Otkup auta sa stranim tablicama

Da li slučajno posedujete auto na stranim tablicama ili popularno rečeno stranaca, vrsimo otkup i takvih automobila, jer bez obzira što posedujete auto sa stranim tablicama, možete ga prodati u svakom pogledu, nudimo vam izuzetno povoljne uslove za kupovinu auta sa stranim tablicama, nezavisno od tipa auta koji posedujete, od godišta proizvodnje, od aktuelnog stanja u kome se nalazi, od broja pređenih milja ili promenjenih vlasnika, mi smo tu da vam pružimo najkvalitetniju moguću ponudu, kojom ćete biti začuđeni.

Ne gledamo na to koji i kakav auto posedujete, mislim da ćemo moći da pronađemo neki zajednički jezik, otkup stranaca i auta sa stranim tablicama obavljamo u svim većim mestima, tako da je vaše samo da nas pozovete, da znamo da u svom vlasništvu imate stranca ili auto sa stranim tablicama.

Našim mušterijama smo pripremili pogodnosti sveobuhvatne usluge otkupa auta sa stranim tablicama i stranaca, tako da u slučaju da se rešite za saradnju sa nama, možemo vam priuštiti usluge gratis procene vrednosti vašeg stranca, pružanje okvirne ponude za njegov otkup, pružamo vam i pomoć sređivanja potpune dokumentacije koja prati potpun tok otkupa auta sa stranim tablicama i stranaca, tako da vi ne morate da se mučite uopšte.

Pri tome, u slučaju da sklopimo dogovor i vi odlučite da nama prodate vaš auto, vrsimo njegov besplatan transport do naših prostorija i garaža, tako da je vaše bukvalno, samo da nam uručite ključ posle potpisivanja sporazuma, sve ostalo je naša briga.

Naša je obaveza da vama olakšamo kolotečinu, da vas spasimo nepotrebnih muka, tako da jednim pozivom rešavate sve,

otkup auta sa stranim tablicama i generalno stranaca je nešto u čemu smo veoma čuveni na ovim prostorima, broj kupljenih auta i obim našeg voznog parka besede u prilog tome koliko nam je ljudi pružilo svoje poverenje.

Postanite jedan od njih, pozovite i razrešite se svih briga koje imate sa vašim autom koji je na stranim tablicama, prodaja stranaca nikad nije bila laganija, a mi smo se postarali da vam to ne predstavlja nikakav problem.

Pozovite nas