^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Samo ime naše firme govori samo za sebe: OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA. Najbolje preporuke o nama možete čuti od naših vernih klijenata sa kojima saradjujemo niz godina unazad. Možete pročitati njihove komentare o našoj firmi za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA po raznim forumima. OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA vrsimo na teritoriji cele Srbije. Daljina nam ne predstavlja nikakav problem, nebitno je u kom delu Srbije se nalazite, ako imate polovno kombi vozilo i želite da ga prodate dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i mi ćemo odmah po prijemu vašeg poziva doci do vas.

Sigurno se sada pitate kakva polovna kombi vozila otkupljujemo?

Da li nam je bitno koje je marke vas polovni kombi, da li nam je bitno ko je proizvodjac  vašeg polovnog kombija? Da li nam je bitno da li je vas polovni kombi putnički ili teretni? Da li nam je možda bitno koliko hiljada kilometara je prešao ili koje je godine proizveden vas polovni kombi? Da li nam je bitno u kakvom su stanju gume na vašem kombiju ili da li je negde oštećen?

Odgovor na sva ova vaša pitanja je NE!!!Jedina stvar koja je nama bitna jeste da bas vi posedujete neko polovno kombi vozilo i da želite da ga prodate. Sve ostalo prepustite nama. Znamo da vas zanima ko će snosite troškove našeg dolaska do vas ako ne živite u Beogradu? Znamo da vas zanima ko će snositi troškove procene vašeg polovnog kombi vozila? Znamo da vas zanima ko će snositi troškove prenosa vašeg polovnog kombi vozila u slučaju da ga otkupimo od vas. Bez brige. Vi nećete imati nikakvih, pa ni onih najmanjih troškova. Sve će to biti o našem trosku.

Nebitno je u kom gradu Srbije se nalazite, nebitno je koliko ima kilometara od mesta gde se nalazi vaše polovno kombi vozilo do  naše firme za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA ,mi ćemo o našem trosku doci do vas. Mi ćemo platiti gorivo, mi ćemo dovesti naše saradnike koji su iskusni u proceni polovnih kombi vozila i o ni će o našem trosku izvršiti procenu  vašeg polovnog kombi vozila i naravno na osnovu te procene koju će obaviti stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u proceni polovnih kombi vozila mi ćemo vam ponuditi nasu cenu za otkup vašeg polovnog kombi vozila. Sigurni smo da će vam naše ponudjena cena odgovarati i sigurni smo da ćete biti veoma zadovoljni kada vam novac budemo izbrojali na ruke u evrima ili dinarima, po vašoj zelji!!Sada se pitate kada vam budemo izbrojali novac na ruke, da li ćete od tog novca morati da platite prenos vašeg polovnog kombi vozila? Ne vi sa vašim novcem nećete morati da plaćate ništa, sve troškove oko prenosa vašeg polovnog kombi vozila mi ćemo snositi. Mi ćemo napraviti ugovor, mi ćemo platiti sve dažbine oko prenosa a vi razmišljajte gde ćete potrošiti vas novac!!

Zato ako ste vlasnik nekog polovnog kombi vozila i želite da ga prodate, a ne znate kome i ne polazi vam za rukom da pronadjete pravog kupca?

Nemojte gubiti vreme razmišljajući kako to da uradite, već pozovite nasu agenciju za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA na broj telefona 061/155-7960 ili nam pošaljete mail na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  i obavite prodaju vašeg polovnog kombi vozila u tren oka. Kada se javite našoj firmi za OTKUP POLOVNIH KOMBI VOZILA možete smatrati da ste uspešno prodali vaše polovno kombi vozilo!!

Pitate se kako to? Pa još nismo ni videli vaše polovno kombi vozilo a kažemo vam da možete smatrati da ste ga uspešno prodali? Da upravo tako, možete smatrati da ste ga uspešno prodali jer mi otkupljujemo sva polovna kombi vozila koja nam naši klijenti ponude. Pozovite nas i uverite se u naše reci!!!

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free