Otkup vozila po kilogramu

Možda zvuči neobično, ali jedna od najtraženijih usluga u našoj agenciji koja se bavi otkupom svih vrsta vozila je usluga otkup vozila po kilogramu.

Šta to uopšte znači? To znači da svoje vozilo možete dati na otkup, a cena se utvrđuje u zavisnosti od težine vozila.

Prilično jednostavno, zar ne? U ovom slučaju definisana je cena vozila po kilogramu i nema procene vrednosti na osnovu brojnih parametara, kao što je to slučaj prilikom korišćenja drugih tipova usluga, koje nudimo. Ovo je idealna varijanta za otkup havarisanih automobila, onih vozila koja više nisu u voznom stanju, koja se čak ne mogu prodati ni za delove.

Na ovaj način iz svega onoga što je na kraju ostalo od vašeg vozila možete da izvučete maksimum, da i za to dobijete određenu sumu novca, koja će vam verujemo značiti.

Otkup vozila po kilogramu se može primeniti na bilo koji tip vozila koji posedujete, svejedno da li je u pitanju automobil, pikap, kamion, motor, i slično. Sve varijante dolaze u obzir, a potrebno je samo prilikom poziva ili dolaska da nam kažete da ste zainteresovani za ovu uslugu.

Provereno plaćamo najbolje cene za ova vozila, koja otkupljujemo na kilogram, i trudimo se da i svim pratećim poslovima izađemo u susret svakom našem klijentu. Mi možemo da pripremimo svu potrebnu dokumentaciju, da organizujemo čitav proces otkupa, i na kraju da otpremimo vaše vozilo do naših prostorija. Zaista je tako lako.

Ovom uslugom želeli smo da obradujemo sve one naše verne klijente, i one koji će to u budućnosti postati, da reše problem sa svojim vozilom koje je potpuno havarisano, koje je uništeno u sudaru ili zbog nekih vremenskih i drugih nepogoda, koje više ne može ni da se upali, a kamo li pokrene, koje zauzima dragoceni prostor u nečijoj garaži ili dvorištu.

Otkup automobila po kilogramu može da reši vaš problem sa starim vozilom, koje više nikada nećete koristiti, koje možda više i ne liči na vozilo, a nemate drugu opciju da se istog rešite.

Po vašem pozivu dolazimo na vašu adresu, da pregledamo kakva je situacija sa vozilom koje nam nudite, i nakon toga vršimo merenje vozila i dajemo vam ponudu, a kada sve dogovorimo i preciziramo, kada se proces otkupa završi, odvozimo vaše vozilo negde gde vama više neće smetati.

Raspitajte se u okolini o našim uslugama, o reputaciji naše agencije i o zadovoljnim klijentima kojih je iz dana u dan sve više.

Razlog tome je svakako naša profesionalnost i posvećenost poslu, između ostalog.

Ukoliko ste i vi zainteresovani za uslugu otkup automobila po kilogramu, možete nam se već sada javiti ili nas kontaktirati putem mejla.

Ako vam zvuči zanimljivo i mislite da biste mogli na taj način da rešite problem koji imate sa svojim ostarelim vozilom, sa uništenim ili havarisanim automobilom, rado ćemo se odazvati i pomoći vam da rešite problem.

Uvek smo raspoloženi za saradnju i za ostvarivanje novih kontakata i sigurno ćemo vam obezbediti najbolje ponude na čitavom tržištu.

Pozovite nas