Otkup novih, polovnih i havarisanih automobila

Bilo koja marka , bilo koji model … Mi vršimo otkup automobila bili oni u voznom stanju ili ne! Ako treba da se proda auto brzo i efikasno, na pravom ste mestu. Možete dobiti povoljnu ponudu za bilo koju marku, model ili godinu automobila. Ponosimo se kada su naši klijenti zadovoljni i kada sa osmehom jave da nisu očekivali takvu uslugu. Ono što posebno raduje naše klijente je to što ne moraju da dođu kod nas, već mi dolazimo na željenu adresu i po dogovoru. Na licu mesta vršimo procenu i otkup automobila. Ono što klijent najčešće kaže je: „Pozvao sam i tražio da OTKUP AUTOMOBILA BEOGRAD kupi moj automobil, i oni su to veoma brzo i uradili“!

Naša agencija se bavi brojnim poslovima, ali nam je otkup automobila Beograd nekako primarna delatnost. U svakom trenutku smo otvoreni za vaše pozive, jer gde god postoji vozilo za otkup, mi dolazimo odmah.

Dugi niz godina, koliko već poslujemo na domaćem tržištu, stvorili smo veliki broj zadovoljnih klijenata, koji nam se uvek vraćaju i koji u svakom trenutku biraju da saradjuju baš sa nama. Garantujemo kvalitetnu uslugu otkupa svake vrste vozila i obezbedjujemo sve prateće usluge bez dodatnih troškova. Zato smo na domaćem tržištu poznati kao agencija koja uvek daje više.

Svakoga dana u godini vršimo otkup novih, polovnih i havarisanih automobila, i to po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Nama zaista nije važno koliko godina ima vaše vozilo, koliko ste ukupno kilometara sa njim prešli, da li je vozilo delimično ili potpuno oštećeno, mi smo vaši kupci za svaki automobil.

Takodje, nije nam važno koje je marke automobil koji nam prodajete, u koju kategoriju vozila spada i kakve su mu trenutne karakteristike i stanje u kome se nalazi. Svako novo, polovno ili havarisano vozilo dolazi u obzir kada je reč o saradnji sa nama. Mi smo uvek na usluzi svima onima koji žele brzo i efikasno da svoje vozilo prodaju, bez muke i stresa, bez ikakvog napora, a opet po najboljim uslovima na tržištu.

Sam proces otkupa započinje vašim pozivom, tako da ukoliko posedujete automobil koji želite da prodate, obavezno nam se javite još danas. Mi se organizujemo sa našim stručnjacima za procenu vrednosti vašeg vozila i potpuno besplatno dolazimo na vašu adresu i vršimo procenu vrednosti vozila, tako da vas ova aktivnost ništa ne košta.

Kada sve detaljno pregledamo i utvrdimo stanje vašeg vozila, dajemo procenu njegove fer vrednosti, na osnovu koje vam prezentujemo ponudu za otkup. Ako vam ta ponuda iz nekog razloga ne bude odgovarala, vi nećete imati nikakvih troškova niti obaveza pre nama. Ali verujemo da ćete umeti da prepoznate najbolju ponudu i da ćete prihvatiti odmah, jer smo poznati po tome da za otkup automobila uvek nudimo cenu više.

Onog trenutka kada donesete odluku da želite da saradjujete sa nama i da vam naša ponuda zvuči primamljivo, tada mi nastupamo. Naša zadatak nakon toga jeste da sve pripremimo kako bi se proces otkupa sproveo bez ikakvih problema, brzo i profesionalno, i po tome smo vrlo poznati na ovim prostorima.

Mi možemo da obavimo svu neophodnu pripremu za otkup novih, polovnih i havarisanih vozila, a prvi korak je sredjivanje dokumentacije. Svu potrebnu papirologiju možemo da završimo umesto vas, kao i da organizujemo sve potrebno za prenos vlasništva. To znači da vi ne morate ništa da radite, samo da čekate da se sve završi i da nakon toga potpišete ugovor o otkupu.

Kada se ugovor potpiše, nakon toga prestaje svaka vaša obaveza u vezi sa novim, polovnim i havarisanim automobilom koji posedujete. Mi ga dalje odvozimo do naših prostorija, ili organizujemo njegov transport u zavisnosti od toga u kakvom je trenutno stanju vaše vozilo, da li se može voziti ili ne. A ono što vas sigurno najviše zanima jeste segment plaćanja. Kada se sve oko otkupa završi i mi preuzmemo vaše vozilo, plaćanje obavljamo odmah, na licu mesta, i vi dobijate dogovorenu sumu novca na ruke.

Postoji i mogućnost plaćanja otkupne cene na račun koji vi naznačite, ako vam je to bolja opcija, a postoji i mogućnost plaćanja u nekoj drugoj valuti, sve u skladu sa vašim zahtevima.

I to je sve, vrlo jednostavan i brz način da svoje vozilo prodate i nabavite dodatni novac za neke naredne kupovine i ulaganje u neke druge upotrebe. Da bismo mogli da pristupimo realizaciji otkupa vašeg novog, polovnog ili havarisanog automobila, potrebno je da nam se javite, da nas obavestite da posedujete vozilo za prodaju. Posle toga, možete samo da sednete u neku udobnu fotelju i da gledate kako se u najkraćem roku sve stvari odvijaju, kako sve obavljamo umesto vas, i vi svoje novo, polovno ili havarisano vozilo prodajete nikad brže.

Naša agencija neguje svoju dugogodišnju reputaciju jedne od najboljih agencija na ovim prostorima, izlazimo u susret svim zahtevima naših vernih klijenata, a sve sa ciljem da vam pokažemo da ne morate automobil prodavati beskonačno dugo, uz veliki napor u stres koji to prati. Pozovite nas i uverite se da još ima pravih profesionalaca, sa kojima je zadovoljstvo saradjivati.

Pozovite nas