Otkup skutera na vodi

Nasa agencija, jedna je od retkih na ovim prostorima koja vrsi OTKUP SKUTERA NA VODI. Ovim poslom se uspešno bavimo nekoliko godina i do sada smo otkupili na stotine skutera.Nama nije vazno koje je zapremine vas skuter na vodi, nama nije vazno koliko je star vas skuter na vodi, nam cak nije vazno ni da li je vas skuter negde oštećen, da li mu je motor ispravan…nama je samo vazno da u svom vlasništvu imate skuter na vodi i da želite da ga prodate, ostalo prepustite nama.

Na prostorima Srbije skuteri na vodu nisu bas cesta pojava, obično se mogu videti na Dunavu ili Savi i eventualno na nekoliko jezera, jer su na jezerima uglavnom zabranjeni, tako i da broj vlasnika skutera na vodi nije bas veliki.Vlasnicima skutera na vodu javlja se problem kada svoj skuter na vodi žele da prodaju. Problem je naći kupca. Iskreno većina ljudi bi želela da u svom vlasništvu imaju bar jedan skuter na vodi ali je problem sto nemaju gde da ga voze. Osim kada krenu na more pa tih desetak ili dvadeset dana da uživaju u svom ljubimcu….

Ako ste kojim slučajem, baš vi vlasnik nekog skutera na vodi i želite da ga prodate, a ne polazi vam za rukom jer mesecima postavljate razne oglase, čak ste ga nudili i ispod cene, nudili ste ga u zamenu za bilo stajali jednostavno interesenata nema, ne gubite nadu jer postoji rešenje i za vas, a to je naša agencija za OTKUP SKUTERA NA VODI.

Sve sto treba da uradite jeste da nas pozovete na broj telefona 065/999-02-09 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd.com i mi ćemo odmah da vas se javimo i da dogovorimo susret. Sve sto treba da uradite kada se čujemo jeste da nam kazete vašu adresu stanovanja i mi ćemo odmah doci do vas. Sigurno se pitate da li smo zainteresovani za neke odredjene skutere na vodi, da li nas zanimaju samo odredjene marke, da li nas zanimaju skuteri na vodi odredjene kilometraže ili da li nas zanimaju samo oni skuteri na vodi koji su odlično očuvani? Našu agenciju za OTKUP SKUTERA NA VODI zanimaju apsolutno svi skuteri na vodi. Nama nije vazno u kakvom je stanju vas skuter na vodi, koliko je kubika vas skuter na vodi, za koliko je osoba vas skuter na vodi, da li je za jednu, dve ili tri, naš ne zanima kako je očuvan vas skuter na vodi i da li je uopšte ispravan. Na samo zanima da vi u svom vlasništvu imate skuter na vodi i da želite da ga podate našoj agenciji za OTKUP SKUTERA NA VODI sve ostalo je stvar dogovora. Ako se obratite bas nama mi ćemo odmah doci do vas, na licu mesta ćemo proceniti vas skuter na vodi i na osnovu te procene ponudićemo vam cenu i ako vam bude odgovarala novac ćete dobiti odmah na ruke.

Naravno i svi prateći troškovi ići će na nas račun, Troškovi dolaska, troškovi procene skutera, troškovi transporta skutera od vašeg mesta do sedišta naše agencije, troškovi prenosa….Sve će to ići na nas račun vi nećete imati apsolutno nikakvih troškova!

Nekoliko godina ste vlasnik skutera na vodi. Svake godine željno iščekujete leto da biste sa vašim skuterom na vodi mogli da uživate na Dunavu. Kada počnu nesnosne vrućine, kada je temperatura i preko 40 stepeni osećaj na skuteru kojim jurite tokom Dunava je jednostavno neopisiv, nezamenjiv. Kao početnik kupili ste jedan od najslabijih skutera na vodi, najmanje kubikaže, ali vremenom upoznali ste ga detaljno i sad vam je on jednostavno postao slab. Želite veći, brzi, jaci a da bi ste mogli da kupiti bolji skuter na vodi morate prvo da prodate vas sadašnji skuter na vodi da biste imali dovoljno novca. Letnja sezona se bliži a vi još uvek niste pronašli kupca i ne možete prodati stari i kupiti novi skuter na vodi. Nemojte propustiti novu sezonu, nemojte biti bez novog skutera. Pozovite nasu agenciju za OTKUP SKUTERA NA VODI na broj telefona 065/999-02-09 ili nam pošaljete e mail na adresi office@otkupautomobila-beograd.com i mi ćemo otkupiti vas stari skuter na vodi i izbrojati vam novac na ruke da biste mogli kupiti novi skuter!!!

Pozovite nas