^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Nasa agencija za OTKUP KOMBI VOZILA godinama se uspešno bavi ovim poslom na teritoriji čitave Srbije. Mi smo zainteresovani za otkup svih vrsti, marki i modela kombi vozila. Mi ne gledamo da li je vas kombi putnički ili teretni, nama nije vazno koje je marke vaše kombi vozilo, nama nije vazno koliko je prešlo vaše kombi vozilo, nije nam vazno da li je dizelaš ili benzinac, nije nam vazno da li je negde ogreban, cuknut, da li mu je možda negde oljuštena farba, nije nam vazno na kojim je tablicama i u kakvom je stanju. Da li je u ekstra stanju ili je možda na izdisaju. Nas ne zanima u kakvom je stanju motor na vašem kombi vozilu, naš samo zanima da vi želite da prodate vaše kombi vozilo. Dovoljno je da nas pozovete na nas broj telefona 061/155-7960 ili da nas kontaktirate putem elektronske poste na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo veoma brzo doci do vas i dogovorićemo se o svemu.


 

Na vašu adresu doci će nas stručni tim koji je sačinjen od iskusnih majstora koji se ovim poslom bave decenijama. Oni će pogledati vaše kombi vozilo, pogledaće u kakvom je stanju limarija,u kakvom je stanju unutrašnjost i uopšte stenje vašeg kombi vozila i na osnovu toga izvršiće procenu vašeg kombi vozila i ponudiće vam najadekvatniju cenu za njega. Sigurno se sada pitate o čijem će trosku to biti? Da li ćete vi snositi troškove našeg dolaska, troškove procene vašeg kombi vozila i ako se dogovorimo oko otkupa ko će snositi troškove prenosa. Budite bez brige. Vi apsolutno nećete imati bas nikakvih troškova. Sve će ići na račun naše agencije za OTKUP KOMBI VOZILA.

Mi ćemo snositi sve troškove dolaska, troškove procene i naravno ako se dogovorimo o otkupu vašeg vozila mi ćemo snositi i troškove prenosa. Zato ako ste vlasnik nekog kombi vozila i želite da ga prodate, pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona 061/155-7960 ili nam pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i  istog dana izbrojite novac koji ćete dobiti u kesu za vaše kombi vozilo.

Mesecima bezuspešno pokušavate da prodate vaše kombi vozilo. Odlazite svake nedelja na auto pijacu(svaki odlazak vam odnosi novac jer morate platiti ulaznu kartu, morate kupiti gorivo, vi morate nešto da pojedete i popijete…)postavljate oglase po raznim internet sajtovima za prodaju polovnih vozila ali nikako da se pojavi pravi kupac. Uglavnom vas pozivaju dokoni ljudi koji nemaju šta da rade, pa cisto da ubiju vreme razgovaraju sa vama i po dvadesetak minuta zapitkujući vas o raznim detaljima vezanim za vaše kombi vozilo…Koliko je kombi prešao? Da li ste ga redovno održavali i servisirali, da li ste mu redovno menjali ulje? Da li ste imali nekih većih ili manjih kvarova na njemu? Da li ste ga možda lupali? U kakvom su stanju gume? Da li može još da se vozi na njima ili moraju da se menjaju i da li su letnje ili zimske ili imate oba kompleta? I na kraju kada dodje ono glavno pitanje koliko cenite vaše kombi vozilo i kada čuju vašu cenu jednostavno bi vam se zahvalili na utrošenom vremenu i prekinuli vezu.

Zašto da danima vodite ovakve razgovore koji su vise nego iritantni? Zašto da gubite vaše živce u takvim razgovorima? Ista situacija je i kada odete na auto pijacu, sve se ponavlja kao kada vas potencijalni kupci zovu telefonom. Zar nije mnogo jednostavnije da pozovete nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona  061/155-7960  i jednostavno nam kazete vašu adresu. Mi ćemo bez svih ovih pitanja koja bi vam potencijalni kupci obično postavljali, doći do  vas sa našim majstorima i sami ćemo videti u kakvom je stanju vaše kombi vozilo bez postavljanja suvišnih pitanja i oduzimanja vašeg vremena. Naši majstori će na licu maštao našem trosku, proceniti vas kombi i ako vam naša cena bude odgovarala, novac ćemo vam isplatiti odmah na ruke!!!!

Pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBI VOZILA na broj telefona 061/155-7960 i uverite se u sve ovo sto smo vam rekli. Znamo da možda zvuci malo bajkovito, ali verujte nam na reč da je tako!!!

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free