Otkup automobila Lazarevac

Ako vam nije sve jedno kakvim se automobilom vozite svaki dan ili kakvim vozilom transportujete robu ili neke druge stvari, vreme je da nas pozovete. Mi se bavimo otkupom automobila i vozila Lazarevac i omogućavamo vam da u roku od svega par sati prodate svoje polovno vozilo i zaradite novac. Otkup automobila i vozila Lazarevac nikad nije bio lakši. Dolazimo kod vas, dajemo ponudu na licu mesta i plaćamo istog dana u kešu. Znamo da danas nije lako prodati polovno vozilo, neki stari automobil čak ni kada spustite cenu. Međutim, naš cilj je da vam pokažemo da možemo da vam pomognemo da pristojno zaradite.

Otkup automobila Lazarevac – Otkup vozila u Lazarevcu

Imamo široku mrežu agenata koji dolaze po pozivu kod vas u bilo kom delu lazarevačke opštine se nalazite. Stižemo na vašu adresu u Brajkovac, Varoševac, Velike Crljene, Vreoce, Dudovce, Junkovce, Medoševac, Mirosaljce, Rudovce, Stepojevac i Trbušnicu sa svim okolinim selima. Što duže čekate da nas pozovete vaše vozilo gubi na vrednosti. Mi se bavimo profesionalno otkupom automobila i vozila već dugi niz godina, zbog čega odlično poznajemo situaciju na tržištu.

Takođe, imamo veliki broj ljudi na raspolaganju koje svakog trenutka možemo poslati na vašu adresu. Ovo praktično znači da možemo doći do vas bez obzira u kom delu Lazarevca ili okoline živite. Kada je u pitanju otkup automobila, možemo da otkupimo vaš stari automobil, havarisan, oštećen, neregistrovan, pokvaren pa čak i nov. Vi hoćete da prodate, mi hoćemo da otkupimo vaš auto ili neko drugo vozilo. Sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate.

Možete da nas kontaktirate ili putem telefona ili slanjem mejla. Ukoliko nam budete slali upit mejlom, bilo bi dobro da pošaljete i fotografije samog automobila ili drugog vozila i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku. Nudimo vam mogućnost besplatne procene, koja nije obavezujuća, što znači da našu ponudu možete i da odbijete.

Otkup automobila i vozila Lazarevac uključuje vozila raznih namena.Zanimaju nas polovni kamioni, kombi vozila, pikapovi, sva druga motorna vozila, dvotočkaši ili četvorotočkaši. Javite nam se i mi u roku od par sati možemo doći da procenimo vaš automobil, ili drugo vozilo i formiramo otkupnu cenu. Zatim sa vama napravimo kupoprodajni ugovor ili ovlašćenje u obližnjoj opštini ili sudu i isplatimo vas na licu mesta. Možemo za vas i da otkupimo rashodovana vozila i od firmi, te imate mogućnost da novac dobijete i uplatom preko računa. Jedini preduslov je da ste vi vlasnik vozila i da imate dokumentaciju koja to i dokazuje.

Na cenu vozila utiče stanje samog vozila, ali bez obzira da li je ono havarisano ili ne, mi so uvek zainteresovani da ga otkupimo. Kako poznajemo stanje na tržištu od nas ćete uvek dobiti cenu koja je realna i konkurentna. Ovo posebno važi ako otkupljujemo vozila sa lizinga jer banke i auto kuće nemaju previše razumevanja pri otkupu. Znate i sami da je danas retkost da vam neko ceo iznos plati odjednom na ruke. Ako prodajete svoj auto preko oglasa velika je verovatnoća da ćete dugo čekati pravog kupca, za koga je pitanje da li može odmah da vam plati ceo iznos. Sa nama to nije slučaj.

Radimo 24 sata svakog dana, pa nas možete zvati u bilo koje doba dana cele nedelje bez obzira na vikende. Nije potrebno da napuštate Lazarevac u potrazi za kupcem za vaše vozilo, sve što treba je da nam se javite. Tu smo da razrešimo i neke eventualne nedoumice koje imate, ne samo zbog posla.

Okrenite već danas neki od naših telefona i uverite se i sami u kvalitet našeg poslovanja.

Pozovite nas