Otkup automobila Mini

Otkup polovnih automobila Mini u Beogradu radimo uz najbrži dolazak, procenu, dogovor i isplatu u keđu istoga dana bez čekanja. Kada se radi otkup Mini vozila cena za polovni auto koju dajemo najbolja je, obratite nam se za besplatnu procenu vašeg Mini auta.

Ma koliko da ste navikli da vozite svog ljubimca na četiri točka dođe trenutak kada shvatite da vam ipak treba nešto veće, manje, bolje, drugačije…

Vlasnicima Minija je posebno teško da se odvoje od svojih automobila jer Mini ima reputaciju odličnog gradskog automobila sa dugim vekom trajanja.

Međutim, kada stigne porodica obično je potrebno promeniti neke od prioriteta i na prvo mesto staviti komfor i veličinu prtljažnika.

Koji god da razlog imate za prodaju svog Minija daćemo vam nekoliko dobrih razloga zašto da to obavite preko naše agencije umesto putem oglasa.Otkup automobila Mini nikada nije bio brži, a evo i zašto!

Da biste pripremili odgovarajući oglas morate da izdvojite vreme da fotografišete auto iz raznih uglova, da date pun opis po traženim stavkama i izgubite dosta vremena dok vam oglas ne bude odgovarajući kako bi privukao kupce.

Nama nije potrebno ništa od ovoga jer ćemo mi doći pravo na vašu adresu odmah nakon vašeg poziva i sami na licu mesta pogledati sve što nas zanima u vezi sa autom koji prodajete.

Oglase gledaju i na oglase se javljaju razni ljudi, neki zaista žele da kupe auto, a neki će se raspitivati za cenu i uslove tek iz znatiželje.

Svaki razgovor sa potencijalnim kupcem će vam dodatno oduzeti i vremena i energije, a kako je vreme novac, razmislite koliko želite da ga protraćite na telefonske razgovore.

Za razliku od drugih kupaca mi ne postavljamo nikakve uslove.

Na licu mesta ćemo uraditi besplatnu procenu automobila i dati vam ponudu shodno stanju automobila. U suštini nas interesuje da otkupimo vaš Mini u kakvom god stanju da se nalazi, što može da utiče na cenu, ali ne i našu volju da otkupimo auto.

Takođe, za razliku od drugih kupaca, mi vam nudimo mogućnost plaćanja u kešu na ruke, istog dana, na licu mesta kao i niz drugih pogodnosti.

Između ostalog tu je i transport Minija nakon otkupa, zatim sređivanje celokupne dokumentacije, uključujući i registraciju ako je potrebna…

I sve to za samo par sati nakon vašeg prvog poziva.

Jedini način da se uverite je da nas pozovete i upoznate, a mi verujemo da vas nećemo razočarati.

Možete nam se javiti 24 sata svakog dana u nedelji, uključujući i vikende.

Jedino što je potrebno da posedujete je volja za saradnjom i vlasnički papiri za vašeg Minija.

Radimo i otkup drugih marki automobila za lokalno tržište, a na vama je da nas pozovete i da zajedno vidimo kakve su nam mogućnosti za saradnju.

Očekujemo vaš poziv!

Otkup automobila Mini – Otkup Mini vozila | Otkup auta Beograd

Pozovite nas