Otkup automobila Land Rover

Vršimo otkup automobila Land Rover u Beogradu po jednostavnom sistemu – Vi nas pozovete mi dolazimo za pola sata vršimo besplatnu procenu uz konsultaciju sa vama i otkup Land Rover vozila se privede kraju. Cene koje dajemo za auta Land Rover najbolja je cena otkupa vozila Rover marke koju ćete dobiti, obratite nam se i proverite.

Ako vaš auto nakon godina vožnje pokazuje znake „starosti“ i ne ponaša se isto kao kada je kupljen, verovatno je vreme za novi automobil. Vaš Land Rover vas je verno služio dugi niz godina, ali sada je vreme da pređete na nešto drugo.

Verovatno se pitte kako najbrže prodati auto i po najboljoj ceni? Mi imamo odgovor na to pitanje, zato nastavite sa čitanjem.

Naša firma radi otkup automobila Land Rover za celu Srbiju i šire, brzo efikasno i sa plaćanjem u kešu na licu mesta.

Vaše je samo da nas pozovete i dogovorite susret sa nekim od naših agenata koji će doći pravo na vašu adresu.

Iako nam detalje o automobilu možete prepričati i putem telefonskog razgovora, uvek savetujemo svoje klijente da je bolje da se vidimo uživo.

Mi ćemo vam na licu mesta dati besplatnu procenu na osnovu uvida u stanje vašeg Land Rovera. Zatim ćemo vam izneti ponudu koja nije obavezujuća, ali za koju sumnjamo da vam neće odgovarati.

Jednostavno, pažljivo pratimo sva dešavanja na tržištu automobila kod nas i naši agenti su eksperti u svom polju. Zato znamo da će ponuđena cena uvek biti fer i konkurentna. Ukoliko vam naša ponuda bude odgovarala, odmah se možemo dogovoriti o plaćanju i preuzimanju vozila.

Mi vas isplaćujemo na ruke, u kešu istog dana ili putem računa u banci.

Sarađujemo kako sa privatnim licima tako i sa firmama od kojih otkupljujemo rashodovana vozila.

Još jedna od pogodnosti u saradnji sa nama je i ta što ne morate da brinete o transportu auta jer ćemo to mi preuzeti na sebe. Dodatno, ukoliko je vašem Land Roveru istekla registracija, mi ćemo se i za to pobrinuti.

Generalno, na sebe preuzimamo svu dokumentaciju koja se tiče otkupa automobila. Od vas očekujemo da nam dostavite papire kojima potvrđujete da ste vlasnik vozila i da ga samim tim možete otuđiti.

Nema potrebe da Land Rover stavljate u oglase i zatim čekate pravu ponudu jer će vam u međuvremenu dosaditi da se javljate na telefon potencijalnim kupcima.

Takođe, što više vremena bude prolazilo vaš auto će gubiti na vrednosti i biće vam sve teže da postignete željenu cenu. Uz sve to izgubićete i puno energije i vremena.

Uz nas sve možete da završite u roku od svega par sati nakon prvog poziva i da na miru planirate narednu kupovinu automobila.

Dostupni smo za pozive i konsultacije 24 sata svakog danau nedelji i stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice.

Pozovite nas još danas i proverite zašto smo lider na tržištu i pridružite se našim drugim zadovoljnim klijentima. Očekujemo vas!

Pozovite nas