7960 ili da nas kontaktirate putem elektronske poste na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo veoma brzo doci do vas i dogovorićemo se o svemu.


 

Na vašu adresu doci će nas stručni tim koji je sačinjen od iskusnih majstora koji se ovim poslom bave decenijama. Oni će pogledati vaše kombi vozilo, pogledaće u kakvom je stanju limarija,u kakvom je stanju unutrašnjost i uopšte stenje vašeg kombi vozila i na osnovu toga izvršiće procenu vašeg kombi vozila i ponudiće vam najadekvatniju cenu za njega. Sigurno se sada pitate o čijem će trosku to biti? Da li ćete vi snositi troškove našeg dolaska, troškove procene vašeg kombi vozila i ako se dogovorimo oko otkupa ko će snositi troškove prenosa. Budite bez brige. Vi apsolutno nećete imati bas nikakvih troškova. Sve će ići na račun naše agencije za OTKUP KOMBI VOZILA.

Mi ćemo snositi sve troškove dolaska, troškove procene i naravno ako se dogovorimo o otkupu vašeg vozila mi ćemo snositi i troškove prenosa. Zato ako ste vlasnik nekog kombi vozila i želite da ga prodate, pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona 061/155-7960 ili nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i  istog dana izbrojite novac koji ćete dobiti u kesu za vaše kombi vozilo.

Mesecima bezuspešno pokušavate da prodate vaše kombi vozilo. Odlazite svake nedelja na auto pijacu(svaki odlazak vam odnosi novac jer morate platiti ulaznu kartu, morate kupiti gorivo, vi morate nešto da pojedete i popijete…)postavljate oglase po raznim internet sajtovima za prodaju polovnih vozila ali nikako da se pojavi pravi kupac. Uglavnom vas pozivaju dokoni ljudi koji nemaju šta da rade, pa cisto da ubiju vreme razgovaraju sa vama i po dvadesetak minuta zapitkujući vas o raznim detaljima vezanim za vaše kombi vozilo…Koliko je kombi prešao? Da li ste ga redovno održavali i servisirali, da li ste mu redovno menjali ulje? Da li ste imali nekih većih ili manjih kvarova na njemu? Da li ste ga možda lupali? U kakvom su stanju gume? Da li može još da se vozi na njima ili moraju da se menjaju i da li su letnje ili zimske ili imate oba kompleta? I na kraju kada dodje ono glavno pitanje koliko cenite vaše kombi vozilo i kada čuju vašu cenu jednostavno bi vam se zahvalili na utrošenom vremenu i prekinuli vezu.

Zašto da danima vodite ovakve razgovore koji su vise nego iritantni? Zašto da gubite vaše živce u takvim razgovorima? Ista situacija je i kada odete na auto pijacu, sve se ponavlja kao kada vas potencijalni kupci zovu telefonom. Zar nije mnogo jednostavnije da pozovete nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona  061/155-7960  i jednostavno nam kazete vašu adresu. Mi ćemo bez svih ovih pitanja koja bi vam potencijalni kupci obično postavljali, doći do  vas sa našim majstorima i sami ćemo videti u kakvom je stanju vaše kombi vozilo bez postavljanja suvišnih pitanja i oduzimanja vašeg vremena. Naši majstori će na licu maštao našem trosku, proceniti vas kombi i ako vam naša cena bude odgovarala, novac ćemo vam isplatiti odmah na ruke!!!!

Pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona 061/155-7960 i uverite se u sve ovo sto smo vam rekli. Znamo da možda zvuci malo bajkovito, ali verujte nam na reč da je tako!!!

Veliki broj firmi u Srbiji u svojim voznim parkovima poseduje veliki broj kombija različitih namena. Neke firme koriste svoje kombije za prevoz robe, neke za prevoz raznih materijala i tereta, neke za prevoz putnika…Pored firmi, veliki broj kombija mogu se videti i u vlasništvu fizičkih lica. Najčešće se mogu videti kao taxi vozila za bliže a ponekad i dalje destinacije. Veoma su zahvalni i mali potrošači. Ali šta se dešava kada vlasnici tih kombija žele da ih zamene, da kupe novije modele?

Da li je lako da se prodaju? Da li je dovoljno postaviti neki oglas na internetu ili jednostavno odvesti kombi na nekoj auto pijaci i čekati kupca u nadi da će se odmah pojaviti? Na žalost u današnjem vremenu nije bas lako prodati kombi. Vlasnici po nekada čekaju i po vise meseci da bi se neko uopšte i javio na oglasa o prodaji da i ne govorimo, po nekad može potrajati i do godinu dana i opet da bude bezuspešna.

