^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Možete naći precenjenu polovnim automobilima i pogodbe kupuje na potpuno novim vozilima , ali to nije samonalepnica cena koja čininovi autootpad . The Associated naknadne takse, troškovi i gubici u vrednosti ( npr. amortizacija ) dodati i do nekoliko hiljada dolara tokom prvih nekoliko godina novog vlasnika automobila . Ovo je posebno loša vest ako na kraju naopako na auto kredit .

S druge strane ," malo - koristi " auto - onaj koji je samo oko dve godine, a ima ispod 30.000 milja na njega - može vam pomoći da zadržite novac u džepu , bez žrtvovanja kvaliteta . Ispod su 6 pogodnosti kupovine polovnog automobila ( kao u - novom stanju ) nad potpuno novi .
1 . Polovni Automobili : Donja cenu, umanjenoj za amortizaciju

Ne zaboravite na staru poslovicu danovi automobil gubi hiljade dolara u vrednostitrenutka kada ga vozite van puno ? I dalje je istina , a to je zašto Polovni automobili su bolji rasprodaje . To je takođe zašto možete kupitiza 2007 Porsche po ceni 2011 Honda . Neko je kupioPorsche za 50.000 dolara, a sada to može biti vaš za $ 25,000 .

Razmislite o prosečnoj ceni od kupovine novih . Podaci iz istraživanja pokazuju CNV marketing daprosečna cena novog automobila u 2008 je $ 25.536 bez poreza i doprinosa . Taj automobil je sada mogao da vredi oko $ 13,000 . Da li biste radije bilioriginalni kupac , koji je izgubio $ 12,000 ili $ 13.000 , ilidrugi kupac koji spasava toliko ?

Ako kupujete automobil koji ima jednu ili dve godine , i dalje će amortizovati , ali ćete izgubiti manje novca manje brzo . A vi ćete izbeći da veliki početni udarac da je prethodni vlasnik uzeo .
2 . Porez na nove automobile

Svaki oglas za novi automobil Glosses nad poreskom pitanju . Mnogi državni zakoni koji podležu novi automobili do prodaje državnog poreza , ali ne i polovni automobili . U Gruziji , na primer , ako kupite polovan auto od privatnog prodavca , nećete duguju ništa porez uopšte . Komparativno ,porez na promet koji dileri moraju da dodaju na cenu novog automobila može biti na hiljade dolara . Ne potcenjujte ušteđevinu , a istraživanje zakone svoje države na tu temu pre nego što donesete odluku .
3. . Falling Kotizacija

U većini država ,stopa vašeg godišnjeg kotizacije se zasniva na vrednosti vašeg vozila i njegov modelske godine . U Koloradu , na primer , kotizacije pasti drastično tokom prvih nekoliko godina nakon štoje automobil proizveden . Stopa je najviša u prve tri godine , a zatim nivoi isključuje nakon pet godina . Ako vaša država ima slična pravila , možete da sačuvate oko hiljadu dolara , izbegavajući nove registraciju kola i kupovine automobila koji je najmanje tri , ili još bolje pet , godina .
4. . Beskoristan Dodaci na nove automobile , jeftiniji Detalji o polovnih automobila

Najstariji trik u knjizi prodavca je da instalirate dodatne opcije predlozi . Oni će dodati Pinstripe , zaštitni film , ili besmrtni " protiv rđe sloj ", ali novi automobil kupci koji žele ovi dodaci mogu lako da ih dobiju po mnogo nižoj ceni od tržišne vidu posle - instalatera . Bez obzira , ove promene ne dodaju ni dinara za preprodaju vrednosti automobila u svakom slučaju . Kada kupujete polovan , ne možete dobiti svaku funkciju koju želite , ali sigurno neće završiti plaćaju ekstra za stvari koje nisu tražili .

S druge strane , kada tražite određene funkcije koje ne želite u polovan auto , kao krov ili navigacioni sistem , vi ćete platiti manje negooriginalni vlasnik uradio . Umesto potrebe da opada skupi paket navigaciju kroz dilera sa takse i prireze , moći ćete da priušte ugrađene funkcije .
5. . Dileri i njihove sulude takse

Kao da plaćaju $ 500 za rđe dokazivanja nije dovoljno loše , prodavci novih automobila udario kupcima troškovi dostave , odredište taksa i Ove takse se osećaju još gore " dilera priprema . " , Jer za razliku od nepotrebnih , neželjenih Pinstripe , vlasnici imaju apsolutno ništa da pokazuju za ove optužbe , osim nižoj bankovni račun . Kada kupujete polovan auto , moraćete da posetite DMV da plati tag, naslov , i takse za registraciju , ali nećete baviti bilo gluposti koja dileri dodati .

Umesto hodanje po pećinama u dilerskim naknada i kupovinu novog , što se na snažnijoj ulozi kada ste na tržištu da kupi polovan auto . Imate mnogo bolju slučaj za pregovore kada možete da kažete privatnog prodavca samo može da hoda od njihovog starog automobila . Ako su kupili novi , oni neće znati sve što znaš o prednostima kupovine koristi . Oni će biti voljni da vas drži za pregovaračkim stolom .
6. . uslov

Danas , automobili su napravljeni da traju najmanje 100.000 milja , tako da ne morate da žrtvujete pouzdanost i sveukupna uslove samo da bi dobili dobar posao na polovan auto . Možete dobiti koristi ( ili " unapred vlasništvu " ) auto u koji bez ogrebotina i u odličnom mehaničkom stanju . U stvari , ako znate nešto o automobilima , trebalo bi da možete da pronađete onaj koji je u " kao novi" uslov .

Međutim , ako ti to smeta ispod haube , možete se osloniti na sertifikacionih programa i prošireno dugoročnih automobila garancija da većina proizvođača automobila nude . Kada kupite polovan auto u dilerskoj proizvođač , vi ćete znati da su oni pregledali vozilo i da ispunjava stroge zahteve za sertifikaciju . Najveća korist je možda naći Garancija proizvođača za polovne automobile . Tojota, na primer , nudi sedam godina 100.000 milja garanciju na sertifikovanih korišćenih vozila . Ovakav mir uma je presudno pri kupovini polovnog automobila .
Završna reč

Novi automobili miris super , ali koliko je to miris stvarno vredi ? Gledanjem izvan prodajne cene , a s obzirom na ukupne troškove kupovine nove , možete dobiti bolju ideju o tome koliko ste zaista će platiti za privilegiju da bude prvi vlasnik sledećeg kola . Možda ćete morati da provedete malo više vremena na istraživanje , ali od početne cene na dugoročne troškove , vi ćete se zahvalim za kupovinu polovnog automobila - malo da je u dobrom stanju .

Koje su prednosti i mane koje vidite na kupovinu nove ili polovne kupovine ? Podelite svoje uspehe ili noćna mora bavi u komentarima ispod .

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free