Prodaja automobila

Dobrodošli na sajt za kupovinu polovnih automobila, možemo vam pružiti otkup isključilo od gazde vozila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i mogućnost da proda vozilo, kupovinu obavljamo bez obzira na starost ili stanje automobila, takođe nas interesuju sve marke automobila. Proces otkupa je veoma lak, posle vašeg poziva naš informator vam daje ponudu na bazu osnovne procene, u slučaju da vam procena odgovara informator dolazi i prihvata dogovorenu cenu otplatom na licu mesta.

Ako posedujete polovno vozilo i hoćete da ga prodate, kontaktirajte nas i ponudite nam vaše vozilo,cenu za vaše vozilo oblikujemo na potporu Nemačkog Eurotax kataloga i na bazu vizuelnog pregleda vozila, isto tako cena vašeg vozila zavisi od aktuelne ponude i potražnje na našem tržištu za ponudjenu marku i tip vozila. Otkup automobila obavljamo nepopustljivo od gazde vozila ili sa važećim ovlašćenjem uz prethodni kontakt i pristanak gazde automobila, isplaćujemo bolje od drugih, ispitajte i prozovite nas svakim danom od 09-22h! U slučaju da neodložno želite da prodate vaš auto možete nas pozvati 7 dana u sedmici, u vremenu 09-22h,otplatu vašeg automobila obavljamo ODMAH, snosimo izdatke prenosa vlasništva vozila.

O čemu vodimo računa prilikom otkupa vozila (automobila): naročito obraćamo pažnju na vizuelni izgled automobila, unutrašnjost automobila, stanje karoserije da li je vozilo bilo oštećeno i ako jeste u kojoj meri, stanje trapa, iskorišćenost guma, stanje dinama (motora) vozila. Svakako neophodno je da vaše vozilo bude 100 % legalno, tj. da se podudaraju brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli… Svi ovi činioci su važni i odredjuju vrednost vašeg vozila (automobila),takodje veoma utiče i kataloška cena vašeg automobila mi smo korisnici Nemačkog Eurotax kataloga i po njemu odredjujemo koliko vas automobil vredi.

Za vozila koji se nalaze u Beogradu metoda je veoma lakša sve se može okončati u par sati,ne zavisno iz kog ste kraja Novi Beograd, Bežaniska kosa, Stari grad, Zemun, Voždovac, Dušanovac, Vračar, Zvezdara, Banjica, Medak, Miljakovac, Kanarevo brdo.. naš obaveštajac može u roku od 2h stići kod vas i proceniti vaš automobil. Uz havarisana vozila kupujemo vozila iz potopa, zemljotresa, vulkanskih erupcija, kola koja su ostala od manjeg požara. Isto tako dajemo sve savete u slučaju da želite vozilo iz poplave samostalno da popravite da nastane vozilo u voznom stanju, u slučaju da je vaš automobil potpuno uništen usred prirodne katastrofe najkvalitetniji predlog je da ga prodate za delove, naša agencija isto tako obavlja otkup polovnih automobila iz poplave za delove. Automobile koje kupujemo mogu biti novi ili polovni, ne bitno u kakvom je stanju vozilo (limarija, motor, unutrašnjost, farba…) možete zatražiti od nas ponudu jer kupujemo sva vozila, takođe kupujemo auta bez obzira na pređenu kilometražu i godiste. Poslujemo po načelu procene vašeg vozila preko EuroTax kataloga koji je najkompetentniji za procenu svih marki i tipova vozila, u slučaju da posedujete bilo koje vozilo bez obzira na marku i tip vozila mi ćemo ga otkupiti, postupak je veoma prost i počinje momentalno nakon vašeg telefonskog poziva ili po vašem online zahtevu za polovno, novo vozilo. U slučaju da vam odgovara naša kupovna cena za automobil mi ćemo u najkraćem vremenskom periodu doći na ugovorenu adresu i proceniti stanje vozila i kupovnu cenu, nakon provere brojeva šasije, motora sa podacima iz saobraćajne idemo do najbliže opštine, suda i formiramo ovlašćenje ili kupoprodajni ugovor za vozilo, i nakon sto potpišemo u zavisnosti šta vama odgovara ugovor/ovlašćenje mi ćemo vas namiriti, to možemo obaviti na dva načina keš ili preko računa. Sve ove naše odredbe uvek možemo malčice utanačiti u granicama i uvek vam izaći u susret jer mi radimo profesionalno i korektno. Mi ovako radimo preko od 16 godina sa najvišom konkurentnom kupovnom cenom za svaki auto bez obzira na marku i tip za koji nas pozovete. U slučaju da se rešite za online procenu na našoj stranici za kupovinu polovnih vozila potrudite se da ispunite što bolje i potpunije upitnik za korišćen ili nov auto sa svim informacijama o autu, sa kvalitetnim slikama automobila kako bi vam dali što detaljniju cenu za vozilo, nadamo se da smo vam obrazložili metodu koja je u praksi prostija i brža mi ovu metodu obavijemo iz reči u delo i za samo 2h možete imati keš u vašim rukama, pozovite nas i tražite gratis procenu za otkup vozila i vidite našu brzinu.

Naš cilj je da pazarimo vaše prevozno sredstvo, dobrodošli na naše internet predstavljanje koja ima za cilj da sabere sve posednike polovnih automobila i ostalih motornih vozila koja nameravaju da prodaju. Ovde su poželjni svi oglasi, svih kategorija vozila iz svih delova Srbije, sto više oglasa to bolje, ideja je da se svi oglasi o prodaji korišćenih vozila nađu na istom mestu, kako bi uz laku preglednost i veliku pristupačnost informacija svi bili srećni i poslovi bi se odvijali velikom brzinom. Kako ne biste lutali od sajta do sajta, potražujući adekvatan na kojem možete oglasiti vašu ponudu, i naći željenog mušteriju, stvorili smo ovu stranicu koja ima izuzetno širok spektar ponuda koja dolaze u obzir…o otkupu polovnih automobila – sve na jednom mestu, neka posao startuje!