Pitate se koje je onda najbolje rešenje? Kako da veoma brzo prodate vas stari kombi i sakupite dovoljno novca za kupovinu novog kombija? I ono sto vas sigurno najviše zanima jeste kako to da uradite u Beogradu?

Veoma lako! Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD na broj telefona 061/155-7960 ili da nam se javite elektronskom postom This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i mi ćemo ugovoriti sastanak sa vama u najkraćem mogućem roku. Mi ćemo veoma brzo doci do vas u bilo kom delu Beograda, na licu mesta ćemo pogledati vas kombi, procenićemo ga i na osnovu te procene koju će obaviti naši stručnjaci pružićemo vam ponudu sa kojom ćete sigurno biti zadovoljni. Ukoliko želite da kontaktirate nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD preko elektronske poste, onda nam možete poslati i slike vašeg kombija i mi ćemo na osnovu slika videti u kakvom je stanju vas kombi i na osnovu toga dati vam okvirnu ponudu. Ukoliko vam naša ponuda bude odgovarala, mi ćemo onda doci do vas i pogledati vas kombi na licu mesta i ponuditi vam definitivnu cenu za vas kombi. Jedini uslov koji treba da ispunjavate jeste da ste na teritoriji Beograda i da ste bas vi vlasnik kombija koji želite da prodate. Pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD na telefon 061/155-7960 i uverite se u naše reci!!

Godinama vas je vas kombi verno sluzio. Ne znate ni sami koliko ste tereta prevezli i koliko hiljada kilometara prešli po Beogradskim ulicama. Prevozili ste sve vrste tereta, razne gradjevinske materijale ,cigle, crepove, blokove, cement, vršili ste vašim kobajem i selidbe u Beogradu, prevezli ste na stotine komada nameštaja, jednom rečju vas kombi se otplatio višestruko. I još uvek vas vas kombi verno sluzi ali odlučili ste da ga zamenite novijim modelom. Želite da ga prodate ali ne želite da ga date ispod cene jer je još uvek u dobrom stanju. Postavili ste nekoliko oglasa na internetu i kupci su počeli da se javljaju. Došli bi do vas i sami bi videli da je kombi izuzetno očuvan da je u ekstra stanju ali kada je reč o ceni nude vam daleko manju sumu novca nego sto vas kombi zaista vredi. Takve ponude jednostavno niste mogli da prihvatite jer vi ne želite da poklonite vas kombi, već želite da ga prodate. Pokušali ste i sa odlascima na auto pijace. I priča je ista, ima potencijalnih kupaca ali ne žele da ga kupe po realnoj ceni, već nude neke smešne cifre koje vi nikako ne želite da prihvatite, pa ponekad se osetite i uvredjenim takvim ponudama.

Nema potrebe da dovodite sebe u ovakve situacije. Zašto da vas neko vredja smešnim ponudama. Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD na broj telefona 061/155-7960 ili nam se obratite elektronskom postom This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas u bilo kom delu Beograda i ponudićemo vam najrealniju moguću cenu za vas kombi koju ćete sigurno prihvatiti.

Danas nije teško naći firmu koja će otkupiti Vaše vozilo. Teško je naći onu koja je od svih firmi najpovoljnija. Na to utiče veliki broj faktora, pa ponuda otkupa vozila zavisi od kombinacije svih tih faktora. Prednosti naše firme su dugogodišnje iskustvo u otkupu vozila i profesionalni radnici. Samim tim ste na pola puta do najpovoljnije ponude za otkup Vašeg vozila. Sve ostalo zavisi od stanja u kom se nalazi Vaše vozilo. Naša firma se bavi otkupom vozila u kakvom god stanju da se nalaze. Nije nam bitno koje je godište vozilo, niti da li je marke Opel, Renault, Citroen ili Ford, ili bilo koje druge. Svakako da sve to utiče na otkupnu cenu, ali ne i na našu odluku da otkupimo vozilo. Dolazimo do Vas u kom god delu grada da se nalazite. I kada Vam damo ponudu za otkup Vašeg vozila, ne morate odmah da odgovorite. Razmislite koliko god da Vam treba da budete sigurni da je to ono što Vama odgovara. Raspitajte se i kod nekih drugih, a mi smo sigurni da ćete se vratiti kod nas.

 

Read more: Otkup vozila

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free