^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Nasa agencija OTKUP SKUTERA BEOGRAD nalazi se u Beogradu. Mi godinama otkupljujemo skutere isključivo na teritoriji Beograda. Zainteresovani smo za otkup svih marki skutera, od onih poznatijih i zvučnijih imena kao sto su honda, yamaha, gilera…pa do sada sve popularnijih kineskih skutera. Nama nije bitno koliko je vas skuter prešao, koje je boje, koliko je star, da li je negde oštećen ili izgreban, naš ne zanima da li je možda sedište negde iscepano ili fali neki žmigavac. Nas ne zanima u kakvom su stanju gume. Jedino sto nas zanima jeste da vi imate neki skuter koji želite da prodate i da se taj skuter nalazi na teritoriji Beograda.

Ako ste kojim slučajem vlasnik nekog skutera koji želite da prodate i živite na teritoriji Beograda ,dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd i dogovorićemo se o svemu.

Možete vi svojim skuterom koji želite da prodate doci u nasu agenciju za OTKUP SKUTERA BEOGRAD ili ćemo mi doci do vas, na vama je da odlučite. Kada se budemo videli mi ćemo proceniti vrednost vašeg skutera, a to će obaviti naši iskusni radnici koji su stručni za obavljanje procene i na osnovu te procene vi ćete dobiti nasu ponudu. Sigurni smo da će vam naša ponuda odgovarati, jer do sada se nije desilo da neko odbije nasu ponudu jer mi uvek nudimo vise od drugih agencija koje se bave otkupom skutera. Takodje ako se budemo dogovorili o otkupu vašeg skutera, mi ćemo obaviti sve poslove vezane oko prenosa vašeg skutera na ime naše agencije i naravno to će sve biti o našem trosku. Vi nećete imati nikakvih troškova ako se budete odlučili da vas skuter prodate našoj agenciji za OTKUP SKUTERA BEOGRAD. Jedini sto ćete imati biće novac u vašim rukama koji ćemo vam izbrojati odmah na licu mesta u kesu i to u valuti koju vi budete odredili.

Godinama ste vašim skuterom krstarili ulicama Beograda, sluzio vas je verno bez ikakvog kvara. Zaboravili biste kada ste sipali gorivo u njega i dan danas vas vas skuter odlično sluzi i u ekstra je stanju ali jednostavno odlučili ste se da ga zamenite novijim, jačim, brzim. Imate deo novca za nabavku novog skutera ali vam fali još Odlučili ste se da prodate vas stari skuter da bi ste dopunili sumu novca koja vam fali. Pokušavate mesecima da prodate vas skuter, odlazite na auto pijace i pravite sebi bespotrebni trošak, postavljate razne oglase po internet sajtovima za prodaju motora i skutera, ali rezultat je isti i dalje ne pronalazite pravog kupca.

Mnogi bi hteli da kupe vas skuter ali po daleko nižoj ceni od one koju vi tražite, po daleko nižoj ceni od realne. Počinjete da se nervirate i da gubite živce, polako počinjete da gubite nadu da ćete uspeti da prodate vas skuter po nekoj realnoj ceni i da kupite drugi.

Ne očajavajte, ne gubite živce uzalud. Nema potrebe da svake nedelje odlazite na auto pijacu u nadi da će se pojaviti prava mušterija koja će vam dati realnu sumu novca za vas skuter. Nema potrebe da svakoga dana kada vam zazvoni telefon vi pomislite to je pravi kupac, on će platiti realnu cenu za vas skuter i na kraju ništa od toga, razočarenje jer suma koju vam je ponudio potencijalni kupac vašeg skutera nije ni približna onoj ceni koju vi tražite. Izbegnite ovakve situacije i jednostavno pozovite nasu agenciju ZA OTKUP SKUTERA BEOGRAD na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd i mi ćemo istog trenutka doci do vaša možete i vi doci do nasu agenciju, kako je vama lakše, pogledaćemo, procenićemo vas skuter i verujte da suma koju ćemo vam ponuditi za vas skuter će biti vise nego realna i ono najvažnije novac ćete dobiti odmah na ruke, bez ikakvog čekanja i to u valuti koju vi budete odredili.

