^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Otkup vozila

10 koraka za kupovinu polovne

Sledeći koraci će vam reći kako da pronađete , cena i pregovaraju da kupite polovan auto koji želite . Ako još uvek ne znaju šta da kupe auto , čitati " 10 koraka da Finding pravo auto za tebe ", a onda se vrati nakon što ste odlučili .

Ali postoje i drugi dobri razlozi za kupovinu polovnog automobila :Otkup vozila

 • Vi ćete uštedeti novac na osiguranju .
 • Veći rasprodaje su moguće za smart polovnih automobila kupac .
 • Polovni automobili su pouzdaniji danas nego ikada pre .
 • Neki polovni automobili su i dalje pokriveni fabričkom garancijom .
 • Većina novih proizvođača automobila sada prodavati sa sertifikatom Polovni automobili, koji uključuju garancije .
 • Istorija polovnog automobila može se lako pratiti sa identifikacionim brojem vozila ( VIN ) i istorije vozila izveštaju .
 • Ako kupujete od privatnog lica ,pregovarački proces je manje stresno . Korak 2 : Izbor pravog Polovni automobil
   

Na početku procesa auto - kupovine , mnogi ljudi već znaju šta žele automobil . Ali to jedobra ideja da se zaustavi odmah i testirajte vašu odluku sa ovim pitanjem : Da li će ovaj automobil uklapa u svoj mesečni budžet? Mi ćemo objasniti kako da se odredi šta možete priuštiti automobil u sledećem koraku . Za sada , proverite da li vaš izbor nije očigledno prelazi svoj budžet . Zapitajte se , da li to zadovoljava moje trenutne potrebe ? Za više informacija o ovoj temi , pogledajte " 10 koraka do Finding pravo auto za vas . "

Možda ćete morati da proširi svoje vidike prilikom razmatranja šta da kupi , jer nećete znati šta je dostupan u vašoj oblasti dok ne stvarno počnete da tražite . Razmislite izgradnju ciljnu listu tri različita automobila . Možda ćete želeti da razmislite o vozila u istoj klasi . Na primer , ako ste zaista želite Toiota Camri , trebalo bi da bude na oprezu za Chevrolet Malibu , Honda Accord ili Nissan Altima . Ovi automobili su izgrađena za istom tržištu , ali oni imaju različite funkcije i ponekad niže cene .

Vrednost polovnog automobila je na osnovu njenog stanja , kilometražu , pouzdanost, performanse i popularnost . Naravno da želite automobil koji je pouzdan i obavlja dobro . Ali, da li želite isto Polovni automobil koji ostali želi ? Ako je tako , vi ćete platiti premiju za njega . U nekim slučajevima ,jedina razlika jepločica sa imenom .

Koliko razlika u ceni razdvaja dobre ali popularnih automobila iz njihovog dobra , ali previdi kolegama ? Više nego što mislite . Afirmisane vozila poput Honde Accord i Toiota Camri može da koštanekoliko hiljada dolara više od uporedive Chevrolet Malibu ili Mazda 6 . Za više informacija o ovoj temi , pročitajte " Kako da biste dobili polovan auto pogodbe. " Ako ste avanturista i žele da kupuju za ubicom posao , pročitajte " Polovni automobil Posao : . Program automobila, iznajmljivanje automobila i Salvage Titles "

Vi ćete naći sve potrebne informacije da obrazovani odluku o tome šta da kupite na http://otkupautomobila-beograd.com/ koristi automobila stranice . Možete da pristupite glavne teme tako što ćete kliknuti na link tog spiska takve informacije kao cene , standardne karakteristike, pouzdanost i sigurnost , ekonomičnost u potrošnji goriva , fotografije, video , preprodaje vrednosti i lokalnom inventara .

Strana koristi auto - inventar jekorisna alatka koja vam može pomoći da suzite pretragu pronalaženjem vozila u vašem području . Možete da filtrirate rezultate na osnovu cene , tipa vozila i kilometraže . Takođe možete pročitati recenzije automobila po sadašnjim vlasnicima . Konačno , proverite da li koristite pravu cenu na sopstvenu ( TCO ) ® ) da vidim šta drugi troškovi ćete snositi ( TCO podaci nisu dostupni za sve automobile ) .

Još jedan bitan deo polovnih automobila stranicama je http://otkupautomobila-beograd.com/ ' s True Tržišna vrednost ( TMV ) ® cene ,korisno smernice kada automobil kupovinu . TMV cene zasniva se na podacima o prodaji sličnih automobila širom zemlje . Mi ćemo ići u detalje o tome kako da koristite http://otkupautomobila-beograd.com/ s TMV kasnije .

