^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Koja je vaša prva asocijacija kada čujete reč SKUTER? Da li je to vetar u kosi ili vožnja motorom koji troši veoma malo benzina, tako reci vožnja za džabe ili možda jednostavno uživanje?

Bilo šta da ste pomislili od gore navedenog, upravu ste. Skuter je veoma popularni dvotočkaš koji troši veoma malo benzina. Veoma je pogodan za gradsku vožnju, posebno u većim gradovima jer za njega gradske gužve i zakrčenja u saobraćaju jednostavno ne postoje. Veoma je popularan i zbog svoje veoma male potrošnje benzina, da ne kažemo bas zanemarljive ali simbolične slobodno možemo reci. Naravno ima raznih skutera od 49 cm pa naviše, tako i da ljubitelji brzina mogu naći zadovoljstvo u skuterima jer oni od 80 kubika pa idu i do 120 km, a o jačim i da ne govorimo. Osim sto su pogodni za gradsku vožnju, jaci skuteri od 80 cm pa naviše pogodni su i za putovanja na dužim relacijama. Ljubitelji vetra u kosi njime bez problema mogu putovati cak i u inostranstvo ili na more, planinu….Vremenom većina vlasnika skutera, posebno onih od 49 cm, posle par godina vožnje žele svoj skuter da zamene novijim, boljim, neretko i jačim…

Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH SKUTERA postoji da bi vlasnicima i ljubiteljima skutera olakšala zamenu starog skutera za neki noviji, bolji jaci. Pitate se kako vam mi možemo olakšati zamenu vašeg starog skutera za neki noviji, jer vi vas skuter želite da prodate, pa tek onda da kupite druge u tome i jeste poenta! Mi ćemo vas skuter otkupiti odmah! Dovoljno je da nas samo pozovete na broj telefona  061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo do vas doci odmah, nebitno gde se nalazite, ne bitno u kom gradu živite.

Kada bi vi sami vršili prodaju vašeg skutera, morali niste da odlazite na auto pijace i tu bi naravno imali troškova iz svog džepa ili biste morali danima da postavljate oglase po raznim internet sajtovima i pitanje je da li biste uopšte pronašli kupca. Ne znate ni sami koliko bi prošlo vremena dok pronadjete pravog kupca za vas skutera vi teku želite da ga zamenite novijim, jačim i boljim. Ali dok ne prodate stari skuter ne možete kupiti drugi jer nemate dovoljno novca? E o tome vam pričamo. Tu nastupamo mi!

Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH SKUTERA će odmah po vašem pozivu doci do vas. Mi ćemo pogledati i besplatno proceniti vas skuter i ponudićemo vam cenu za vas polovni skuter koju ćete sigurno prihvatiti. Dolazak do vas biće o našem trosku. Prenos skutera takodje biće o našem trosku.

Pitate se zašto da odaberete nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA kada ste na internetu videli mnoštvo agencija koje isto vrše otkup polovnih skutera.

Vise činilaca bi trebalo da vam olakša odluku da se odlučite bas za nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA .Ovako, nakon prijema našeg poziva, mi ćemo o našem trosku doci do vas i pogledati vas skuter bilo gde da se nalazite u Srbiji. Ako vam naša cena bude odgovarala sklopićemo posao i kupićemo vas polovni skuter ali ako vam naša cena ne bude odgovarala i ne sklopimo posao, to jest vratimo se u nasu agenciju praznih ruku ili ne obavljenog posla vi opet nećete imati nikakve troškove, jer troškovi puta da vas bez obzira da li smo sklopili posao ili ne idu na nas račun. Ako sklopimo posao, ako vam naša otkupna cena za vas polovni skuter bude odgovarala, troškove oko prenosa ćemo mi snositi i naravno ono najvažnije ,a sigurni smo da vas to najviše zanima, jer gorite od zelje da nabavite novi skuter i neophodan vam je novac to je kada ćemo izvršiti isplatu za vas polovni skuter. Isplata će biti izvršena odmah, izbrojaćemo vam novac u kesu na ruke i to po vašoj zelji u evrima ili dinarima. Mislimo da su ovo dovoljno jaki argumenti da se odlučite bas za nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA!I zato ako ste vlasnik skutera i želite da ga prodate ne oklevajte ni časa, već pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA  na broj telefona  061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free