Prodaja automobila

Ukoliko ovo čitate, znači da ste pronašli našu web prezentaciju i da ste do sada možda već dosta toga pročitali i uspeli da steknete utisak o poslovanju naše agencije. Mi smo agencija kojoj je osnovna delatnost prodaja automobila. Pored toga, vršimo otkup svih vrsti vozila od vlasnika ili ovlašćenih lica, koja mogu da se bave prodajom konkretnog vozila. To nam je vrlo važna stavka u saradnji, dok sve ostalo može da bude stvar dogovora.

Prodaja automobila danas može da se obavi vrlo jednostavno, što kažu praktično iz fotelje. Vi lepo sednete, uzmete telefon, pozovete naš broj telefona, ukratko nam kažete koje vozilo imate i kada možete da se vidimo, a sve ostalo je naš zadatak. S obzirom da je kod nas klijent uvek na prvom mestu, po svakom vašem pozivu dolazimo na adresu koju nam vi saopštite, kako bismo mogli da se upoznamo sa vama i sa vašim vozilom.

Godinama i godinama, koliko već poslujemo u oblasti prodaje automobila, videli smo sva moguća vozila, u različitim stanjima i verujte da nas ništa ne može pokolebati da vaše vozilo otkupimo.

Mi otkupljujemo sve kategorije vozila, tako da smo kupci za sve nove i polovne automobile, havarisana vozila, kombi vozila i pikapove, kamione, motore, motocikle, skutere, ali smo i kupci za sve delove za vozila, prateću opremu i sve ono što može da se sa vozilom poveže.

Vršimo otkup svih marki vozila, nevezano za to koje su godine proizvedena, koliko dugo ste vozilo vi koristili ili neko pre vas, koliko su kilometara prešli u tom korišćenju, koja potrošnja goriva je u pitanju, koju prateću opremu imaju, kakvo je trenutno stanje, da li može da se vozi ili ne, da li je vozilo havarisano ili ne… možemo da nabrajamo ovako danima, ali mnogo bolje rešenje jeste da se vi nama javite i da nam kažete šta je to što imate, a mi ćemo vam odmah reći da smo vaš pravi izbor.

Gratis usluga koju nudimo uz prodaju vozila jeste procena vrednosti vozila, tako da ne morate nikoga više dodatno da angažujete kako bi se proces otkupa obavio. Mi smo dovoljno stručni i imamo više nego dovoljno iskustva, kako bismo mogli da procenimo koliko vaše vozilo trenutno vredi i koliko za njega možete dobiti.

Na osnovu toga dajemo vam ponudu koju, sigurni smo, nećete moći da odbijete. Procenu vršimo na osnovu nemačkog EUROTAX kataloga, a dopunjujemo je pregledom vozila na licu mesta. Na osnovu svih raspoloživih informacija, procenjujemo vrednost i dajemo ponudu za vaše vozilo, tako da verujemo da ćete biti zadovoljni.

Prilikom besplatne procene vrednosti vašeg vozila vodimo računa o svim segmentima, a naročito obraćamo pažnju na vizuelni izgled vozila – kakva je unutrašnjost automobila, stanje karoserije, da li je vozilo nekada bilo oštećeno i ako jeste u kojoj meri, kakvo je stanje trapa, stepen iskorišćenosti guma, stanje motora vozila, i slično.

Kao što smo već naveli, najvažnije od svega jeste da vozilo bude sasvim legalno, a da vi kao vlasnik ili ovlašćeno lice imate pravnu mogućnost da vozilo prodate.

Ono što vas još sigurno zanima jeste način isplate dogovorene sume novca kada je u pitanju prodaja vozila. Sa nama nema nikakvih prevara, odlaganja, čekanja, sa nama je sve javno i otvoreno. Dogovoreni novac dobijate odmah, na licu mesta, kada se realizuje dogovor u vezi sa prodajom. Ono što je svakako još jedna pogodnost jeste da plaćanje možemo da obavimo u kešu, odmah vama na ruke, ili da vam uplatimo na račun. Isto tako, plaćanje je moguće organizovati u bilo kojoj valuti koja vama odgovara.

Zato, ukoliko posedujete polovno vozilo koje hoćete da prodate, pozovite nas odmah sada i nama ga ponudite. Mi smo sigurno pravi kupci za vaše vozilo, a verujte da ćete i vi biti zadovoljni sa nama, jer nudimo najviše cene i najbolju uslugu koju trenutno na tržištu možete naći. Čak i kada vam je hitno da vozilo prodate, kod nas postoji mogućnost prodaje u roku od 24 sata. Možete nas pozvati telefonom, ili nam se obratiti preko ove web stranice, potpuno je svejedno. Mi svakako dolazimo kod vas, kako bismo proverili sve detalje u vezi sa vašim vozilom.

Kada je u pitanju teritorija Beograda i bliže okoline, u najkraćem roku dolazimo na adresu, vrlo često se vidimo već istog dana kada nas pozovete. Obilazimo sve opštine, kao što su Novi Beograd, Bežanijska kosa, Stari grad, Zemun, Voždovac, Dušanovac, Vračar, Zvezdara, Banjica, Medak, Miljakovac, Kanarevo brdo, i sve ostale, kao i sva okolna beogradska naselja.

Naš cilj je da otkupimo svako vozilo od vas i da vam za njega ponudimo fer, konkurentnu cenu. Zato očekujemo sve vaše pozive i nadamo se što skorijoj saradnji sa vama.