Evo jedan poslednji korak od vitalnog značaja za dobijanje veliki Polovni automobil dogovor : Proverite da li ste pokrenuli izveštaj istorije vozila na bilo polovnih automobila vi razmišljate o kupovini . Nekoliko kompanija prodati ove izveštaje , koje su zasnovane na VIN , ali AutoCheck i Carfak izgleda danajobuhvatniji .

Ovi izveštaji mogu otkriti vitalne informacije o polovnih automobila , uključujući i da li ona ima naslov amortizacija, što znači da je proglašenaukupan gubitak od osiguravajućeg društva , ili akomerač pređenog puta je vraćena nazad . Ovo je takođevreme da odlučite da li želite sertifikovani unapred vlasništvu ( CPO) auto . Ako to uradite , pogledajte naš članak o overenim programa unapred vlasništvu vozila . On opisuje one koje nude svakog proizvođača .

Polovni automobil - šoping će uključiti inspekciju vozila da odredi njeno stanje . Ovaj proces je pojednostavljen ako kupite auto CPO koje je prošlo temeljnu inspekciju i podržana od strane garancijom proizvođača . Ali dok kupujete CPO automobila uklanja dosta nagađanja o mehaničkom stanju vozila , plaćate za tu uslugu sa višim nalepnica cenu .

Većina novih vozila se prodaju sa three-iear/36 ,000 - milja garancijom . Dakle , ako kupite automobil koji je iz 1-3 godina , sa manje od 36.000 milja na kilometražu , to će i dalje biti pod fabričkom garancijom .

Pametan kupac će razmotriti kako finansirati auto na početku šoping procesa . Ovim će se izbeći neprijatna iznenađenja kasnije i da vam pomogne da donesu ispravnu odluku koja odgovara vašem budžetu .

Trebalo bi da koristite naš pristupačnost Kalkulator će vam pomoći da dođu do ciframa koje treba da vas vodi kao što ide u kupovinu :

Mesečna rata : Ako ćete da uzmu kredit , koliko možete priuštiti da plati svakog meseca ?

Učešće: Koliko novca možete staviti dole da smanjite vaše mesečne isplate ?

Otkupna cena automobila : Odgovarajući na prva dva pitanja će vam pomoći da utvrdite realan raspon cena za vaš polovnih automobila .

Kada određuje koliko možete da potrošite za učešća , a mesečne uplate i kupovne cene automobila , odštampati ove cifre . Kasnije , kada su pregovori za polovan auto , možda ćete morati da proverite ove informacije da se vrati na Zemlju . Imate tri načina da se plati za vaš polovnih automobila : Gotovina : Potreba kažemo više ? Finansiranje putem bankarskog , onlajn zajmodavca ili kreditne unije : Preporučujemo ovaj put , jer će obično uštedeti novac i dati vam najviše kontrolu nad transakcije . Finansiranje putem dilera : Ovo može da radi za neke ljude , u zavisnosti od njihovih kreditnih bodova i kamatnih stopadiler nudi . Takođe , ako pripremiti finansiranje kroz nezavisnog izvora , možda zatražiti dilera da savlada tu stopu sa niskim kamatnu kredit .

Finansiranje putem nezavisnog izvora ( Online zajmodavac , banka ili kreditne unije ) nudi nekoliko prednosti :

 • Održava pregovore jednostavne u dilera
 • Omogućava vam da kupuju za konkurentnim kamatnim stopama ispred vremena
 • Uklanja zavisnost o finansiranju dilera
 • Podstiče vas da se drži na vaš budžetom iznosu

Lov - kamatne krediti mogu se organizovati na mreži putem takvih izvora kao Up2Drive.com .

Tri najčešća mesta za kupovinu polovnog automobila su :

Privatni stranke
Sekcija koristi - automobil iz nove - dilere automobila
Nezavisni mnogo polovnih automobila

Od ovih izvora , a privatna lica obično imaju najviše cenama . Tipično , to je takođeopušteniji transakcija od kupovine od dilera .

Ipak , postoje i prednosti kupovine polovnog automobila iz nove - auto salonu . Mnogi polovnih automobila na auto - nova parcela su trgovinska -ins . Dileri obično dobijaju ove automobile po niskim cenama . Ako napravite nisku ponudu ( ali jedan koji im daje neku dobit ) samo može dobiti mnogo . Osim toga , mnogi dileri nude CPO automobile koji su temeljno pregledan i su podržane jakim garancijama .

Traganje za vaš automobil pomoću sajtova kao što su http://otkupautomobila-beograd.com/ koristi ponudu vozila ili onlajn strane , kao što su Autotrader.com . Neki sajtovi su veoma fleksibilni i omogućavaju vam da pretražujete specifične kriterijume kao što su proizvođač, model , opcija i raspon cena . U nekim slučajevima , možete da pretražujete Polovni automobil inventar novih dilere automobila preko svojih veb sajtova .