Jedini uslov koji treba da ispunite da biste poslovali sa našom agencijom za OTKUP SKUTERA BEOGRAD jeste da živite na teritoriji Beograda i da se skuter vodi na vaše ime, to jest da ste vi vlasnik!

Koja je vaša prva asocijacija kada čujete reč SKUTER? Da li je to vetar u kosi ili vožnja motorom koji troši veoma malo benzina, tako reci vožnja za džabe ili možda jednostavno uživanje?

Bilo šta da ste pomislili od gore navedenog, upravu ste. Skuter je veoma popularni dvotočkaš koji troši veoma malo benzina. Veoma je pogodan za gradsku vožnju, posebno u većim gradovima jer za njega gradske gužve i zakrčenja u saobraćaju jednostavno ne postoje. Veoma je popularan i zbog svoje veoma male potrošnje benzina, da ne kažemo bas zanemarljive ali simbolične slobodno možemo reci. Naravno ima raznih skutera od 49 cm pa naviše, tako i da ljubitelji brzina mogu naći zadovoljstvo u skuterima jer oni od 80 kubika pa idu i do 120 km, a o jačim i da ne govorimo. Osim sto su pogodni za gradsku vožnju, jaci skuteri od 80 cm pa naviše pogodni su i za putovanja na dužim relacijama. Ljubitelji vetra u kosi njime bez problema mogu putovati cak i u inostranstvo ili na more, planinu….Vremenom većina vlasnika skutera, posebno onih od 49 cm, posle par godina vožnje žele svoj skuter da zamene novijim, boljim, neretko i jačim…

Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH SKUTERA postoji da bi vlasnicima i ljubiteljima skutera olakšala zamenu starog skutera za neki noviji, bolji jaci. Pitate se kako vam mi možemo olakšati zamenu vašeg starog skutera za neki noviji, jer vi vas skuter želite da prodate, pa tek onda da kupite druge u tome i jeste poenta! Mi ćemo vas skuter otkupiti odmah! Dovoljno je da nas samo pozovete na broj telefona  061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo do vas doci odmah, nebitno gde se nalazite, ne bitno u kom gradu živite.

Kada bi vi sami vršili prodaju vašeg skutera, morali niste da odlazite na auto pijace i tu bi naravno imali troškova iz svog džepa ili biste morali danima da postavljate oglase po raznim internet sajtovima i pitanje je da li biste uopšte pronašli kupca. Ne znate ni sami koliko bi prošlo vremena dok pronadjete pravog kupca za vas skutera vi teku želite da ga zamenite novijim, jačim i boljim. Ali dok ne prodate stari skuter ne možete kupiti drugi jer nemate dovoljno novca? E o tome vam pričamo. Tu nastupamo mi!

Nasa agencija za OTKUP POLOVNIH SKUTERA će odmah po vašem pozivu doci do vas. Mi ćemo pogledati i besplatno proceniti vas skuter i ponudićemo vam cenu za vas polovni skuter koju ćete sigurno prihvatiti. Dolazak do vas biće o našem trosku. Prenos skutera takodje biće o našem trosku.

Pitate se zašto da odaberete nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA kada ste na internetu videli mnoštvo agencija koje isto vrše otkup polovnih skutera.

