Najčešća pitanja

  • Koju vrstu vozila kupujete?

Naša firma kupuje bilo koju vrstu vozila, bez obzira da li je u pitanju automobil, kombi, kamion, SUV. Svejedno nam je da li je novi ili stari, u dobrom ili lošem stanju, da li radi ili ne, da li je namenjen otpadu ili se još može voziti. Mi dajemo ponudu za svako vozilo koje imate.

  • Zašto treba da sarađujem sa vama?

Za saradnju sa našom firmom postoji veliki broj razloga, a ovo su samo neki od njih:
Naša firma je uvek bila fer prema svim kupcima, dajemo konkurentske ponude za sva vaša vozila, koje nećete biti u prilici da dobijete bilo gde drugde;
Vrlo smo efikasni, pa veoma brzo možemo doći po vaš automobil, a uplatu vršimo najkasnije u roku od 24 sata;
Bezbednost saradnje je naša velika prednost, jer posedujemo licencu za obavljanje ovog posla, a možete biti i sasvim spokojni, jer vaš dom neće obilaziti desetine stranaca sa ciljem da spuste cenu vašem automobilu;
Potpuno smo otvoreni i transparentni prema svima – ono što vam u razgovoru ponudimo, to ćete sigurno i dobiti, bez dodatih skrivenih troškova;
Vaš napor je smanjen na minimum, jer mi dolazimo po vaše vozilo nakon što uspostavimo dogovor;
Mi kupujemo vaše vozilo upravo u stanju u kome se trenutno nalazi, tako da nećete ulagati dodatno novac u popravku automobila, u sređivanje, i slično.

  • Zar nije bolje da sarađujem sa auto-dilerima?

Po našem mišljenju to nije slučaj. Kada se obraćate auto-dilerima, morate biti spremni na sve, jer će oni učiniti sve što je u njihovoj moći da što više smanje cenu koju će morati da vam plate prilikom otkupa. Mogu vam to predstaviti kao da vi dobijate vrlo povoljnu ponudu, a ustvari oni su jedini dobitnici u tom odnosu. Neki od njih će vam ponuditi i zamenu za svoj automobil, na šta možete pristati ukoliko nemate dovoljno vremena da o svemu razmislite, a na prvi pogled vam se učini kao dobra ponuda. Oni poseduju mnogo snažnije tehnike pregovaranja, pa vas mogu ubediti da je prodaja automobila po ceni koju nude za vas vrlo povoljna, da na kraju, kada se posao obavi, shvatite da ustvari i niste tako dobro prošli. Sa nama nema nikakvih skrivenih namera, sve je od početka otvoreno i iskreno, jer nam je želja da imamo dugoročnu saradnju sa svim našim klijentima.

  • Da li vršite otkup u mom gradu/državi?

Možete nas pozvati i proveriti, ali je velika verovatnoća da ćete dobiti potvrdan odgovor. Poslednjih godina smo raširili našu mrežu poslovanja, tako da vršimo otkup automobila čak i u mnogim okolnim državama, a na teritoriji Srbije pokrivamo skoro sve gradova i manja mesta. Trudimo se da pokrijemo što veću teritoriju, da dođemo tamo gde nas traže, tako da se najverovatnije vidimo u vašem mestu.

  • Šta je potrebno od dokumenata da bi se obavio otkup vozila?

Samo identifikacioni dokument, kojim ćete dokazati da ste vi pravi vlasnik vozila.

  • Šta se dešava ako izgubim ključeve od auta?

I dalje vaš automobil može biti predmet pregovora i otkupa od strane naše firme, samo morate imati u vidu da će to uticati na krajnju ponudu koju vam možemo dati za otkup vašeg automobila.

  • Koliko je vremena potrebno da se obavi otkup automobila?

Mi vršimo otkup vašeg automobila u roku od 24 sata.

  • Kako se vrši uplata i kada mogu očekivati novac?

Uplata se vrši najčešće na licu mesta, prilikom primopredaje automobila. Ukoliko želite uplatu na račun, biće izvršena u roku od 24 sata.

  • Da li postoje neki dodatni, skriveni troškovi?

Kod nas ne postoje, uvek ćete dobiti onaj iznos novca koji dogovorimo prilikom otkupa automobila.

Pozovite nas