IakoInternet jeneverovatan resurs , i dalje treba da pokušate konvencionalne izvore . Pitajte prijatelje i rođake , ako su bilo kakve prodaje polovnih automobila . Držite oči oguljen za " For Sale " znakova u autostakla .

Kada pronađete budućeg auto , pozovite prodavca pre nego što odete da vidite vozilo . Na ovaj način , možete eliminisati automobile koji imaju probleme kao što su preterane kilometraže ili spasavanje naslova . Koristite naš Polovni automobil Pitanje list prilikom pozivanja da pomogne podstaći vas da pitam ključna pitanja . Proverite tražena cena u oglasu .

U razgovoru za prodavca , podesite termin za test - drajv . Ako je moguće , napravite ovo imenovanje u toku dana , tako da možete videti auto u dnevnoj svetlosti i preciznije odrediti njeno stanje . Takođe , pitajte za VIN tako da možete da pokrenete istorije izveštaj vozila .

Sledeća : Korak 8 : Test vožnje polovnog automobila
Korak 8 : Test vožnje polovnog automobila
 
10 koraka za kupovinu polovne

Test vožnjekoristi automobil pomaže da odlučite da li je pravoauto za vas i pomaže vam da utvrdite da li ovaj auto je u dobrom stanju . Kada se za volanom , zapitajte se da li je todobro uklapa . Da li je to dovoljno prostora za glavu nudi ? Prostor za noge ? Da li su instrumenti i kontrole zgodno pozicioniran ?

Pokušajte da organizujete svoj test - drajv , tako da upalite motor kada je potpuno hladan . Neki automobili su teže početi kada su mrtvi hladni i , kad tome , će otkriti hronične probleme . Isključite radio pre nego što počnete vožnju . Hoćeš da čuješ motor i koncentrisati se na vožnji .

Na test - drajv , proceniti ove dodatne poene :

 1. Ubrzanje od zaustavljanja
 2. Vidljivost ( Proverite slepih tačaka )
 3. buka motora
 4. Passing ubrzanje ( Da li to brzo i glatko niži stepen prenosa ? )
 5. Hil - penjanje snaga
 6. kočenje
 7. skretanju
 8. Suspenzija ( Kako se vozi ? )
 9. Zvečke i škripi
 10. Teret prostor

Ne žurite i budite sigurni da simulira uslove normalne vožnje obrazaca . Ako radite puno autoputa vožnje , budite sigurni da idu na autoputu i uzeti auto do 65 mph . Ako idete u planine , testirajte automobil na strmoj padini . Vi ne želite da saznate nakon što ste kupili auto koji ne obavlja po potrebi .

Nakon test - drajv , pitati vlasnika da li možete da vidite zapise servisa . Pogledajte da li je automobil je imaozakazan održavanje obavlja na vreme . Izbegavajte kupovinu automobila koji je bio u ozbiljnoj nesreći ili je imao velike popravke , kao što su prenos obnavlja , poslovima ili ventila motora remonta .

Ako vam se sviđa način na koji vozi auto , vi i dalje treba da ga uzme na mehaničar za temeljnu inspekciju . Privatna zabava će verovatno omogućiti da uradite bez mnogo otpora . Ali na dilera , to bi moglo biti teže . Ako jeCPO auto , nema razloga da ga uzme na mehaničara .

Dalje : Korak 9 : Pregovarački za polovan auto
Korak 9 : Pregovarački za polovan auto
 

10 koraka za kupovinu polovne

Uspešna pregovaranje dolazi od potrebe solidnu informacije . Ovo je posebno tačno kada kupujete polovan auto . Pre početka pregovora , trebalo bi da potražite http://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu i odštampate figure .

Prodavci imaju puno iskustva pregovaranja . Većina privatnih stranaka ne . Dakle , kupovina polovnog automobila od dilera će biti veoma razlikuje od kupovine od privatnog lica .

Sledite ove smernice prilikom pregovaranja :

Ako ste u prodavnici , i dalje moram da idem kroz finansije i osiguranje ( F & ja ) procesa . Ako kupujete automobil iz privatnog lica , samo treba da se uverite da je konačno plaćanje i daprodavac pravilno prenosi naslov i registraciju za vas .

U oba slučaja , takođe treba da budete sigurni da imate osiguranje za auto ste upravo kupili pre nego što ga oterati . Takođe ,F & ja osoba će verovatno pokušati da vam prodaju niz dodatnih stavki :produžena garancija , alarma ili protiv krađe usluga kao što su LoJack , pripejd paketima usluga , zaštitu tkanina , rđa - izolacionih i hitne krajputaši kompleti . Neki ljudi žele mir koji dolazi sa produženim garancijama , tako da je ovo nešto što možda ćete želeti da razmotrite ( osim ako vaš automobil se koristi je sertifikovan ili još uvek pod garancijom proizvođača ) . Međutim , ostali predmeti obično prodaju u F & I prostoriji su skupi i mogu držati malu vrednost za vas .