Vise činilaca bi trebalo da vam olakša odluku da se odlučite bas za nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA .Ovako, nakon prijema našeg poziva, mi ćemo o našem trosku doci do vas i pogledati vas skuter bilo gde da se nalazite u Srbiji. Ako vam naša cena bude odgovarala sklopićemo posao i kupićemo vas polovni skuter ali ako vam naša cena ne bude odgovarala i ne sklopimo posao, to jest vratimo se u nasu agenciju praznih ruku ili ne obavljenog posla vi opet nećete imati nikakve troškove, jer troškovi puta da vas bez obzira da li smo sklopili posao ili ne idu na nas račun. Ako sklopimo posao, ako vam naša otkupna cena za vas polovni skuter bude odgovarala, troškove oko prenosa ćemo mi snositi i naravno ono najvažnije ,a sigurni smo da vas to najviše zanima, jer gorite od zelje da nabavite novi skuter i neophodan vam je novac to je kada ćemo izvršiti isplatu za vas polovni skuter. Isplata će biti izvršena odmah, izbrojaćemo vam novac u kesu na ruke i to po vašoj zelji u evrima ili dinarima. Mislimo da su ovo dovoljno jaki argumenti da se odlučite bas za nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA!I zato ako ste vlasnik skutera i želite da ga prodate ne oklevajte ni časa, već pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH SKUTERA  na broj telefona  061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Nasa agencija, jedna je od retkih na ovim prostorima koja vrsi OTKUP SKUTERA NA VODI. Ovim poslom se uspešno bavimo nekoliko godina i do sada smo otkupili na stotine skutera.Nama nije vazno koje je zapremine vas skuter na vodi, nama nije vazno koliko je star vas skuter na vodi, nam cak nije vazno ni da li je vas skuter negde oštećen, da li mu je motor ispravan…nama je samo vazno da u svom vlasništvu imate skuter na vodi i da želite da ga prodate, ostalo prepustite nama.

Na prostorima Srbije skuteri na vodu nisu bas cesta pojava, obično se mogu videti na Dunavu ili Savi i eventualno na nekoliko jezera, jer su na jezerima uglavnom zabranjeni, tako i da broj vlasnika skutera na vodi nije bas veliki.Vlasnicima skutera na vodu javlja se problem kada svoj skuter na vodi žele da prodaju. Problem je naći kupca. Iskreno većina ljudi bi želela da u svom vlasništvu imaju bar jedan skuter na vodi ali je problem sto nemaju gde da ga voze. Osim kada krenu na more pa tih desetak ili dvadeset dana da uživaju u svom ljubimcu….

Ako ste kojim slučajem, baš vi vlasnik nekog skutera na vodi i želite da ga prodate, a ne polazi vam za rukom jer mesecima postavljate razne oglase, čak ste ga nudili i ispod cene, nudili ste ga u zamenu za bilo stajali jednostavno interesenata nema, ne gubite nadu jer postoji rešenje i za vas, a to je naša agencija za OTKUP SKUTERA NA VODI.

Sve sto treba da uradite jeste da nas pozovete na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo odmah da vas se javimo i da dogovorimo susret. Sve sto treba da uradite kada se čujemo jeste da nam kazete vašu adresu stanovanja i mi ćemo odmah doci do vas. Sigurno se pitate da li smo zainteresovani za neke odredjene skutere na vodi, da li nas zanimaju samo odredjene marke, da li nas zanimaju skuteri na vodi odredjene kilometraže ili da li nas zanimaju samo oni skuteri na vodi koji su odlično očuvani? Našu agenciju za OTKUP SKUTERA NA VODI zanimaju apsolutno svi skuteri na vodi. Nama nije vazno u kakvom je stanju vas skuter na vodi, koliko je kubika vas skuter na vodi, za koliko je osoba vas skuter na vodi, da li je za jednu, dve ili tri, naš ne zanima kako je očuvan vas skuter na vodi i da li je uopšte ispravan. Na samo zanima da vi u svom vlasništvu imate skuter na vodi i da želite da ga podate našoj agenciji za OTKUP SKUTERA NA VODI sve ostalo je stvar dogovora. Ako se obratite bas nama mi ćemo odmah doci do vas, na licu mesta ćemo proceniti vas skuter na vodi i na osnovu te procene ponudićemo vam cenu i ako vam bude odgovarala novac ćete dobiti odmah na ruke.

