O nama

Godinama unazad naša firma se bavi otkupom svih vrsta automobila i drugih vozila na područiju Beograda, ali i šire. Osnovna odlika naše firme jeste da je organizovana kao servis koji svojim klijentima čuva vreme, energiju i snagu, koju troše prilikom prodaje automobila. Osnovni cilj poslovanja naše firme jeste da obezbedi potpuno siguran, brz, vrlo pouzdan i pre svega pravičan način prodaje automobila.

Dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja od nas je napravila jednu od najboljih firmi na ovim prostorima koja se bavi otkupom automobila. Danas poslujemo na teritoriji čitave Srbije, ali i šire, sa ciljem da pomognemo svima onima koji imaju na raspolaganju stara vozila koja žele da prodaju. Iza nas stoji dugogodišnji poslovni uspeh, koji je potvrđen reputacijom naših zadovoljnih klijenata. Kao ozbiljni poslovni kupci fokusiramo se na to da vam obezbedimo najbolje moguće ponude za otkup vaših vozila. Danas smo stigli do stadijuma da mesečno otkupljujemo hiljade automobila, u preko stotinu gradova u Srbiji, a svi naši dosadašnji klijenti vrlo su zadovoljni uslugama koje od nas dobijaju.

Naša najveća prednost ogleda se u tome što zaista razumemo koliko prodaja automobila može biti stresan, dugotrajan proces, može da zahteva mnogo vremena i napora, a pitanje je i kakav ćete rezultat postići na kraju. Nema razloga da gubite vreme sa velikim brojem potencijalnih kupaca koji žele da vide vaš automobil, da dajete oglase u svim mogućim novinama, da odgovarate na stotinu telefonskih poziva i e-mail poruka, da u svoj dom puštate brojne strance koji bi da vide vaš automobil i da pokušaju da mu smanje cenu. Sa nama čitav proces je vrlo jednostavan, jer smo na osnovu višegodišnjeg iskustva u poslovanju napravili jedinstven sistem otkupa automobila, u tri koraka:

I. Pozivate nas i dajete tačan opis vašeg vozila (uz mogućnost organizovanja besplatne procene njegove vrednosti);
II. Mi dajemo ponudu;
III. Ako ponudu prihvatite, dolazimo na vašu adresu da obavimo razmenu – mi vama novac, vi nama automobil.

Zvuči jednostavno, zar ne? I zaista jeste tako. Bez nepotrebnih komplikacija i prolongiranja, uz vrlo profesionalan odnos sa naše strane, možete brzo i vrlo povoljno prodati vaš automobil još koliko danas, da biste mogli da se posvetite svojim budućim planovima. Mi smo pouzdana, odgovorna firma koja ima zadatak da otkupi svako vozilo koje možete da nam ponudite, pri tome obezbeđujući samo najbolje ponude našim klijentima. Želimo da razvijamo dugoročnu saradnju, da nam se obratite svaki put kada imate neko vozilo za prodaju, a mi vam garantujemo samo najbolju uslugu i vrlo profesionalan tretman u svakom trenutku.

Pozovite nas