F & ja lice može izgledati kao finansijski savetnik , ali on ili ona je stvarnoiskusan prodavac . Neki F & I ljudi mogu postati veoma uporna pokušavaju da prodaju ove stavke . Budite firma .

Kadaugovor je spreman , da razmotri temeljno . U većini država , ona će sadržati troškove vozila , naknade dokumentacije , a smoga naknadu , malu nadoknadu za smoga sertifikat , poreza na promet i naknada za izdavanje licenci ( takođe poznat kao DMV takse ) . Ovaj članak , " Šta treba da plati takse , " ide u više detalja . Proverite da li ste razumeli optužnicu i pitanje pojavu bilo kakvih značajnih , iznenadne dopune ugovora .

Konačno , ako je potrebno bilo koje popravke i da je obećao od strane prodavca , kapiram pismeno u " Due Bil . " Uverite seprivremena registracija je stavljen na odgovarajuće mesto i konačno ste na putu .

Kada kupite automobil od privatnog lica , verovatno će se tražiti da platite čekom sa kasirka ili u gotovini . Ali pre nego što novac menja ruke , zahtevati titulu (ponekad se nazivaroze klizanje ), a imajuprodavac ga potpiše preko vama . Pravila koja regulišu registraciju i licenciranje vozila variraju od države do države . Proverite na Veb lokaciji registra u vašoj državi .

Kada sve papirologije je završena , ona je konačno vreme da se opustite i počnete da uživate vaš novi kupovinu :dobar polovan auto .

Sledeci : Kontrolna lista

10 koraka za kupovinu polovne

 • Izaberite pravi vozilo za vas tako da se pobrineteautomobil odgovara vašim potrebama .
 • Razmotrite sve automobile u klasi koju ste izabrali i da ciljni spisak tri automobila .
 • Potražite auto na http://otkupautomobila-beograd.com/ i proverite pouzdanost i potrošačke recenzije .
 • Proverite http://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu na automobilu koji želite da kupite ( prilagođen za kilometražu , opcije , boja i region ) .
 • Potražite na http://otkupautomobila-beograd.com/ pravu cenu za svoje ( TCO ) za auto koji želite da kupite .
 • Odlučite kako ćete finansirati svoj automobil . Ako idete preko banke, onlajn zajmodavca ili kreditne unije , dobije odobrenje za kredit pre nego što počnete kupovinu .
 • Ako finansiranje auto , koristite kalkulatore plaćanja odrediti mesečnu uplatu za auto koji želite da kupite .
 • Traži Edmunds Polovne Oglasi vozila i druge onlajn strane za polovnih automobila odlučili ste da kupite .
 • Ako kupujete od dilera , kontaktirajte Internet odeljenje i istovremeno tražiti citate iz više dilera .
 • Pitajte prodavac da vam faksom radni list pokazuje sve cene , poreze i takse .
 • Ako su trgovanje u starom automobilu , proverite svoj http://otkupautomobila-beograd.com/ TMV i odštampate ovu informaciju .
 • Ponesite sa sobom na radni list dilera tako da možete da uporedite ove brojeve na slikama na ugovoru .
 • Ako kupujete od privatnog prodavca , pozovite osobu i proverite relevantne informacije . Nabavite VIN i pokrenite istorije izveštaj vozila .
 • Test - vozi auto pod svojim normalnim uslovima vožnje .
 • Uzmi auto do mehaničara za inspekciju , osim ako je toprovjereni auto , uz podršku NOP garancijom proizvođača .
 • Pregovarati svoju najbolju ponudu .
 • Pročitajte pažljivo pre potpisivanja ugovora i uvek proverite da li ste dobili čistu titulu .

Proverite auto za udubljenja dings i ogrebotina pre uzimanja konačnu isporuku .
10 koraka do kupovini polovnog automobila

Korak 1 : Početak - Zašto kupiti polovan ?

Sledeći koraci će vam reći kako da pronađete , cena i pregovaraju da kupite polovan auto koji želite . Ako još uvek ne znaju šta da kupe auto , čitati " 10 koraka da Finding pravo auto za tebe ", a onda se vrati nakon što ste odlučili .

Korak 1 : Početak - Zašto kupiti polovan

Ako ste odlučili da kupite polovan auto , već ste napravili pametnu odluku . Možete dobiti automobil koji je skoro dobar kao potpuno novi jedan bez plaćanja za amortizaciju koja VALLOPS novi - kupcima automobila čim vozi vozilo van parcele . Čak automobili koji su samogodinu dana su 20-30 odsto jeftiniji nego potpuno novim automobilima .