Naravno i svi prateći troškovi ići će na nas račun, Troškovi dolaska, troškovi procene skutera, troškovi transporta skutera od vašeg mesta do sedišta naše agencije, troškovi prenosa….Sve će to ići na nas račun vi nećete imati apsolutno nikakvih troškova!

Nekoliko godina ste vlasnik skutera na vodi. Svake godine željno iščekujete leto da biste sa vašim skuterom na vodi mogli da uživate na Dunavu. Kada počnu nesnosne vrućine, kada je temperatura i preko 40 stepeni osećaj na skuteru kojim jurite tokom Dunava je jednostavno neopisiv, nezamenjiv. Kao početnik kupili ste jedan od najslabijih skutera na vodi, najmanje kubikaže, ali vremenom upoznali ste ga detaljno i sad vam je on jednostavno postao slab. Želite veći, brzi, jaci a da bi ste mogli da kupiti bolji skuter na vodi morate prvo da prodate vas sadašnji skuter na vodi da biste imali dovoljno novca. Letnja sezona se bliži a vi još uvek niste pronašli kupca i ne možete prodati stari i kupiti novi skuter na vodi. Nemojte propustiti novu sezonu, nemojte biti bez novog skutera. Pozovite nasu agenciju za OTKUP SKUTERA NA VODI na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i mi ćemo otkupiti vas stari skuter na vodi i izbrojati vam novac na ruke da biste mogli kupiti novi skuter!!!

Samo ime naše firme govori samo za sebe: OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA. Najbolje preporuke o nama možete čuti od naših vernih klijenata sa kojima saradjujemo niz godina unazad. Možete pročitati njihove komentare o našoj firmi za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA po raznim forumima. OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA vrsimo na teritoriji cele Srbije. Daljina nam ne predstavlja nikakav problem, nebitno je u kom delu Srbije se nalazite, ako imate polovno kombi vozilo i želite da ga prodate dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo odmah po prijemu vašeg poziva doci do vas.

Sigurno se sada pitate kakva polovna kombi vozila otkupljujemo?

Da li nam je bitno koje je marke vas polovni kombi, da li nam je bitno ko je proizvodjac  vašeg polovnog kombija? Da li nam je bitno da li je vas polovni kombi putnički ili teretni? Da li nam je možda bitno koliko hiljada kilometara je prešao ili koje je godine proizveden vas polovni kombi? Da li nam je bitno u kakvom su stanju gume na vašem kombiju ili da li je negde oštećen?

Odgovor na sva ova vaša pitanja je NE!!!Jedina stvar koja je nama bitna jeste da bas vi posedujete neko polovno kombi vozilo i da želite da ga prodate. Sve ostalo prepustite nama. Znamo da vas zanima ko će snosite troškove našeg dolaska do vas ako ne živite u Beogradu? Znamo da vas zanima ko će snositi troškove procene vašeg polovnog kombi vozila? Znamo da vas zanima ko će snositi troškove prenosa vašeg polovnog kombi vozila u slučaju da ga otkupimo od vas. Bez brige. Vi nećete imati nikakvih, pa ni onih najmanjih troškova. Sve će to biti o našem trosku.

