otkup vašeg automobila

Ne odlažite i pitajte nas sve sto vas interesuje, svaki produkt ima svog mušteriju, a vaš mušterija smo mi, neka novac ne propada u starom gvoždju, kupićemo automobile u svim stanjima na rejonu cele Srbije i Beograda.

Nepotrebno je da gubite vreme i odlazite na otpad i tražite da vam otkupe automobil, ili da mozgate kakao ćete da transportujete vaše vozilo do otpada, mi ćemo gratis odvesti vaš automobil iz vašeg dvorišta ili drugog prostora.
Ne dopustite ako vam automobil već mnogo vremena nije u voznom stanju i davno stoji na parkingu da vam ga odstrane, kontaktirajte nas jer ga možemo kupiti kao otkup za reciklažu i zaradite bar nešto na svom vozilu koji ste davno otpisali, otkup automobila otplata momentalno i besplatan prevoz je usluga koja se ne propušta. Neki neće da kupe vaš automobil u slučaju da mu fale delovi, mi otkupljujemo automobile bez obzira da li su neoštećeni, u delovima ili im nešto manjka.

Ne dopustite da se prodaja vašeg automobila pretvori u noćnu moru, lizing vam pravi probleme, ne želite više bankama da isplaćujete interes, zahtevate nov automobil, svoj vlastiti automobil, prvo se otarasite starog i prodajte ga nama, mnogo vremena smo na tržištu i posedujemo iskustva ali i dalje poslujemo ovaj posao sa mnogo entuzijazma, od vas obavljamo otkup automobila sa lizinga brzo i lako, svu neizostavnu dokumentaciju oko prenosa vlasništva i otplate lizing kuće vrsimo mi. Vi ne morate oko ničega da strepite, na vama je samo da nam predate pravo na otkup vašeg automobila od lizinga, nemojte da dozvolite da vas lizing sputava pri nabavci novog automobila, sa nama postižete najpozitivnije uslove i ono sto je za vas apsolutno najbitnije, najveću cenu, Beograd ili bilo koji drugi deo Srbije, radimo svuda a za vas smo dostupni uvek, otarasite se vozila od lizinga već danas, poživite naše agente i lizing postaje prošlost.

Pozovite nas