Ali postoje i drugi dobri razlozi za kupovinu polovnog automobila :

 • Vi ćete uštedeti novac na osiguranju .
 • Veći rasprodaje su moguće za smart polovnih automobila kupac .
 • Polovni automobili su pouzdaniji danas nego ikada pre .
 • Neki polovni automobili su i dalje pokriveni fabričkom garancijom .
 • Većina novih proizvođača automobila sada prodavati sa sertifikatom Polovni automobili, koji uključuju garancije .
 • Istorija polovnog automobila može se lako pratiti sa identifikacionim brojem vozila ( VIN ) i istorije vozila izveštaju .
 • Ako kupujete od privatnog lica ,pregovarački proces je manje stresno . Korak 2 : Izbor pravog Polovni automobil

Na početku procesa auto - kupovine , mnogi ljudi već znaju šta žele automobil . Ali to jedobra ideja da se zaustavi odmah i testirajte vašu odluku sa ovim pitanjem : Da li će ovaj automobil uklapa u svoj mesečni budžet? Mi ćemo objasniti kako da se odredi šta možete priuštiti automobil u sledećem koraku . Za sada , proverite da li vaš izbor nije očigledno prelazi svoj budžet . Zapitajte se , da li to zadovoljava moje trenutne potrebe ? Za više informacija o ovoj temi , pogledajte " 10 koraka do Finding pravo auto za vas . "

Možda ćete morati da proširi svoje vidike prilikom razmatranja šta da kupi , jer nećete znati šta je otkup vozila dostupan u vašoj oblasti dok ne stvarno počnete da tražite . Razmislite izgradnju ciljnu listu tri različita automobila . Možda ćete želeti da razmislite o vozila u istoj klasi . Na primer , ako ste zaista želite Toiota Camri , trebalo bi da bude na oprezu za Chevrolet Malibu , Honda Accord ili Nissan Altima . Ovi automobili su izgrađena za istom tržištu , ali oni imaju različite funkcije i ponekad niže cene .


Korak 3 : Uštedite kupujući drugog stuba automobile po .

Vrednost polovnog automobila je na osnovu njenog stanja , kilometražu , pouzdanost, performanse i popularnost . Naravno da želite automobil koji je pouzdan i obavlja dobro . Ali, da li želite isto Polovni automobil koji ostali želi ? Ako je tako , vi ćete platiti premiju za njega . U nekim slučajevima ,jedina razlika jepločica sa imenom .

Koliko razlika u ceni razdvaja dobre ali popularnih automobila iz njihovog dobra , ali previdi kolegama ? Više nego što mislite . Afirmisane vozila poput Honde Accord i Toiota Camri može da koštanekoliko hiljada dolara više od uporedive Chevrolet Malibu ili Mazda 6 . Za više informacija o ovoj temi , pročitajte " Kako da biste dobili polovan auto pogodbe. " Ako ste avanturista i žele da kupuju za ubicom posao , pročitajte " Polovni automobil Posao : . Program automobila, iznajmljivanje automobila i Salvage Titles "


Korak 4 : Istraživanje budućem Polovni automobil .

Vi ćete naći sve potrebne informacije da obrazovani odluku o tome šta da kupite na http://otkupautomobila-beograd.com/ koristi automobila stranice . Možete da pristupite glavne teme tako što ćete kliknuti na link tog spiska takve informacije kao cene , standardne karakteristike, pouzdanost i sigurnost , ekonomičnost u potrošnji goriva , fotografije, video , preprodaje vrednosti i lokalnom inventara .

Strana koristi auto - inventar jekorisna alatka koja vam može pomoći da suzite pretragu pronalaženjem vozila u vašem području . Možete da filtrirate rezultate na osnovu cene , tipa vozila i kilometraže . Takođe možete pročitati recenzije automobila po sadašnjim vlasnicima . Konačno , proverite da li koristite pravu cenu na sopstvenu ( TCO ) ® ) da vidim šta drugi troškovi ćete snositi ( TCO podaci nisu dostupni za sve automobile ) .

Još jedan bitan deo polovnih automobila stranicama je http://otkupautomobila-beograd.com/ ' s True Tržišna vrednost ( TMV ) ® cene ,korisno smernice kada automobil kupovinu . TMV cene zasniva se na podacima o prodaji sličnih automobila širom zemlje . Mi ćemo ići u detalje o tome kako da koristite http://otkupautomobila-beograd.com/ s TMV kasnije .

Evo jedan poslednji korak od vitalnog značaja za dobijanje veliki Polovni automobil dogovor : Proverite da li ste pokrenuli izveštaj istorije vozila na bilo polovnih automobila vi razmišljate o kupovini . Nekoliko kompanija prodati ove izveštaje , koje su zasnovane na VIN , ali AutoCheck i Carfak izgleda danajobuhvatniji .