Nebitno je u kom gradu Srbije se nalazite, nebitno je koliko ima kilometara od mesta gde se nalazi vaše polovno kombi vozilo do  naše firme za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA ,mi ćemo o našem trosku doci do vas. Mi ćemo platiti gorivo, mi ćemo dovesti naše saradnike koji su iskusni u proceni polovnih kombi vozila i o ni će o našem trosku izvršiti procenu  vašeg polovnog kombi vozila i naravno na osnovu te procene koju će obaviti stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u proceni polovnih kombi vozila mi ćemo vam ponuditi nasu cenu za otkup vašeg polovnog kombi vozila. Sigurni smo da će vam naše ponudjena cena odgovarati i sigurni smo da ćete biti veoma zadovoljni kada vam novac budemo izbrojali na ruke u evrima ili dinarima, po vašoj zelji!!Sada se pitate kada vam budemo izbrojali novac na ruke, da li ćete od tog novca morati da platite prenos vašeg polovnog kombi vozila? Ne vi sa vašim novcem nećete morati da plaćate ništa, sve troškove oko prenosa vašeg polovnog kombi vozila mi ćemo snositi. Mi ćemo napraviti ugovor, mi ćemo platiti sve dažbine oko prenosa a vi razmišljajte gde ćete potrošiti vas novac!!

Zato ako ste vlasnik nekog polovnog kombi vozila i želite da ga prodate, a ne znate kome i ne polazi vam za rukom da pronadjete pravog kupca?

Nemojte gubiti vreme razmišljajući kako to da uradite, već pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i obavite prodaju vašeg polovnog kombi vozila u tren oka. Kada se javite našoj firmi za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA možete smatrati da ste uspešno prodali vaše polovno kombi vozilo!!

Pitate se kako to? Pa još nismo ni videli vaše polovno kombi vozilo a kažemo vam da možete smatrati da ste ga uspešno prodali? Da upravo tako, možete smatrati da ste ga uspešno prodali jer mi otkupljujemo sva polovna kombi vozila koja nam naši klijenti ponude. Pozovite nas i uverite se u naše reci!!!

U slučaju da ste pokvarili auto, i zamenili ga novim, a sa starim ne znate šta da činite, mi smo tu da ga kupimo brzo, efikasno i odmah po vašem pozivu. Otkupljujemo sve tipove, klase i modele vozila, gratis procenu cene i otkup vozila obavljamo na rejonu svih opština u Beogradu, u slučaju da nemate vremena, fotografiju vašeg vozila nam možete uputiti na e-mail adresu a mi ćemo vam u najkraćem vremenskom vremenu dati ponudu. Vaše je samo da nas pozovete za kupovinu automobila Beograd ili području cele Srbije, posedujete ostareo, truo, oštećen ili potpuno uništen automobil, zauzima prostor i stvara krš, prodajte ga nama, obavljamo otkup vozila za otpad, otkup auta za delove, ne morate da trošite vreme i novac odlazeći od jednog do drugog auto otpada, tražeći najkvalitetniju ponudu za otkup vozila, obećavamo vam da mi nudimo najkvalitetnije otkupne cene i najbolju uslugu. Gratis procenu obavljamo preko e-maila, dostavite nam fotografiju i ukratko okarakterišite u kakvom stanju se nalazi automobil, a mi ćemo vam pružiti ponudu a možete nas i pozvati a mi ćemo u toku tog dana stići na vašu adresu, proceniti vozilo i nadoknadu izvršiti odmah. Pružamo isto pogodnosti, gratis dolaska na poziv i transporta, bilo gde u Beogradu ili Srbiji, kupujemo sve modele i tipove vozila kao i otkup vozila za delove koji vam okupiraju mesto u garaži ili radionici. Kontaktirajte nas i profitirajte, u slučaju da je vaš auto u kvalitetnijem stanju i od njega mogu da se upotrebljavaju neki delovi ponudićemo vam po vas mnogo kvalitetniju opciju od otkupa auta na kilo. Postoji mogućnost i da zaradite nešto keša na svom vozilu, otkupićemo vaš auto za otpad, drugi traže preterano para samo da bi transportovali vozilo od vašeg doma do auto otpada, nemojte pristajati na takve ponude, mi vam pružamo keš da to uradimo.

Naši majstori će proceniti valjanost vašeg vozila i ponuditi vam najkvalitetniju cenu za vaš vremešni auto, mi pružamo ponudu koja se ne odbija, kontaktirajte nas i mi ćemo apsolutno besplatno prevesti vas stari, oštećeni automobil ili auto van voznog stanja.

