^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Nasa agencija OTKUP SKUTERA BEOGRAD nalazi se u Beogradu. Mi godinama otkupljujemo skutere isključivo na teritoriji Beograda. Zainteresovani smo za otkup svih marki skutera, od onih poznatijih i zvučnijih imena kao sto su honda, yamaha, gilera…pa do sada sve popularnijih kineskih skutera. Nama nije bitno koliko je vas skuter prešao, koje je boje, koliko je star, da li je negde oštećen ili izgreban, naš ne zanima da li je možda sedište negde iscepano ili fali neki žmigavac. Nas ne zanima u kakvom su stanju gume. Jedino sto nas zanima jeste da vi imate neki skuter koji želite da prodate i da se taj skuter nalazi na teritoriji Beograda.

Ako ste kojim slučajem vlasnik nekog skutera koji želite da prodate i živite na teritoriji Beograda ,dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd i dogovorićemo se o svemu.

Možete vi svojim skuterom koji želite da prodate doci u nasu agenciju za OTKUP SKUTERA BEOGRAD ili ćemo mi doci do vas, na vama je da odlučite. Kada se budemo videli mi ćemo proceniti vrednost vašeg skutera, a to će obaviti naši iskusni radnici koji su stručni za obavljanje procene i na osnovu te procene vi ćete dobiti nasu ponudu. Sigurni smo da će vam naša ponuda odgovarati, jer do sada se nije desilo da neko odbije nasu ponudu jer mi uvek nudimo vise od drugih agencija koje se bave otkupom skutera. Takodje ako se budemo dogovorili o otkupu vašeg skutera, mi ćemo obaviti sve poslove vezane oko prenosa vašeg skutera na ime naše agencije i naravno to će sve biti o našem trosku. Vi nećete imati nikakvih troškova ako se budete odlučili da vas skuter prodate našoj agenciji za OTKUP SKUTERA BEOGRAD. Jedini sto ćete imati biće novac u vašim rukama koji ćemo vam izbrojati odmah na licu mesta u kesu i to u valuti koju vi budete odredili.

Godinama ste vašim skuterom krstarili ulicama Beograda, sluzio vas je verno bez ikakvog kvara. Zaboravili biste kada ste sipali gorivo u njega i dan danas vas vas skuter odlično sluzi i u ekstra je stanju ali jednostavno odlučili ste se da ga zamenite novijim, jačim, brzim. Imate deo novca za nabavku novog skutera ali vam fali još Odlučili ste se da prodate vas stari skuter da bi ste dopunili sumu novca koja vam fali. Pokušavate mesecima da prodate vas skuter, odlazite na auto pijace i pravite sebi bespotrebni trošak, postavljate razne oglase po internet sajtovima za prodaju motora i skutera, ali rezultat je isti i dalje ne pronalazite pravog kupca.

Mnogi bi hteli da kupe vas skuter ali po daleko nižoj ceni od one koju vi tražite, po daleko nižoj ceni od realne. Počinjete da se nervirate i da gubite živce, polako počinjete da gubite nadu da ćete uspeti da prodate vas skuter po nekoj realnoj ceni i da kupite drugi.

Ne očajavajte, ne gubite živce uzalud. Nema potrebe da svake nedelje odlazite na auto pijacu u nadi da će se pojaviti prava mušterija koja će vam dati realnu sumu novca za vas skuter. Nema potrebe da svakoga dana kada vam zazvoni telefon vi pomislite to je pravi kupac, on će platiti realnu cenu za vas skuter i na kraju ništa od toga, razočarenje jer suma koju vam je ponudio potencijalni kupac vašeg skutera nije ni približna onoj ceni koju vi tražite. Izbegnite ovakve situacije i jednostavno pozovite nasu agenciju ZA OTKUP SKUTERA BEOGRAD na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd i mi ćemo istog trenutka doci do vaša možete i vi doci do nasu agenciju, kako je vama lakše, pogledaćemo, procenićemo vas skuter i verujte da suma koju ćemo vam ponuditi za vas skuter će biti vise nego realna i ono najvažnije novac ćete dobiti odmah na ruke, bez ikakvog čekanja i to u valuti koju vi budete odredili.

Jedini uslov koji treba da ispunite da biste poslovali sa našom agencijom za OTKUP SKUTERA BEOGRAD jeste da živite na teritoriji Beograda i da se skuter vodi na vaše ime, to jest da ste vi vlasnik!

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free