Ovi izveštaji mogu otkriti vitalne informacije o polovnih automobila , uključujući i da li ona ima naslov amortizacija, što znači da je proglašenaukupan gubitak od osiguravajućeg društva , ili akomerač pređenog puta je vraćena nazad . Ovo je takođevreme da odlučite da li želite sertifikovani unapred vlasništvu ( CPO) auto . Ako to uradite , pogledajte naš članak o overenim programa unapred vlasništvu vozila . On opisuje one koje nude svakog proizvođača .

Polovni automobil - šoping će uključiti inspekciju vozila da odredi njeno stanje . Ovaj proces je pojednostavljen ako kupite auto CPO koje je prošlo temeljnu inspekciju i podržana od strane garancijom proizvođača . Ali dok kupujete CPO automobila uklanja dosta nagađanja o mehaničkom stanju vozila , plaćate za tu uslugu sa višim nalepnica cenu .

Većina novih vozila se prodaju sa three-iear/36 ,000 - milja garancijom . Dakle , ako kupite automobil koji je iz 1-3 godina , sa manje od 36.000 milja na kilometražu , to će i dalje biti pod fabričkom garancijom .


Korak 5 : Koliko možete priuštiti ?

Pametan kupac će razmotriti kako finansirati auto na početku šoping procesa . Ovim će se izbeći neprijatna iznenađenja kasnije i da vam pomogne da donesu ispravnu odluku koja odgovara vašem budžetu .

Trebalo bi da koristite naš pristupačnost Kalkulator će vam pomoći da dođu do ciframa koje treba da vas vodi kao što ide u kupovinu :

Mesečna rata : Ako ćete da uzmu kredit , koliko možete priuštiti da plati svakog meseca ?

Učešće: Koliko novca možete staviti dole da smanjite vaše mesečne isplate ?

Otkupna cena automobila : Odgovarajući na prva dva pitanja će vam pomoći da utvrdite realan raspon cena za vaš polovnih automobila .

Kada određuje koliko možete da potrošite za učešća , a mesečne uplate i kupovne cene automobila , odštampati ove cifre . Kasnije , kada su pregovori za polovan auto , možda ćete morati da proverite ove informacije da se vrati na Zemlju .


Korak 6 : Postavite finansiranje za svoj polovnih automobila .

Imate tri načina da se plati za vaš polovnih automobila :

Gotovina : Potreba kažemo više ?

Finansiranje putem bankarskog , onlajn zajmodavca ili kreditne unije : Preporučujemo ovaj put , jer će obično uštedeti novac i dati vam najviše kontrolu nad transakcije .

Finansiranje putem dilera : Ovo može da radi za neke ljude , u zavisnosti od njihovih kreditnih bodova i kamatnih stopadiler nudi . Takođe , ako pripremiti finansiranje kroz nezavisnog izvora , možda zatražiti dilera da savlada tu stopu sa niskim kamatnu kredit .

Finansiranje putem nezavisnog izvora ( Online zajmodavac , banka ili kreditne unije ) nudi nekoliko prednosti :

Održava pregovore jednostavne u dilera
Omogućava vam da kupuju za konkurentnim kamatnim stopama ispred vremena
Uklanja zavisnost o finansiranju dilera
Podstiče vas da se drži na vaš budžetom iznosu

Lov - kamatne krediti mogu se organizovati na mreži putem takvih izvora kao Up2Drive.com .


Korak 7 : Gde da kupuju za svoj polovnih automobila

Tri najčešća mesta za kupovinu polovnog automobila su :

Privatni stranke
Sekcija koristi - automobil iz nove - dilere automobila
Nezavisni mnogo polovnih automobila

Od ovih izvora , a privatna lica obično imaju najviše cenama . Tipično , to je takođeopušteniji transakcija od kupovine od dilera .

Ipak , postoje i prednosti kupovine polovnog automobila iz nove - auto salonu . Mnogi polovnih automobila na auto - nova parcela su trgovinska -ins . Dileri obično dobijaju ove automobile po niskim cenama . Ako napravite nisku ponudu ( ali jedan koji im daje neku dobit ) samo može dobiti mnogo . Osim toga , mnogi dileri nude CPO automobile koji su temeljno pregledan i su podržane jakim garancijama .

Traganje za vaš automobil pomoću sajtova kao što su http://otkupautomobila-beograd.com/ koristi ponudu vozila ili onlajn strane , kao što su Autotrader.com . Neki sajtovi su veoma fleksibilni i omogućavaju vam da pretražujete specifične kriterijume kao što su proizvođač, model , opcija i raspon cena . U nekim slučajevima , možete da pretražujete Polovni automobil inventar novih dilere automobila preko svojih veb sajtova .

