Otkup kombija Beograd

Veliki broj firmi u Srbiji u svojim voznim parkovima poseduje veliki broj kombija različitih namena. Neke firme koriste svoje kombije za prevoz robe, neke za prevoz raznih materijala i tereta, neke za prevoz putnika…Pored firmi, veliki broj kombija mogu se videti i u vlasništvu fizičkih lica. Najčešće se mogu videti kao taxi vozila za bliže a ponekad i dalje destinacije. Veoma su zahvalni i mali potrošači. Ali šta se dešava kada vlasnici tih kombija žele da ih zamene, da kupe novije modele?

Da li je lako da se prodaju? Da li je dovoljno postaviti neki oglas na internetu ili jednostavno odvesti kombi na nekoj auto pijaci i čekati kupca u nadi da će se odmah pojaviti? Na žalost u današnjem vremenu nije bas lako prodati kombi. Vlasnici po nekada čekaju i po vise meseci da bi se neko uopšte i javio na oglasa o prodaji da i ne govorimo, po nekad može potrajati i do godinu dana i opet da bude bezuspešna.

Pitate se koje je onda najbolje rešenje? Kako da veoma brzo prodate vas stari kombi i sakupite dovoljno novca za kupovinu novog kombija? I ono sto vas sigurno najviše zanima jeste kako to da uradite u Beogradu?

Veoma lako! Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD na broj telefona 065/999-02-09 ili da nam se javite elektronskom postom office@otkupautomobila-beograd.com i mi ćemo ugovoriti sastanak sa vama u najkraćem mogućem roku. Mi ćemo veoma brzo doci do vas u bilo kom delu Beograda, na licu mesta ćemo pogledati vas kombi, procenićemo ga i na osnovu te procene koju će obaviti naši stručnjaci pružićemo vam ponudu sa kojom ćete sigurno biti zadovoljni. Ukoliko želite da kontaktirate nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD preko elektronske poste, onda nam možete poslati i slike vašeg kombija i mi ćemo na osnovu slika videti u kakvom je stanju vas kombi i na osnovu toga dati vam okvirnu ponudu. Ukoliko vam naša ponuda bude odgovarala, mi ćemo onda doci do vas i pogledati vas kombi na licu mesta i ponuditi vam definitivnu cenu za vas kombi. Jedini uslov koji treba da ispunjavate jeste da ste na teritoriji Beograda i da ste bas vi vlasnik kombija koji želite da prodate. Pozovite nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD na telefon 065/999-02-09 i uverite se u naše reci!!

Godinama vas je vas kombi verno sluzio. Ne znate ni sami koliko ste tereta prevezli i koliko hiljada kilometara prešli po Beogradskim ulicama. Prevozili ste sve vrste tereta, razne gradjevinske materijale ,cigle, crepove, blokove, cement, vršili ste vašim kobajem i selidbe u Beogradu, prevezli ste na stotine komada nameštaja, jednom rečju vas kombi se otplatio višestruko. I još uvek vas vas kombi verno sluzi ali odlučili ste da ga zamenite novijim modelom. Želite da ga prodate ali ne želite da ga date ispod cene jer je još uvek u dobrom stanju. Postavili ste nekoliko oglasa na internetu i kupci su počeli da se javljaju. Došli bi do vas i sami bi videli da je kombi izuzetno očuvan da je u ekstra stanju ali kada je reč o ceni nude vam daleko manju sumu novca nego sto vas kombi zaista vredi. Takve ponude jednostavno niste mogli da prihvatite jer vi ne želite da poklonite vas kombi, već želite da ga prodate. Pokušali ste i sa odlascima na auto pijace. I priča je ista, ima potencijalnih kupaca ali ne žele da ga kupe po realnoj ceni, već nude neke smešne cifre koje vi nikako ne želite da prihvatite, pa ponekad se osetite i uvredjenim takvim ponudama.

Nema potrebe da dovodite sebe u ovakve situacije. Zašto da vas neko vredja smešnim ponudama. Dovoljno je da pozovete nasu agenciju za OTKUP KOMBIJA BEOGRAD na broj telefona 065/999-02-09 ili nam se obratite elektronskom postom office@otkupautomobila-beograd.com i mi ćemo u najkraćem mogućem roku doci do vas u bilo kom delu Beograda i ponudićemo vam najrealniju moguću cenu za vas kombi koju ćete sigurno prihvatiti.

Pozovite nas