Otkup svih tipova automobila

U slučaju da ste pokvarili auto, i zamenili ga novim, a sa starim ne znate šta da činite, mi smo tu da ga kupimo brzo, efikasno i odmah po vašem pozivu. Otkupljujemo sve tipove, klase i modele vozila, gratis procenu cene i otkup vozila obavljamo na rejonu svih opština u Beogradu, u slučaju da nemate vremena, fotografiju vašeg vozila nam možete uputiti na e-mail adresu a mi ćemo vam u najkraćem vremenskom vremenu dati ponudu. Vaše je samo da nas pozovete za kupovinu automobila Beograd ili području cele Srbije, posedujete ostareo, truo, oštećen ili potpuno uništen automobil, zauzima prostor i stvara krš, prodajte ga nama, obavljamo otkup vozila za otpad, otkup auta za delove, ne morate da trošite vreme i novac odlazeći od jednog do drugog auto otpada, tražeći najkvalitetniju ponudu za otkup vozila, obećavamo vam da mi nudimo najkvalitetnije otkupne cene i najbolju uslugu. Gratis procenu obavljamo preko e-maila, dostavite nam fotografiju i ukratko okarakterišite u kakvom stanju se nalazi automobil, a mi ćemo vam pružiti ponudu a možete nas i pozvati a mi ćemo u toku tog dana stići na vašu adresu, proceniti vozilo i nadoknadu izvršiti odmah. Pružamo isto pogodnosti, gratis dolaska na poziv i transporta, bilo gde u Beogradu ili Srbiji, kupujemo sve modele i tipove vozila kao i otkup vozila za delove koji vam okupiraju mesto u garaži ili radionici. Kontaktirajte nas i profitirajte, u slučaju da je vaš auto u kvalitetnijem stanju i od njega mogu da se upotrebljavaju neki delovi ponudićemo vam po vas mnogo kvalitetniju opciju od otkupa auta na kilo. Postoji mogućnost i da zaradite nešto keša na svom vozilu, otkupićemo vaš auto za otpad, drugi traže preterano para samo da bi transportovali vozilo od vašeg doma do auto otpada, nemojte pristajati na takve ponude, mi vam pružamo keš da to uradimo.

Naši majstori će proceniti valjanost vašeg vozila i ponuditi vam najkvalitetniju cenu za vaš vremešni auto, mi pružamo ponudu koja se ne odbija, kontaktirajte nas i mi ćemo apsolutno besplatno prevesti vas stari, oštećeni automobil ili auto van voznog stanja.

Vrsimo otkup vremešnih vozila i vozila sa stranim tablicama, auto vam troši preterano i imate ogromne izdatke održavanja, ne isplati vam se da više ulažete u njega i hoćete da se rešite ostarelog automobila, nemojte da vas to sekira, mi obavljamo otkup vremešnih i dotrajalih vozila brzo i jednostavno.

Uputite nam fotografiju i suštinske podatka o automobilu na e-mail a mi ćemo vam pružiti najbolju ponudu, kao lider na tržištu otkupa vozila izlazimo u susret svim vašim prohtevima i mogućnostima plaćanja.

Kupovina stranih automobila – nudimo vam šansu da unovčite vremešni automobil, kupovina starih vozila i vozila van voznog stanja obavljamo na rejonu celog Beograda, a kako bi skratili proceduru otkupa, uputite nam fotografiju i kratak opis putem e-maila i mi ćemo vam pružiti najbolju otkupnu cenu vašeg vremešnog automobila. Procenu obavljamo i lično po ponudi i sporazumu, zbog profesionalne usluge i kvalitetnijih cena otkupa vozila od naših protivnika veliki broj klijenata nam je pružio poverenje, uverite se i vi, uvezli ste auto iz Holandije, Libije, Ugande, Rumunije ili neke druge države, dovezli ste auto sa gastarbajterskog rada iz inostranstva, neko od familije vam je poklonio auto iz neke države sveta ili ste ga vi dovezli u Srbiju, izvozili ste ga i shvatili da taj auto vise nije za vas, da ne zadovoljava vaše zahteve, želje i očekivanja, žudite da ga prodate jer je mator, star je i neekonomičan i rešeni ste da kupite novi. Obratite se nama jer mi obavljamo kupovinu automobila sa stranim tablicama iz svih zemalja sveta, ne bitno da li je nov, korišćen, oštećen ili sa lizinga, asistiramo vam pri realizaciji shema, vršimo otkup auta sa stranim tablicama bilo gde u Srbiji, a naši obaveštajci obavljaju za vas sve poslove oko prenosa vlasništva, apsolutno volonterski i u najkraćem roku. Isto tako vrsimo i besplatnu procenu cene vozila, kako bi vam dali najkvalitetniju ponudu, a keš isplaćujemo momentalno, čak iako vam vozilo nije u voznom staju, mi posedujemo rešenje za vas jer vrsimo otkup havarisanih vozila, otkup vozila na kilo i otkup automobila za otpad. Za sva dodatna obaveštenja imate mogućnost da nam se obratiti na telefon ili putem mejla i vaša nevolja od momenta kada nas pozovete nije više ostareli automobil, već novi automobil koji treba da dodje na mesto vremešnog. Automobil je sredstvo bez kog je nepodnošljivo živeti u trenutnom savremenom svetu, u njemu se provodi veći deo dana i zato je krucijalno da redovno održavamo vozilo koje posedujemo i da uživamo u njemu. Ipak šta ako ipak ima onih koji bi oberučke zamenili i prodali svoj automobil, za takve, mi smo idealno mesto, pravo mesto, jer već dugi niz godina obavljamo otkup rabljenih vozila i to po veoma velikim cenama.

Procenjujemo svako prevozno sredstvo, mi ne zalazimo u uzroke vaše prodaje, bilo da ste već kupili novo vozilo, ili vam nedostaje novac za novu nabavku ili za sasvim nešto drugo, mi smo prava adresa na koju treba da se javite, isto tako ne probiramo ni kad je klasa vozila kog želite da se otarasite u pitanju, limuzina, karavan, kupe, kabrio, mini bus ili neki drugi za nas su svi dobrodošli, važna je samo vaša žudnja da unovčite četvorotočkaša koji vam više nije poželjan.

Pozovite nas