Vrsimo otkup vremešnih vozila i vozila sa stranim tablicama, auto vam troši preterano i imate ogromne izdatke održavanja, ne isplati vam se da više ulažete u njega i hoćete da se rešite ostarelog automobila, nemojte da vas to sekira, mi obavljamo otkup vremešnih i dotrajalih vozila brzo i jednostavno.

Uputite nam fotografiju i suštinske podatka o automobilu na e-mail a mi ćemo vam pružiti najbolju ponudu, kao lider na tržištu otkupa vozila izlazimo u susret svim vašim prohtevima i mogućnostima plaćanja.

Kupovina stranih automobila - nudimo vam šansu da unovčite vremešni automobil, kupovina starih vozila i vozila van voznog stanja obavljamo na rejonu celog Beograda, a kako bi skratili proceduru otkupa, uputite nam fotografiju i kratak opis putem e-maila i mi ćemo vam pružiti najbolju otkupnu cenu vašeg vremešnog automobila. Procenu obavljamo i lično po ponudi i sporazumu, zbog profesionalne usluge i kvalitetnijih cena otkupa vozila od naših protivnika veliki broj klijenata nam je pružio poverenje, uverite se i vi, uvezli ste auto iz Holandije, Libije, Ugande, Rumunije ili neke druge države, dovezli ste auto sa gastarbajterskog rada iz inostranstva, neko od familije vam je poklonio auto iz neke države sveta ili ste ga vi dovezli u Srbiju, izvozili ste ga i shvatili da taj auto vise nije za vas, da ne zadovoljava vaše zahteve, želje i očekivanja, žudite da ga prodate jer je mator, star je i neekonomičan i rešeni ste da kupite novi. Obratite se nama jer mi obavljamo kupovinu automobila sa stranim tablicama iz svih zemalja sveta, ne bitno da li je nov, korišćen, oštećen ili sa lizinga, asistiramo vam pri realizaciji shema, vršimo otkup auta sa stranim tablicama bilo gde u Srbiji, a naši obaveštajci obavljaju za vas sve poslove oko prenosa vlasništva, apsolutno volonterski i u najkraćem roku. Isto tako vrsimo i besplatnu procenu cene vozila, kako bi vam dali najkvalitetniju ponudu, a keš isplaćujemo momentalno, čak iako vam vozilo nije u voznom staju, mi posedujemo rešenje za vas jer vrsimo otkup havarisanih vozila, otkup vozila na kilo i otkup automobila za otpad. Za sva dodatna obaveštenja imate mogućnost da nam se obratiti na telefon ili putem mejla i vaša nevolja od momenta kada nas pozovete nije više ostareli automobil, već novi automobil koji treba da dodje na mesto vremešnog. Automobil je sredstvo bez kog je nepodnošljivo živeti u trenutnom savremenom svetu, u njemu se provodi veći deo dana i zato je krucijalno da redovno održavamo vozilo koje posedujemo i da uživamo u njemu. Ipak šta ako ipak ima onih koji bi oberučke zamenili i prodali svoj automobil, za takve, mi smo idealno mesto, pravo mesto, jer već dugi niz godina obavljamo otkup rabljenih vozila i to po veoma velikim cenama.

Procenjujemo svako prevozno sredstvo, mi ne zalazimo u uzroke vaše prodaje, bilo da ste već kupili novo vozilo, ili vam nedostaje novac za novu nabavku ili za sasvim nešto drugo, mi smo prava adresa na koju treba da se javite, isto tako ne probiramo ni kad je klasa vozila kog želite da se otarasite u pitanju, limuzina, karavan, kupe, kabrio, mini bus ili neki drugi za nas su svi dobrodošli, važna je samo vaša žudnja da unovčite četvorotočkaša koji vam više nije poželjan.

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free