Otkup prevoznih automobila

Otkup prevoznih sredstava sa lizinga na žalost sigurno pre par godina kada ste se rešili da kupite automobil na lizing bila su pouzdanija vremena, ne možete više da isplaćujete rate bankama ili auto kućama, mi posedujemo za vas brzo i jasno rešenje, otkup vozila sa lizinga. Ako već kasnite sa nekim ratama javite nam se smesta, jer banke nakon tri rate oduzimaju automobil, sve što ste do tada otplatili, kao da ste bacili, pare vam niko neće vratiti, pare će vam propasti, a automobil neće biti vaš, Još lošije je što možete isplaćivati ležarinu dok neko ne kupi automobil od banke, ležarina može da dostigne i do 10 eura dnevno. Zato ne odlažite, ne dozvolite da izgubite sve, povratite novac koji ste već ustupili za automobil tako što ćete pozvati vas da sprovedemo otkup vozila od lizinga.

U slučaju da reorganizujete vozni park i raspolažete sa vremešna i islužena vozila koja hoćete da prodate, mi obavljamo otkup rashodovanih prevoznih sredstava od firmi na rejonu cele Srbije, od pravnih ili fizičkih lica, preko tendera ili lično, otkupljujemo prevozna sredstva svih namena u Beogradu i ostalim gradovima Srbije. Nudimo mogućnost svakog sporazuma, obavljamo besplatan transport vozila i pružamo najkvalitetniju cenu, namirujemo vas momentalno, a vi odabirate način i sredstvo izmirivanja preko računa ili na ruke, u dinarima ili evrima, sve što treba je da nas pozovete i prepustite nam sve.

Bilo gde u Srbiji da živite, Beograd, Soko Banja, Trubarevac, Vrbovac, Milusinac, Bor, Kladovo ili neki drugi grad mi stižemo po vašem pozivu i u roku od jednog dana kupujemo vozila od vaše firme svih vrsta i namena. Od mopeda do kamiona, putnička ili tovarna sa nama ćete pribaviti najkvalitetniju cenu, najkvalitetniju uslugu, sve ćete završiti na jednom mestu i u najkraćem vremenskom periodu, možemo kupiti vaše vozilo za reciklažu.

Pozovite nas