Otkup automobila Palilula

Opština Palilula ima preko 170.000 stanovnika, što znači da barem polovina poseduje neki automobil ili vozilo. Oko 85.000 vozila manje-više svakog dana krstari ulicama ove opštine, a mnoga od njih su polovna. U trenutku kada želite da zamenite auto ili neko drugo vozilo, a nemate dovoljno novca, tu je otkup automobila i vozila Palilula. Naša agencija će vam pomoći da na najbrži način zaradite na svom četvorotočkašu. Mi se već dugi niz godina uspešno bavimo otkupom automobila svih marki i modela po najboljim cenama u gradu. Javite nam se iz svih delova Palilule i naši agenti će doći do vas za manje od sat vremena. Isplatu vršimo istog dana, na ruke i u kešu!

Otkup automobila Palilula – Otkup vozila na Paliluli

Možete da nam se javite u kom god delu opštine Palilula da živite. Ukoliko živite u Krnjači, Borči, Crvenki, Ovči, Kovilovu, Padinskoj Skeli, Jabučkom Ritu, Glogonjskom Ritu, Besnom Foku, Vrbovskom, Dunavacu, Tovilištu ili Prelivu stižemo na vaš poziv kad god nam se javite. Takođe, naša ponuda važi i za sve one koji žive na Karaburmi u Višnjici, Slancima, Velikom Selu ili bilo kom drugom naselju Palilule.

Otkup automobila i vozila Palilula vršimo isključivo od vlasnika vozila bez posrednika. Važno nam je da možete da dokažete vlasništvo nad vozilo koje želite da otuđite, druge detalje preuzimamo mi. Što se samog otkupa tiče, otkupljujemo nove, polovne, stare automobile kao i one sa stranim registarskim tablicama. Javite nam se i ako želite da prodate i taksi vozilo, kamion, kombi ili neki drugi tip transportnog vozila. Naša agencija vrši i otkup rashodovanih vozila od firmi kojima plaćamo putem računa. Treba da znate i da otkup radimo bez obzira na starost ili stanje vozila.

Interesuju nas sve marke automobila, modeli, godišta kao i stanje vozila. Ukoliko je vozilo recimo havarisano, bilo usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično, javite nam se jer mi otkupljujemo i takva vozila. Evo ukratko i opisa kako ceo proces otkupa izgleda. Nakon vašeg poziva naš agent vam daje ponudu na osnovu osnovne i besplatne procene.

Vaše je da zatim razmislite da li vam ta ponuda odgovara, ona je neobavezujuća i na vama je da procenite da li prihvatate ili ne. Ako vam je lakše da nam pošaljete upit mejlom, molimo vas da nam napišete što je više detalja moguće vezano za automobil ili vozilo uz odgovarajuće fotografije. Tako ćemo moći da vam damo približniju procenu. U svakom slučaju, uvek klijente savetujemo da je bolje da se vidimo i na licu mesta pogledamo šta želite da otkupimo od vas. Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa, vi birate.

Usluga otkup automobila Palilula i dugogodišnje poslovanje naše firme se zasnivaju na razumevanju vaših potreba, diskreciji i dobrom poznavanju tržišta. Ovo znači da ćemo vam dati cenu na osnovu trenutnih kretanja na tržištu, kao i da će naša cena uvek biti fer i konkurentna. Za vaše pozive smo dostupni 24 sata, sedam dana u nedelji.

Javite nam se čak i ako želite samo da se raspitate o cenama i uslovima. Ukoliko imate vozilo sa stranim tablica minimum EURO 3 norme, možete nam se javiti takođe za otkuop, a za nas je bitno da imate papire i važeću dokumentaciju za vozilo. Mi dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji na Paliluli. U roku od par sati možemo doći i do bilo koje od 17 beogradskih opština ako u tom trenutku imamo raspoložive agente, te se ne ustručavajte da nam se javite i iz drugih delova grada. Odlikuje nas brzina i efikasnost, kao i visok nivo profesionalizma.

O nama govore mnogobrojni zadovoljni klijenti i to je ono na šta smo naročito ponosni.Poslujemo potpuno transparentno, bez naknadnih troškova, prikrivenih troškova i bilo čega što biste morali da plaćate, a da vas eventualno o tome ne obavestimo unapred. Naša agencija nakon otkupa preuzima na sebe sređivanje otkupne dokumentacije, a uz to ćemo i izvršiti transport, tj.prevoz otkupljenog automobila ili vozila.

Prepustite nam otkup vašeg automobila ili vozila na opštini Palilula i uverite se i sami u sve što smo vam ovde ispričali.

Pozovite nas