10 pitanja za prodavca automobila

Nemojte da vas zastraši kada kupujete polovan auto od dilera polovnih automobila . Proverite da li ste uradili domaći zadatak ispred vremena o vrednostima polovnih automobila , a zatim konsultovati ove Top 10 Pitanja Pitajte Polovni prodavcu automobila .

Ako je automobil je sertifikovan , da vidim predcertifikacija inspekciju mehaničarevu ?

Svaki sertifikat automobil mora da prođe kroz pregled pre nego što se može utvrditi . Zamolite da vidite te papire da sazna šta je fiksiran . To jedobar komad papira da zadrže za buduće probleme .
Ko jekupio vozilo iz ?

Ako je to bilatrgovina u tom dilera , da zahteva uvid u evidenciju održavanja . Reci im da zatamni ime vlasnika i adresu . Ako je kupio na aukciji , proverite da li je prešla sa finim češljem od mehaničara koji je specijalizovan za inspekciju polovnih automobila .
Ko sertifikovan polovan auto koji se zove sertifikat ?

Samo potvrdu da nešto znači jeproizvođač sertifikat unapred vlasništvu automobila . Svi ostali su osiguranja podlozi programi koje sam retko čuo dobre stvari o tome .
Koliko na probnu vožnju mogu uzeti ?

Koristi tržište automobila je nešto hladno . Iskoristite to . Pogledajte da lidiler će vam omogućiti da uzmem auto preko noći duže probu . Stavite ga u pisanoj formi da nećete staviti više od 100 milja na kilometražu , dokazati da imate osiguranje , a vi ćete ga vratiti sa punim rezervoarom ( ako odete sa punim rezervoarom ) .
Da liCarfak izveštaj obezbediti pre kupovine ?

Ugledni trgovina neće imati problem sa ovim . Ozloglašen trgovina može , ili još gore , može da predstavlja skida izveštaj . Uverite interni izvestaja broj odgovara VIN na polovan auto gledate .
Šta je povratak politika dilera ?

Visokog pritiska dileri će verovatno smejati na ovo pitanje . Međutim ,potrošač prijateljski diler će verovatno vam dati vremena da razmisle o kupovini i bar da pruži jednaku vrednost . Nema dilera će vam ponuditi novac nazad .
Koja je tvoja cena gotovine za ovaj polovan auto ?

Gotovina je kralj , čak i na koji se koriste dilere automobila . Prodavci pokušavaju da zarade novac van finansiranja , ali u svakom tržištu , gotovina treba da ti nižu cenu . Slika se smanji 5 % popusta na cenu . Ukazuju na prodavca eliminiše puno posla na svom kraju , kada ste buć gotovine na stolu .

Akodiler vam neće dati posao za gotovinu , pitajte kakav obzir da će vam za to finansiranje kroz njih . Samo proverite da lioni nude stopa je jednaka ili manja od onoga što je vaša banka ili kreditna unija će ponuditi . Prodavci zaradite novac i trenutno je van finansiranja ( jesen 2010 ) su očajni za Otkup da prodaju drugim korisnicima .
Gotovina i dalje treba da ti nižu cenu , ali ponekad može da finansiranje radi u svoju korist , takođe . U svakom slučaju , da svoj novac radi za vas ka nižoj otkupne cene .
Ono što nova oprema dolazi kao deo kupovine ?

Vidite da li možete da dobijete od prodavca da baci u set novih guma . Zupčastog kaiša može bitilep detalj , takođe , ako je polovnog automobila kilometraža se približava 100.000 .
Ono što je službaobavlja trgovina na polovan auto jer je sticanje ?

Ovo vam pomaže da utvrdite šta je to što vi dobijate za kupovinu . Kompletan remonti znači da nećete imati posla sa pružaocima popravke uskoro posle kupovine automobila .
Da li se Otkup ?

Ovo čini vaš životmnogo lakše ako ćedilera sredim ovo za tebe . Ne dozvolite sebi da budete vezani u pokušaju da prodaju svoj polovan auto , pogotovo ako mrzite prodaje .