^Povratak na vrh

 • OTKUP vozila

  Otkupljujemo sve vrste polovnih i havarisanih automobila. Otkup vršimo bez obzira na model, godište i stanje. Isplaćujemo odmah. Pozovite 061/155-7960. Dolazimo na vašu adresu.

 • FORD automobili

  Otkupljujemo sve modele Ford vozila, kako putničkih tako i terenskih modela bez obzira na stanje, godište i kilometražu.

 • FIAT vozila

  Otkupljujemo sve Fiatove automobile, kako putničke tako i terenske

Otkup automobila - Beograd

Šta kažu mušterije

"Gotovina za automobile je odlično prošla, preporučujem je i zahvlajujem!"

Đorđe, Zvezdara

"Vaša usluga je vrhunska, ja je preporučujem!"

Aleksandar, Bežanijska kosa

"Oni su pokupili moj auto na isti dan sam licitirao."

Erika, Beograd

"Ponudili su mi više nego bilo ko drugi ja, ja sam srećan!"

Santiljana, Sremčica

Zašto prodati kod nas?

Zašto koristiti otkupautomobila-beograd.com

 • Besplatno je! Nema skrivenih troškova!
 • Poziv za trenutno nudi ili
 • koristite formular za 24 sati dnevno
 • Dolazimo do Vas!
 • Free pick up / vuču
 • Apsolutno ne postoji obaveza

Možemo kupiti bilo kog vozila!

 • Automobili, kamioni, kombiji i SUV vozila
 • High-end luksuznih vozila
 • Sports Cars
 • Noviji ili stariji Automobili
 • Bicikle i limun
 • Oštećena ili Vrecked
 • Radi ili ne
 • Sve ima, modeli i Iears

Pratite nas na ...

Naša Google+ stranica

 

Autor:

Илије Ђуричића 60, Београд

Otkupljujemo sve vrste polovnih Honda autmobila
BMW nemački rado otkupljujemo. Drže dobru cenu, možete ga kod nas lako prodati
Zastava L, Zastava 101, Zastava Fiat, Fiat 500L
Alfa romeo prodajete? Odlično, na pravom ste mestu
Hodnu prodajete. Mi otkupljujemo. Posao sređen.
Koreanski KIA je i nama drag. Prodajte nama vaše KIA vozilo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Godinama ste vlasnik kombija koji vas je verno sluzio. Godinama ste ga vozili bez ikakvog kvara, pa cak i onog najmanjeg, ali na žalost zbog loših vremenskih uslova, dogodila vam se saobraćajna nesreća i havarisali ste vas kombi. Niste vi krivi, osiguranje će platiti štetovali sa obzirom koliko je star vas kombi i koliko je havarisan razmišljate da li uopšte ima svrhe da ga opravljate. Možda je bolje da ga prodate u takvom stanju i tim novcem i novcem od osiguranja kupite drugi kombi. Ideja je odlična, ali se sada javlja problem kome prodati kombi u takvom stanju? Ko želi da kupi havarisan kombi. Razmišljate kako da to izvedete, da li da postavljate oglase na internetu ili možda probate sa oglasima u novinama. Možete, i možda ćete i naći kupca posle dužeg vremena, a možda i nećete. Ali mi znamo kako možete vas havarisani kombi da prodate bez ikakvih muka i čekanja.


Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA na broj telefona 061/155-7960 i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas, pogledati, proceniti vas havarisani kombi i naravno ponuditi vam odgovarajuću cenu. Cena će zavisiti od stepena havarisanosti vašeg kombija, ali verujte nam da bolju cenu od naše nećete dobiti. Druga varijanta je da nam se javite putem elektronske poste
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i ako imate fotografije vašeg havarisanog kombija možete i njih poslati, tako da ćemo vam odmah reci neku približnu cenu, naravno tacnu cenu ćemo vam reci kada vidimo vas havarisani kombi na licu mesta. I ono sto vas sigurno najviše zanima, a to je ako se budemo dogovorili i ako vam bude odgovarala naša ponudjena cena, kada će biti isplata? Isplata će biti odmah, na licu mesta, dobićete keš na ruke u valuti koju vi budete želeli. Našoj agenciji za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA je potpuno nevažno da li ćemo vam novac isplatiti u dinarima ili evrima. Jedino sto nam je vazno to je da ste vi vlasnik havarisanog kombija i da želite da ga prodate. Sve ostalo je naša briga.

Nasa agencija za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA uspešno se ovim poslom bavi godinama. Mi smo zainteresovani za otkup svih vrsti, marki i modela havarisanih kombija. Nama je ne vazno koliki je stepen oštećenja na vašem havarisanom kombiju. Nama je nevažno da li je u pitanju neko manje oštećenje, možda je udarena samo jedna strana ili jedna vrata, ili je u pitanju totalno havarisan kombi. Nama nije vazno godište vašeg havarisanog kombija, ne zanima nas da li je star, mesec dana, dve godine ili dvadeset godina. Nama je nevažno u kakvom je stanju motor na vašem havarisanom vozilu, da li uopšte pali ili je i on oštećen. Nama je samo vazno da želite da prodate havarisan kombija mi ćemo ga otkupiti od vas po najboljoj ceni za vas.

Ako ste kojim slučajem vlasnik nekog havarisanog kombija, ne bitno da li je u pitanju putnički ili teretni, nebitno koje je marke i godine proizvodnje i želite da ga prodate, nemojte uzaludno gubiti vreme tražeći nekog potencijalnog kupca preko raznih oglasa, nemojte gubiti uzaludno živce jer potencijalni kupci kada dodju da pazare havarisan kombi, sigurno će vam ponuditi neku simboličnu cenu, neku sumu novca sa kojom nećete moći ništa uraditi. Najbolje vam je rešenje da pozovete nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA na broj telefona 061/155-7960 ili nam možete i pisati na adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas. Procenićemo vas havarisani kombi i budite sigurni da ćemo vam za njega ponuditi mnogo veću sumu novca o bilo kog drugog kupca. Naravno isplata će se izvršiti odmah, dobićete novac na ruke i nećete imati apsolutno nikakvih troškova. Prevoz vašeg havarisanog kombija, prenos i svi ostali troškovi ići će na nas račun.

Zato ako imate havarisan kombi i želite da ga prodate, ne gubite vise ni trenutak vremena, pozovite odmah nasu agenciju za OTKUP HAVARISANIH KOMBIJA i mi ćemo doci do vašima gde da se nalazite da otkupimo vas havarisani kombi!!!

Copyright © 2013. Otkup vozila Beograd, Zoran Đorđević, Ilije Đuričića 60, Beograd, telefon: +381611557960, email : office@otkupautomobila-beograd.com .... Pozovite ... Free