Otkup automobila Sopot

Koliko ste puta u poslednje vreme razmišljali o tome da je vreme da promenite svoj dotrajali auto ili neko drugo vozilo? Ono što vas je u tim razmišljanjima verovatno pokolebalo je verovatno to da nemate dovoljno novca za nešto novije i bolje. Međutim, mi smo tu da vas demantujemo. Naša agencija radi otkup automobila i vozila Sopot i mi možemo da otkupimo vaše vozilo po najpovoljnijoj ceni i u najkraćem roku. Realizacija nakon vašeg poziva dešava se u narednih par sati dok se plaćanje vrši istog dana isplatom u kešu na ruke.

Otkup automobila Sopot – Otkup vozila u Sopotu

Otkup automobila i vozila važi na teritoriji cele opštine Sopot sa svim pripadajućim naseljima. Tu spadaju Mala Ivanča, Ralja, Mali Požarevac, Popović, Parcani, babe, Guberevac…. Dolazimo i do klijenata koji žive u Đurincima, Ropočevu, Stojniku, Slatini, Dučini, Sibnici…. Ukoliko posedujete polovan, nov, pokvaren ili bilo kakav drugi automobil koji želite da prodate, vreme je da nam se javite i dobijete poudu koju sumnjamo da ćete odbiti. Naše cene koje nudimo za otkup automobila i vozila u potpunosti su realne i konkurentne sa onim što se nudi na tržištu. Ne bavimo se time u kakvom je stanju automobil, iako to utiče na cenu.

Nama je važno da vi svoje vozilo želite da prodate jer mi svakako želimo da ga otkupimo. Između ostalog otkupljujemo automobile i druga vozila za reciklažu, otkup automobila sa lizinga, otkup automobila sa stranim registarskim tablicama kao i otkup neregistrovanih automobila. U našu delatnost spada i otkup havarisanih automobila, oštećenih automobila, otkup za staro gvožđe i otkup za delove. To što vršimo otkup vozila Sopot znači da nam se možete javiti i ako želite da prodate bilo koji model i tip automobila ili nekog drugog vozila. Usluga naše agencije obuhvata i otkup polovnih i novih alufelni kao i otkup guma.

Poslujemo kako sa privatnim licima tako i sa firmama za koje vršimo otkup rashodovanih automobila i vozila. Ponudićemo vam razne povoljnosti od kojih je prva besplatna procena vrednosti automobila ili vozila. Nije bitno gde na teritoriji Sopota živite jer mi dolazimo na vašu adresu. Transport i prevoz vozila takođe je naš posao. Na vama je samo da nas pozovete i mi dolazimo. Nema potrebe da obilazite auto pijace u okolini Sopota ili da idete do Beograda, Bubanj Potoka ili u neke druge gradove.

Sigurni smo da na auto pijacama ne možete dobiti cenu koju ćemo vam mi ponuditi. Imamo naše agente i saradnike na teritoriji cele Srbije, koji lako stižu do svakog naselja u Sopotu i ukoliko se u telefonskom pozivu dogovorimo oko otkupne cene u najkraćem roku smo kod vas.Jedini uslov da biste sarađivali sa nama jesu uredni papiri o vlasništvu vozila.

Možemo vršiti otkup samo ako ste vlasnik ili imate pravno ovlašćenje koje vam omogućuje da otuđite automobil ili neko drugo vozilo koje se ne vodi direktno na vas. Sve ostale administrativne poslove prepuštate nama i ne razmišljate o papirologiji. Čak i ako se radi o neregistrovanom vozilu, mi ćemo da ga otkupimo. Sređujemo svu papirologiju oko registracije kao i prenosa vlasništva vozila.

Ova usluga se ne naplaćuje. Nema dodatnih ili skrivenih troškova i poslujemo potpuno transparentno. Telefoni putem kojih nas možete kontaktirati su otvoreni 24 sata 365 dana u godini jer cenimo vaše vreme koje mi pretvaramo u novac. Poslujemo širom zemlje, a isti uslovi važe za sve, bez obzira odakle nam se javite. Otkup vozila i automobila Sopot je naša specijalnost, a baza zadovoljnih klijenata svakog dana je sve veća. Smatramo da je veliko gubljenje vremena i živaca postavljanje oglasa u novinama ili internetu jer na ovaj način sve možete završiti za dan i iz vašeg doma. Ukoliko imate za otkup kamion, kombi ili pikap, javite nam se jer su to kategorije vozila koje nas itekako interesuju.

Pozovite nekog od naših agenata samo da se raspitate o tome kakve uslove možete da dobijete za svoje vozilo, bez ikavkvih obaveza. Naše je da vam ponudimo najbolju uslugu dok odluku o tome da li ćete sarađivati sa nama donosite sami. Uz našu podršku i savete ćete svakako biti bliže brzoj zaradi, a novac uložiti u kupovinu drugog auta.

Vreme je da otkrijete zašto su brojni klijenti baš nas odabrali! Pozovite nas već danas i priključite se drugim zadovoljnim klijentima.

Pozovite nas