Otkup havarisanih vozila

Otkup havarisanih vozila – prodajte svoje vozilo već danas, brzo i efikasno, isplata odmah u kešu. Da li ste se pitali na koji način se možete rešiti svog havarisanog automobila? Smatrate da je previše oštećen da biste uopšte mogli da ga prodate? Hoćete da se tog havarisanog automobila rešite u najkraćem mogućem roku? I želite povoljnu cenu prilikom njegove prodaje?

Mi smo tu da vam odgovorimo na sva ova pitanja, kao i da vam pomognemo da sve probleme sa havarisanim automobilom rešite što pre. Vršimo otkup svih tipova havarisanih vozila, kupujemo od vas sve ono što imate da nam prodate, i to radimo vrlo profesionalno, uz sve moguće prateće usluge koje su potrebe i uz plaćanje na licu mesta, odmah po dogovoru.

Pa zar je potrebno neto više od ovoga?

Otkup havarisanih vozila naša agencija obavlja po vrlo jednostavnom principu. Vi se nama javite, kažete nam da imate vozilo koje je u havarisanom stanju i koje želite da nam prodate.

Naši telefoni dostupni su vam svakoga dana, tako da možete da nam se javite kad god poželite. Kada nam se javite, dogovaramo se sa vama u vezi sastanka, a ono što je važno da naglasimo jeste da mi dolazimo do vas.

Znači, ne morate vi da smišljate kako ćete svoje havarisano vozilo dovesti nama, nećete imati nikakve dodatne troškove u vezi toga, niti uložiti bilo kakav dodatni napor, mi radimo sve za vas.

Kada dodjemo do vas, sledeće što radimo jeste da detaljno pregledamo vozilo, kako bismo mogli da obavimo potpuno besplatnu procenu njegove vrednosti. Na osnovu stanja u kome se nalazi dajemo vam ponudu za vaše vozilo.

To znači da ne morate da dodatno ulažete u svoje vozilo, da se trudite da ga popravite, da ga ulepšate, da kupujete dodatne delove, jer ga mi kupujemo upravo u takvom stanju u kakvom jeste trenutno.

U skladu sa tim, u kakvom je stanju vaše havarisano vozilo, da li je oštećeno potpuno ili delimično, mi dajemo ponudu i na vama je da li ćete je prihvatiti ili ne. Ako smatrate da vam ponuda ne odgovara, mi odlazimo i vi nemate nikakvih troškova u vezi sa našim dolaskom, kao da se ništa nije ni dogodilo.

Ali, mi ipak verujemo da vi umete da procenite dobru ponudu kada je dobijete, tako da smo skoro sigurni da ćemo zaključiti posao.

Ukoliko je potrebno obaviti odredjenu papirologiju u vezi sa otkupom havarisanog vozila, to možemo sve mi da obavimo, da vi ne morate ništa da radite. Sve mi prikupljamo, popunjavamo, sredjujemo, završavamo za vas.

I sve ostalo što bude potrebno obavljamo sa ciljem da budete zadovoljni saradnjom sa nama. Kada se sve pripremi i završi se proces otkupa, onda preuzimamo ključeve i mi sami organizujemo transport vašeg vozila, ukoliko nije u voznom stanju i ne možemo da ga odvezemo do naših garaža.

Tada vršimo i isplatu dogovorene sume novca.
Dobijenom ponudom ćete sigurno biti zadovoljni, jer smo poznati na domaćem tržištu kao agencija koja uvek daje više, kao agencija koja plaća odmah po realizaciji dogovora i kao agencija čiji su klijenti vrlo zadovoljni nakon obavljenog posla – tretmanom, cenom i uslugom.

Otkupljujemo sve tipove havarisanih vozila, sve moguće marke, modele i kategorije, sva godišta i sve kilometraže, svako moguće vozilo koje je delimično ili potpuno havarisano mi otkupljujemo od vas. Naša agencija garantuje kvalitetnu uslugu i najbolju ponudu na tržištu svojom dosadašnjom reputacijom, tradicijom uspešnog i profesionalnog poslovanja, a sve sa ciljem da izgradimo mrežu zadovoljnih klijenata, koji će se uvek nama vraćati kada god budu imali bilo koje vozilo za otkup.

Proverite što pre zašto smo toliko traženi, zašto nas zovu iz cele Srbije i zašto za nas kažu da smo medju liderima na tržištu. Sve što vam treba kod nas dobijate na jednom mestu, a vaš zadatak je samo da nam se javite. Nakon toga, možete da se opustite i da gledate kako se magija odvija pred vašim očima.

Pozovite nas