Otkup automobila Subaru

Radimo otkup automobila Subaru u Beogradu gde god da se nalazite. Za otkup polovnih Subaru vozila cene koje plaćamo uz isplatu u kešu istoga dana najbolje su na tržištu. Ukoliko imate auto marke Subaru koji želite da prodate, na pravom ste mestu jer mi vršimo otkup Subaru automobila svih godišta stanja tipova bez obzira na kilometražu.

Ukoliko vam je auto zreo za prodaju, a niste raspoloženi da previše vremena potrošite na postavljanje oglasa, čekanje idealnog kupca i na kraju neizbežno cenkanje- na pravom ste mestu! Naša agencija za otkup automobila Subaru vam nudi brz i efikasan način da za svega par sati dođete do novca i uz doplatu kupite nešto novije i bolje.

Sama procedura otkupa je kranje jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu besplatne procene.

Ukoliko vam data procena odgovara agent potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta istog dana.

Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa.

Usluga otkup automobila Subaru i dugogodišnje poslovanje naše firme se zasnivaju na razumevanju vaših potreba, uzajamnoj diskreciji i dobrom poznavanju tržišta.

Svakodnevno usavršavanje i praćenje stanja na tržištu automobila ne samo kod nas već i u okolnim zemljama je takođe sastavni deo našeg posla.

Možemo da potvrdimo da ćete od nas dobiti najkonkurentniju, najrealniju cenu za vaš automobil kojom ćete biti zadovoljni.

U roku od par sati nakon vašeg poziva možemo doći na dogovorenu adresu bilo gde otkupiti auto od vas. Potrebno je samo da vi budete vlasnik vozila, odnosno da za to imate uredne papire.

Ukoliko imate vozilo sa stranim tablica minimum EURO 3 norme, za nas je bitno da imate papire i važeću dokumentaciju za vozilo.

Mi dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji.

Ne dozvolite da vrednost vašeg automobila ili vozila propada i smanjuje se. Mi smo tu da vam pomognemo da zaradite i sebi obezbedite auto ili neko drugo vozilo koje vam trenutno više odgovara.

Ne morate da razmišljate o transportu automobila, kao ni o prenosu vlasništva nad vašim Subaruom.

To su sve detalji oko kojih ćemo se mi pobrinuti, a vaše je samo da nas pozovete.

Ljubav prema automobilima i vozilima je nešto što delimo sa svojim klijentima i zato znamo zašto vam je važno da vozite baš onakav automobil ili posedujete vozilo kakvo želite.

To je razlog više da ne gubite vreme i da nas što pre pozovete kako bismo mogli da vam pomognemo da ostvarite svoje želje i zamisli.

Pozovite nas