Otkup automobila Mladenovac

Zašto biste čekali da nađete idealnog kupca za vaš polovni automobil ili drugo vozilo, ako možete da se obratite profesionalcima i sve završite za manje od 24 sata? Nastavite da čitate kako za samo jedan dan možete da zaradite pa čak i kupite novi, bolji auto ili neko drugo vozilo! Naša firma radi otkup automobila i vozila Mladenovac, te vam nudimo mogućnost da za samo par sati i putem samo jednog poziva prodate svoj automobil i zaradite istog dana. Poznati smo po efikasnosti i tome što klijente isplaćujemo istog dana u kešu! Sada ćemo vas upoznati sa našom uslugom i poslovanjem koja važi za teritoriju cele opštine Mladenovac i šire.

Otkup automobila Mladenovac – Otkup vozila u Mladenovcu

Agenti koji rade za našu firmu doćiće pravo na vašu adresu u kom god delu opštine Mladenovac da živite. To važi za Amerić, Beluće, Beljevac, Veliku Ivanču, Veliku Krsnu, Vlašku, Vlaško polje, Dubonu, Jagnjilo, Kovačevac, Koraćicu, Malu Vrbicu, Markovac, Pružatovac, Rabrovac, Senaju, Crkvine, Šepšin. Možete da nas kontaktirate bilo telefonom bilo slanjem mejla.

Međutim, mi klijentima uvek savetujemo da je bolje da se vidimo uživo. Da vi upoznate nas i mi vas jer samo tako znate s kim poslujete i na licu mesta dobijate sve informacije. Kada dođemo na vašu adresu prvo ćemo vam izneti besplatnu procenu, na osnovu zatečenog stanja automobila ili vozila. Naša ponuda nikako nije obavezujuća, dakle možete da je prihvatite i ne morate. Jedini uslov koji treba da ispunite jeste da ste vlasnik vozila ili da eventualno imate ovlašćenje da možete da prodate vozilo.

Iako postoje stvari koje gledamo pri proceni automobila ili vozila, psim na cenu, one ne utiču na našu spremnost da vozilo otkupimo. To su opšte stanje automobila tj. vozila, kilometraža, stanje motora, enterijer, limarija kao i lak. U obzir dolaze vozila i automobili svih marki i godišta. Nije važno da li su u voznom stanju i da li su registrovani. Uz havarisana vozila otkupljujemo automobile iz poplava, zemljotresa, vozila koja su ostala posle manjeg požara. Bavimo se i otkupom vozila i automobila za reciklažu, otkup automobila i vozila za otpad, kao i otkup za auto delove.

Radimo i otkup rashodovanih vozila od firmi kojima plaćamo putem računa. Mi ćemo organizovati i transport vozila nakon otkupa, bez dodatnih troškova za vas.

Otkup vozila Mladenovac s naše strane podrazumeva i registraciju vozila nakon otkupa ako je bilo neregistrovano kao i papirologiju oko prenosa vlasništva. Ova usluga je takođe besplatna za vas. Pored otkupa automobila bavimo se otkupom najrazličitijih transportnih vozila, kamiona sa i bez prikolice, kombija, pikap vozila…

Na raspolaganju smo vam 24 sata svakog dana, možete da nas pozovete i ako vam samo treba neki savet. Dugogodišnje poslovanje nam je obezbedilo poverenje velikog broja klijenata. Poslujemo podjednako kako sa fizičkim licima tako i sa firmama za koje radimo otkup rashodovanih vozila. Vi birate i način isplate, da li ćete da budete isplaćeni u kešu ili putem računa u banci.

Kako smo već napomenuli radimo na teritoriji celog Mladenovca, te ne oklevajte i ako ste u nekom od udaljenijih naselja. Mi ćemo svakako lako naći put do vas i omogućiti vam da iz svoje fotelje praktično zaradite. Uz neku manju doplatu, možda konačno i kupite neki automobil koji će vam biti po meri ili se konačno usudite da kupite vozilo za prevoz robe ili drugih usluga.

Svakako se radujemo razgovoru i susretu sa vama i zato vas pozivamo da nam se javite i sami se uverite u sve što smo naveli. Očekujemo vaš poziv!

Pozovite nas