Otkup automobila Alfa Romeo

Otkup automobila Alfa Romeo vršimo na teritoriji cele Srbije u najkraćem roku i sa isplatom istog dana, u kešu, na ruke! Kontaktirajte nas za otkup Alfa Romeo vozila svih vrsta, bez obzira na model, godište, pređenu kilometražu i druge faktore.

Alfa Romeo je doživeo svojevrsnu renesansu na našem tržištu sa pojavom modela Giulietta, koji je bio popularan kako u Evropi tako i kod nas.

Međutim, godine prolaze, novi modeli stižu i v biste sada možda želeli da svoj već polovi Alfa Romeo zamenite za nešto brže, bolje i novije. Ako vas plaši to što su cene novih automobila visoke, javite se nama da vam pomognemo.

Mi radimo otkup automobila Alfa Romeo u najkraćem roku, a vi možete fino da zaradite i da se zatim počastite nekim novijim ili sasvim novim vozilom uz doplatu.

Sve je kranje jednostavno. Potrebno je da nas pozovete ili da nam pošaljete mejl sa upitom za procenu automobila.

Neko od naših agenata zatim dolazi kod vas na adresu i na licu mesta procenjuje automobil. Nevažno je u kakvom je stanju limarija, da li je prva farba, pređena kilometraža i slično.

To jesu elementi koji će uticati na visinu naše ponude ali ne i na sam otkup. Odnosno, mi ćemo otkupiti vaš Alfa Romeo u kakvom god se stanju on nalazi. Ne mora čak biti u voznom stanju, nas zanima samo vaša volja da auto prodate.

Ukoliko upit šaljete putem mejla, pošaljite fotografije samog automobila i njegove karakteristike, godište, kilometražu, tip motora, da li je registrovan i slično.

Jedino tako možemo preciznije da procenimo auto. Međutim, klijentima uvek savetujemo da se vidimo lično jer je daleko bolje kada možemo uživo da upoznamo vas i pogledamo auto.

Mi ćemo vam nakon besplatne procene dati ponudu koja nije obavezujuća. Ukoliko vam naša ponuda odgovara, onda možemo da sklopimo posao već tu, na licu mesta. Ićete isplaćeni prema svojoj želji, u kešu ili na račun u banci.

Radimo 24 sata svakog dana i tu smo kad god vama odgovara da se vidimo ili da nas pozovete.

Imamo puno iskustva u otkupu automobila i veliki broj zadovoljnih klijenata iza nas.

Javite nam se za otkup automobila Alfa Romeo ali i za sve druge marke automobila.

Zainteresovani smo za otkup automobila sledećih marki: Mercedes, BMW, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Peugeot, Honda, Zastava, Opel, Renault, Škoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Dacia, Daewoo, Jeep, Volvo, Nissan, Kia, Audi…

Pozovite nas