IakoInternet jeneverovatan resurs , i dalje treba da pokušate konvencionalne izvore . Pitajte prijatelje i rođake , ako su bilo kakve prodaje polovnih automobila . Držite oči oguljen za " For Sale " znakova u autostakla .

Kada pronađete budućeg auto , pozovite prodavca pre nego što odete da vidite vozilo . Na ovaj način , možete eliminisati automobile koji imaju probleme kao što su preterane kilometraže ili spasavanje naslova . Koristite naš Polovni automobil Pitanje list prilikom pozivanja da pomogne podstaći vas da pitam ključna pitanja . Proverite tražena cena u oglasu .

U razgovoru za prodavca , podesite termin za test - drajv . Ako je moguće , napravite ovo imenovanje u toku dana , tako da možete videti auto u dnevnoj svetlosti i preciznije odrediti njeno stanje . Takođe , pitajte za VIN tako da možete da pokrenete istorije izveštaj vozila .


Korak 8 : Test vožnje polovnog automobila

Test vožnjekoristi automobil pomaže da odlučite da li je pravoauto za vas i pomaže vam da utvrdite da li ovaj auto je u dobrom stanju . Kada se za volanom , zapitajte se da li je todobro uklapa . Da li je to dovoljno prostora za glavu nudi ? Prostor za noge ? Da li su instrumenti i kontrole zgodno pozicioniran ?

Pokušajte da organizujete svoj test - drajv , tako da upalite motor kada je potpuno hladan . Neki automobili su teže početi kada su mrtvi hladni i , kad tome , će otkriti hronične probleme . Isključite radio pre nego što počnete vožnju . Hoćeš da čuješ motor i koncentrisati se na vožnji .

Na test - drajv , proceniti ove dodatne poene :

 • Ubrzanje od zaustavljanja
 • Vidljivost ( Proverite slepih tačaka )
 • buka motora
 • Passing ubrzanje ( Da li to brzo i glatko niži stepen prenosa ? )
 • Hil - penjanje snaga
 • kočenje
 • skretanju
 • Suspenzija ( Kako se vozi ? )
 • Zvečke i škripi
 • Teret prostor

Ne žurite i budite sigurni da simulira uslove normalne vožnje obrazaca . Ako radite puno autoputa vožnje , budite sigurni da idu na autoputu i uzeti auto do 65 mph . Ako idete u planine , testirajte automobil na strmoj padini . Vi ne želite da saznate nakon što ste kupili auto koji ne obavlja po potrebi .

Nakon test - drajv , pitati vlasnika da li možete da vidite zapise servisa . Pogledajte da li je automobil je imaozakazan održavanje obavlja na vreme . Izbegavajte kupovinu automobila koji je bio u ozbiljnoj nesreći ili je imao velike popravke , kao što su prenos obnavlja , poslovima ili ventila motora remonta .

Ako vam se sviđa način na koji vozi auto , vi i dalje treba da ga uzme na mehaničar za temeljnu inspekciju . Privatna zabava će verovatno omogućiti da uradite bez mnogo otpora . Ali na dilera , to bi moglo biti teže . Ako jeCPO auto , nema razloga da ga uzme na mehaničara .


Korak 9 : Pregovarački za polovan auto

Uspešna pregovaranje dolazi od potrebe solidnu informacije . Ovo je posebno tačno kada kupujete polovan auto . Pre početka pregovora , trebalo bi da potražite http://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu i odštampate figure .

Prodavci imaju puno iskustva pregovaranja . Većina privatnih stranaka ne . Dakle , kupovina polovnog automobila od dilera će biti veoma razlikuje od kupovine od privatnog lica .

Sledite ove smernice prilikom pregovaranja :

Samo ući u pregovore sa prodavac ili privatno - partijske prodavcu kod koga se osećate prijatno .
Napravite otvaranja ponuda koji je nizak , ali u Ballpark .
Odlučite ispred vremena koliko visoko ćeš otići i ostaviti kada dostigli limit je .
Izađite : Ovo je vaš najjači pregovarački alat .
Budite strpljivi . Planirajte da potrošite sat vremena pregovara u salonu , manje za privatne zabave .
Ostavite dilera ako se umoriš ili gladan .
Nemojte da vam odvlače pažnju dilerskih terenima za srodnih predmeta , kao što su proširene garancije ili protiv krađe uređaja .
Visokog pritiska prodavac nazvao" bliže" možda pokušati da povrati neke od dobitaka koje ste napravili u pregovorima . Držite na cenu .

Kada imate dogovor , proverite da li je transakcija završena pravilno . Sledeći odeljak će vam reći šta da očekujete i šta treba da uradite .


