Sajam automobila Beograd 2019

Beogradski Sajam automobila 2019 – Svake godine u ovo vreme, pred kraj prvog kvartala u godini, Beograd postane centar regiona, Evrope, pa i sveta, jer se u njemu održava Međunarodni salon automobila, na kome svoja vozila izlaže veliki broj kompanija iz preko 30 zemalja regiona, Evrope i sveta. Ove godine sajamska manifestacija se organizuje po 54. put i očekuje se da bude veća, spektakularnija i bolja od svih do sada. Sada je već postala tradicija da svi izlagači i proizvođači automobila još i pre početka sajma nude povoljnije uslove kupovine automobila i drugih vozila, tako da je sada pravo vreme da napravite najbolji dogovor za sebe, kako biste nabavili vozilo o kome maštate svih ovih godina. Ponude su zaista raznovrsne, tako da verujemo da svako od vas može za sebe da pronađe ono što mu odgovara i da napravi najbolji dogovor i kupovinu.

Na sajmu automobila ne izlažu svoje proizvode samo kompanije koje se bave proizvodnjom automobila, već ovde možete naći i brojna druga vozila, kao što su kamioni, kombi vozila, dostavna vozila i slično, ali i delove za vozila, prateću opremu, i mnoge druge elemente koju su vam potrebni za udobnu i sigurnu vožnju.

Svakako će neki od posećenijih štandova biti štandovi veliki svetskih proizvođača, kao što su Mercedes Benz, Toyota, BMW, British Motors, KIA, i mnogi drugi, a ujedno ovi proizvođači spremaju i najveća iznenađenja za sve posetioce. Upravo su oni najavili najveći broj premijera i nove modele, koji nas na sajmu očekuju. Ako ste zaintrigirani, onda dođite da pogledate novi KIA SID model, ili možda do sada najveći BMW X7, a sigurno će vam i najnoviji Mercedes GT AMG Roadster biti interesantan. A verujemo da će ljubitelje Toyote obradovati vest da će se ova kompanija, između ostalog, ove godine na sajmu predstaviti i sa povratnikom Toyota Camry modelom.

Zbog svih najava velikih kompanija, procenjuje se da će posećenost ovogodišnjeg Beogradskog salona automobila biti najveća do sada, jer nas očekuje veliki broj najavljenih premijera automobila i drugih vozila. Ono što je svakako interesantno napomenuti jeste da će veliki broj proizvođača predstaviti svoje ekološke automobile, koji će u narednim godinama biti budućnost automobilizma. Na sajmu takođe možete da pronađete i usluge brojnih banaka i finansijskih institucija, kako biste mogli napraviti adekvatne i povoljne aranžmane za kupovinu željenih vozila, tako da na jednom mestu možete da završite sve što vam je potrebno u vezi sa kupovinom automobila ili nekog drugog vozila koje izaberete.

U isto vreme kada se dešava sajam automobila, organizovana je i Motopassion izložba motocikala, kvadova, skutera i opreme, što znači da i ljubitelji dvotočkaša za sebe mogu da pronađu prave lepotane kojima će krstariti ulicama i uživati u vožnji.

Beogradski sajam automobila je idealno mesto na kome se izlagači iz preko 30 zemalja sveta druže sa posetiocima, predstavljaju svoje najbolje ponude, gde svako za sebe može da pronađe odgovarajući automobil i sve ono što mu je potrebno da maksimalno uživa u svakom trenutku vožnje. Zato, ako ste i vi pravi ljubitelj četvorotočkaša ili možda dvotočkaša, ukoliko uživate u sajamskim prezentacijama i novim modelima automobila, onda je Beogradski sajam pravo mesto za vas u periodu od 22-og do 31- marta.

Pozovite nas