Procena automobila

Besplatna procena automobila i svih drugih tipova motornih vozila jeste usluga koju pruža naša agencija za otkup automobila u Beogradu a koja je potpuno besplatna i neobavezujuća. Kada je u pitanju otkup automobila, vrlo često se dešava da vlasnici automobila pokušavaju dugo sami da prodaju svoj automobil, i to tako što daju oglase u svim novinama, na internet stranicama koje se bave ovim pitanjima, tako što se raspituju kod prijatelja, poznanika, kolega, da li nekome treba automobil takvih karakteristika.

I vrlo često taj poduhvat bude neuspešan ili traje jako dugo, da bi na kraju vozilo prodali po znatno nižoj ceni, samo da se ta agonija već jednom završi.

Najveći broj ljudi tu u startu greši, jer misli da agencije ne mogu da ponude onoliko koliko traže i da će bolje proći ukoliko reše sami da prodaju svoje vozilo. Mi smo tu upravo da vas demantujemo.

Naša agencija se godinama vrlo uspešno bavi otkupom automobila na ovim prostorima, a prvi korak ka uspešno obavljenom poslu jeste procena vrednosti automobila koji nudite za otkup.

Procena vrednosti automobila

Procena vozila je vrlo delikatan, kompleksan proces, koji zahteva veliku stručnost onoga ko je sprovodi.

Vrlo je teško realno proceniti vrednost nekog vozila, jer na nju utiče veliki broj faktora: opšte stanje vozila, godina proizvodnje, pređena kilometraža, očuvanost vozila, prateća oprema, i slično. Naši stručnjaci imaju godine i decenije iskustva u oblasti otkupa automobila, pa samim tim mogu da daju vrlo realne procene vrednosti vozila, zasnovane na višegodišnjem iskustvu, stručnosti i na detaljnoj analizi svih aspekata vozila.

Kod otkupa automobila procena vozila je najvažniji korak, jer od toga zavisi da li će klijent želeti da nastavi saradnju sa nama ili ne.

Trudimo se da svaka naša procena bude realna i argumentovana, kako bismo mogli da vas uverimo u sve što vam govorimo.

Želimo da gradimo dugogodišnju saradnju sa svim našim klijentima, da izgradimo reputaciju dobrog poslovnog saradnika i agencije kojoj je zadovoljstvo klijenata uvek na prvom mestu.

Procena vozila prilikom otkupa automobila obavlja se prema jasno utvrđenim pravilima i kriterijumima, a na osnovu povratne informacije koju imamo od naših klijenata, naša agencija obavlja najkvalitetniju procenu vrednosti i daje najbolje ponude na tržištu.

Osim toga, u najvećem broju slučajeva, procena vrednosti vozila je za naše klijente potpuno besplatna, a obavljena procena vas ne obavezuje ni na koji način.

Ukoliko vam odgovara, možete da je prihvatite, ukoliko vam ne odgovara, možete da nastavite potragu za boljom ponudom. Da, toliko je jednostavno.

Naša agencija obavlja otkup automobila baziran na proceni vrednosti koju naš stučni tim obavlja po vašem pozivu.

Detaljno obrazlažemo odluku o proceni, i sa vama dogovaramo detalje nastavka saradnje, ukoliko našu ponudu prihvatite.

Verujemo da nikada brže neće prodati svoj automobil, jer kad sarađujete sa nama sve se obavlja efikasno i provereno.

Za otkup automobila procena vozila je vrlo bitan segment i to je oblast u kojoj su naši zaposleni najbolji.

Proverite već danas da je sve navedeno istina, jer mi važimo za jednu od najboljih agencija na domaćem tržištu.

Brz i proveren otkup automobila, uz kvalitetnu procenu vrednosti vozila jesu naše prednosti koje nas čine različitim, totalno drugačijim od drugih.

Pozovite nas