Korak 10 : Zatvaranje dogovor

Ako ste u prodavnici , i dalje moram da idem kroz finansije i osiguranje ( F & ja ) procesa . Ako kupujete automobil iz privatnog lica , samo treba da se uverite da je konačno plaćanje i daprodavac pravilno prenosi naslov i registraciju za vas .

U oba slučaja , takođe treba da budete sigurni da imate osiguranje za auto ste upravo kupili pre nego što ga oterati . Takođe ,F & ja osoba će verovatno pokušati da vam prodaju niz dodatnih stavki :produžena garancija , alarma ili protiv krađe usluga kao što su LoJack , pripejd paketima usluga , zaštitu tkanina , rđa - izolacionih i hitne krajputaši kompleti . Neki ljudi žele mir koji dolazi sa produženim garancijama , tako da je ovo nešto što možda ćete želeti da razmotrite ( osim ako vaš automobil se koristi je sertifikovan ili još uvek pod garancijom proizvođača ) . Međutim , ostali predmeti obično prodaju u F & I prostoriji su skupi i mogu držati malu vrednost za vas .

F & ja lice može izgledati kao finansijski savetnik , ali on ili ona je stvarnoiskusan prodavac . Neki F & I ljudi mogu postati veoma uporna pokušavaju da prodaju ove stavke . Budite firma .

Kadaugovor je spreman , da razmotri temeljno . U većini država , ona će sadržati troškove vozila , naknade dokumentacije , a smoga naknadu , malu nadoknadu za smoga sertifikat , poreza na promet i naknada za izdavanje licenci ( takođe poznat kao DMV takse ) . Ovaj članak , " Šta treba da plati takse , " ide u više detalja . Proverite da li ste razumeli optužnicu i pitanje pojavu bilo kakvih značajnih , iznenadne dopune ugovora .

Konačno , ako je potrebno bilo koje popravke i da je obećao od strane prodavca , kapiram pismeno u " Due Bil . " Uverite seprivremena registracija je stavljen na odgovarajuće mesto i konačno ste na putu .

Kada kupite automobil od privatnog lica , verovatno će se tražiti da platite čekom sa kasirka ili u gotovini . Ali pre nego što novac menja ruke , zahtevati titulu (ponekad se nazivaroze klizanje ), a imajuprodavac ga potpiše preko vama . Pravila koja regulišu registraciju i licenciranje vozila variraju od države do države . Proverite na Veb lokaciji registra u vašoj državi .

Kada sve papirologije je završena , ona je konačno vreme da se opustite i počnete da uživate vaš novi kupovinu :dobar polovan auto .

Sledeci : Kontrolna lista
spisak

10 koraka za kupovinu polovne

Izaberite pravi vozilo za vas tako da se pobrineteautomobil odgovara vašim potrebama .

Razmotrite sve automobile u klasi koju ste izabrali i da ciljni spisak tri automobila .

Potražite auto na http://otkupautomobila-beograd.com/ i proverite pouzdanost i potrošačke recenzije .

Proverite http://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu na automobilu koji želite da kupite ( prilagođen za kilometražu , opcije , boja i region ) .

Potražite na http://otkupautomobila-beograd.com/ pravu cenu za svoje ( TCO ) za auto koji želite da kupite .

Odlučite kako ćete finansirati svoj automobil . Ako idete preko banke, onlajn zajmodavca ili kreditne unije , dobije odobrenje za kredit pre nego što počnete kupovinu .

Ako finansiranje auto , koristite kalkulatore plaćanja odrediti mesečnu uplatu za auto koji želite da kupite .

Traži Edmunds Polovne Oglasi vozila i druge onlajn strane za polovnih automobila odlučili ste da kupite .

Ako kupujete od dilera , kontaktirajte Internet odeljenje i istovremeno tražiti citate iz više dilera .

Pitajte prodavac da vam faksom radni list pokazuje sve cene , poreze i takse .

Ako su trgovanje u starom automobilu , proverite svoj http://otkupautomobila-beograd.com/ TMV i odštampate ovu informaciju .

Ponesite sa sobom na radni list dilera tako da možete da uporedite ove brojeve na slikama na ugovoru .

Ako kupujete od privatnog prodavca , pozovite osobu i proverite relevantne informacije . Nabavite VIN i pokrenite istorije izveštaj vozila .

Test - vozi auto pod svojim normalnim uslovima vožnje .

Uzmi auto do mehaničara za inspekciju , osim ako je toprovjereni auto , uz podršku NOP garancijom proizvođača .

Pregovarati svoju najbolju ponudu .

Pročitajte pažljivo pre potpisivanja ugovora i uvek proverite da li ste dobili čistu titulu .

Proverite auto za udubljenja dings i ogrebotina pre uzimanja konačnu isporuku

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free