Otkup automobila KIA

Otkup automobila KIA u Beogradu cene najbolje, nakon vašeg poziva dolazimo na besplatnu procenu, dogovor i otkup KIA vozila. Isplata u kešu istoga dana. Procedura je jednostavna i brza, vaše je da nas pozovete i otkup kia auta završavamo u veoma kratkom roku. Za otkup polovnih KIA vozila nudimo vam kompletnu uslugu cena zavisi od standardnih faktora kao što su stanje i ispravnost vozila, pređena kilometraža, godište automobila itd.

Nepravedno proglašen za žensku marku automobila KIa je iznedrila veliki broj automobila za gradsku vožnju koji su i danas popularni među vozačima.

Međutim, kako su kod nas uglavnom zastupljeni manji modeli dešava se da njihovi vlasnici nakon nekog vremena požele nešto malo veće za svoju porodicu.

Ukoliko želite da svoju Kiu prodate brzo, lako i bez gubljenja vremena na oglase, preporuke preko prijatelja i slično, na pravom ste mestu.

Mi radimo otkup automobila Kia profesionalno, efikasno i sa plaćanjem u kešu istog dana, na ruke.

Ukoliko želite da prodate svoj auto još danas, ne oklevajte da nas pozovete jer sve možemo da završimo u svega par sati.

Mi za vas radimo 24 sata svih sedam dana u sedmici, bez obzira na vikende. Na raspolaganju smo vam 365 dana u godini, onda kada vi to tražite i onda kada vama odgovara.

Prilagodićemo se svim vašim potrebama i pokazati vam zašto smo najpouzdanija firma za otkup automobila i vozila u celoj zemlji. Javite se da zaradite na vašem automobilu već danas!

Sve što je potrebno je da nas pozovete i da imate uredne vlasničke papire kojim dokazujete vlasništvo nad vozilom kako biste mogli da ga prodate.

Nakon što nas pozovete možemo da se dogovorimo kada vam najviše odgovara da dođemo kod vas kako bismo na licu mesta pogledali auto i uradili besplatnu procenu.

Nakon toga ćemo vam dati i ponudu koja nije obavezujuća. Ponuda odnosno cena se kreira na osnovu više faktora.

Pored trenutne ponude i potražnje na tržištu, u obzir uzimamo i stanje u kome se Kia nalazi.

Pređenu kilometražu, stanje guma, motora i drugih elemenata. Međutim, iako sve ovo utiče na cenu koju ćemo vam izneti, ne utiče na našu volju da vaš auto i otkupimo.

Ukoliko vam naša ponuda bude odgovarala možemo da vas isplatimo na licu mesta u kešu istog dana i da odmah preuzmemo automobil.

Bez skrivenih troškova na sebe preuzimamo transport Kie, kao i sređivanje dokumentacije. Ukoliko auto nije registrovan, budite bez brige jer ćemo se mi pobrinuti i za to.

Nema potrebe da čekate “pravi trenutak” da biste prodali auto, ili najbolju ponudu ili najozbiljnijeg kupca, kada sve to možete da pronađete u nama.

Otkup automobila KIA nikada nije bio brži i jednostavniji, a da biste se u to uverili treba samo da nas pozovete.

Radimo i otkup drugih marki automobila za teritoriju cele zemlje. Uz to radimo otkup kamiona, kombija, raznih drugih vozila, havarisanih vozila, otkup za delove, otkup za staro gvožđe, otkup alu felni…

Otvoreni smo za saradnju iočekujemo vaš poziv!

Pozovite nas