Otkup alu felni

Dakle, želite neke drugačije točkove od onih koji su došli na vašem automobilu , kada ste ga kupili . Kada se svodi na to , zaista ne postoji ništa , čak ninovi kaput boje , koje možete promeniti i prilagoditi način naauto izgleda i oseća nego novi set felni . Ali kako to ide o pronalaženju pravih točkovi za vas ? Kako bi bili sigurni da će stati na vašem autu ? Verujte mi ,proces uklapanja točkova i pneumatika može biti mnogo složeniji nego što izgleda . To je mesto gde Kupac Vodič stupa na scenu Ovde na jednom mestu ćete naći sve od mojih članaka u vezi sa montažu i kupovine novih točkova , bez obzira da li iz prodavnice ili online .
Istina je da će mnogi ugledni lakog prodavci znaju ovu informaciju i da će napraviti pravi izbor za vas . Ali kako da znate da liprodavac zaista upoznati ako nisi ? Video sam dovoljno katastrofe nastale od strane ljudi koji nisu znali – ili još gore , nije stalo – oko točkova ugradnju da mislim da je todobra ideja da se sve ostavi u rukama osobe koja želi da vam proda točkova . Uvek je najbolje da bude u stanju da razgovaraju o stvarima kao što su ofset ili plus veličine sa nekim poverenjem i autoritetom , ako samo da taj prodavac na prstima !

Aluminijumske felne vaspram čeličnih
Razlike između legure aluminijuma i čeličnih felni su ogromne , a to je na kraju ono što ste kao vozač želi iz vaših točkova koji će odrediti koji je najbolji izbor za vas .

Točak Anatomija , delovi 1 , 2 i 3 Vi ćete želeti da počnete znajući osnovnu terminologiju za delove bilo volanom , i kako svi oni rade zajedno . Zatim u naprednijim lekcije , naučićete o misterioznom ali važnom pitanju dimenzionisanje poznat kao ofset .

Otkup Alu Felni
otkup alu felni
otkup alu felni
Bolt obrazac jeprvi i najosnovniji problem sa točkovima oprema – osimvijak obrazac ispravan , točkovi neće jednostavno stane na auto . Saznajte kako da pronađete vašeg automobila anker obrazac kako bi znali da će oni strašan felne ste u potrazi čak idu na na prvom mestu .
Hub -orijentisane vs Lug – orijentisane
Vidim više problema sa aftermarket točkovima koji su došli zbog toga što nikupac ni prodavac razumeo ovaj koncept nego sa bilo kojim drugim pitanjem sam susresti . To je neverovatno važno prilikom kupovine točkova da znate zašto vaši točkovi moraju biti centar – orijentisane i šta da uradi kako bi se osiguralo da su oni .

Vheel Sastav i Građevinarstvo
Na mnogo različitih načina da se grade točkovi takođe utiče kakvu vožnju su najbolje koristiti za . Izuzetno svetlo , visokih performansi i odgovarajuće skupo kovani – legure je jedva potrebno na porodičnom kombi prevozu , aliveliki izbor na stazi .

Osnove stvari koje treba da znate kada je otkup alu felni u pitanju:

Top deset Najlepša Aftermarket Točkovi
Najbolji skejtbord Točkovi -Vrh Najbolji Točak brendova za Skateboards
Točkovi pregled – Kosti One Stotine
Čokolada Točkovi – Lobanja Serija
Felni
prodaja alu felni
prodaja aluminijumskih felni
otkup alu felni
prodaja felni
prodaja polovnih aluminijumskih felni
prodaja polovnih felni
prodaja felni beograd
prodaja alu felni beograd
prodaja polovnih alu felni
prodaja celicnih felni
ispravljanje felni beograd
prodaja felni beograd cene
cene felni
varenje alu felni
prodaja felni srbija
ispravljanje felni cena
peskarenje felni cena
zamena alu felni

Otkup felni
Kozmetički završiti na točku ne samo da čini veliku razliku u tome kakoizgleda točak – očigledno – ali i kako ćete morati da se brine o točak da bi to dobro izgleda . Da li su točkovi gledaš su ofarbani , poliran , mašinski , hipersilver ili hrom , to je najbolje da bude naoružan sa znanjem koje su to završi , zaista su i kako da se o brizi za njih pre nego što kupite .

Gde kupiti felne i gume Online
Online prodavci često može biti vaš najbolji izbor u pogledu kupovine kvalitetne aftermarket felne . Oni će obično imati bolji izbor nego cigla – i – malter prodavnicama i najčešće će imati bolje cene zbog nedostatka iznad glave i ekonomije obima . Najbolji onlajn trgovaca imaju dosta znanja i vrlo dobar softver da se bavi jošod knottiest oprema pitanja .

Top 5 Najteže aftermarket Točkovi ( I 3 izbeći )
Kao stručnjak točak popravku , ja sudim žilavosti točak koliko često ja ne moram da popravi jednu prodaja auto felni. Pošto popravljen bukvalno hiljade točkova , imam prilično dobru ideju od kojih su točkovinajbolji na resisting štetu . Evo moje liste od najtežih točkova tamo .

otkup aluminijumskih felni
otkup aluminijumskih felni
Zimska guma Vheel i paketi
Zašto treba Dovnsize zimski Vheels
Šta treba da znate o zimskim gumama
Točak Ispravljanje
Dijagnostikovanje aluminijumskih felni
Kako promeniti pukla guma
Nadzora pritiska u pneumaticima sistemi: Pregled TIA i NHTSA Razgovarajte Monitoring Senzori pritiska pneumatika TPMS Prednosti i nedostaci