Otkup automobila Grocka

Razmišljate o promeni automobila ili u dvorištu imate neko staro vozilo koje biste rado prodali, a nemate previše vremena da se bavite time? Mi imamo rešenje. Najbrža realizacija, prenos vlasništva i odvoz vozila, sve u samo par sati od inicijalnog poziva. Naša firma za otkup automobila i vozila Grocka vam pruža uslugu kakvu do sada niste sreli. Mi smo profesionalna ekipa koja će u istom danu otkupiti vaš automobil ili vozilo i isplatiti vam na licu mesta u kešu!

Otkup automobila Grocka – Otkup vozila u Grockoj

Znamo da vam nije sve jedno kakav auto vozite ili kakvim vozilom transportujete robu ili ga kortistite u neke druge svrhe. Želite pre svega da je pouzdano i da vam dobro služi. Upravo to je i ono što mi želimo za vas, a zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu to vam možemo i omogućiti. Najlakši put od polovnog, starog auta ili vozila do novog je da prodate staro, dodate nešto novca i kupite novo. Kako? Kranje jednostavno. Pozovete nas, dogovorite se za posetu sa našim agentom i on dolazi na vašu adresu bilo gde u Grockoj u roku od sat vremena. Na licu mesta vam daje besplatnu procenu, a nama vama je sao da prihvatite cenu ili da je odbijete, bez ikakvih obaveza. Naši agenti odlično poznatu sva naselja u Grockoj pa nas možete kontaktirati i iz Begaljice, Boleča, Brestovika, Vinče, Vrčina, Dražnja, Živkovca, Zaklopače, Kalušerice, Kamendola, Leštana, Pudaraca, Ritopeka i Umčara. Od pristojne zarade za polovno vozilo udaljeni ste samo jedan telefonski poziv, zato ne oklevajte i javite nam se već danas.

Zanima nas kako otkup polovnih automobila i vozila tako i svih vozila koja su nova, ali i havarisana. Možemo da otkupimo i vozila sa stranim registarskim tablicama, vozila koja nisu registrovana, kao i vozila sa lizinga i to pod uslovima daleko povoljnijim od bilo koje banke. Grocku i njena naselja dobro poznajemo tako da nam neće biti problem da dođemo do vas. Ono što nam je važno jeste da vi posedujete vlasničke papire kojima dokazujete da ste vlasnik vozila. Sve drugo vezano za administraciju radimo mi. Mi ćemo registrovati vozilo ako treba, obaviti prenos vlasništva i transportovati vozilo. Na vama je samo da nas pozovete, mi vam damo besplatnu procenu na licu mesta i da se dogovorimo oko cene. Fizička lica možemo isplaćivati u kešu na licu mesta, a pravna, ako zastupate firmu, preko žiro računa. Za vaše pozive otvoreni smo 24 sata svakog dana, a radimo i vikendom, bez pauze.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i prisustvu na tržištu, odlično poznajemo kretanje cena, ponudu i potražnju. To vam garantuje da ćete dobiti fer i konkurentnu ponudu. Rado otkupljujemo i oldtajmere, taksi vozila, sve vrste dvotočkaša, transportna i teretna vozila…Otkup automobila i vozila Grocka nikada nije bio lakši, a u to ćete se jedino uveriti ako nas pozovete već danas. Mi vas uvek očekujemo!

Pozovite nas