Otkup automobila Voždovac

Otkup automobila Voždovac nudi vam kompletnu uslugu otkupa vozila na Voždovcu, transporta i prenosa vlasništva za sve vrste vozila. Za samo pola sata možete prodati svoj stari automobil ili drugo vozilo i dobiti keš na ruke, na licu mesta. Dovoljan je samo jedan poziv i za manje od 24 sata završavamo celokupnu transakciju.

Naši agenti pružaju besplatnu procenu automobila ili vozila i plaćamo na licu mesta, na ruke i u kešu. Ukoliko imate firmu, agenciju ili neku drugu vrstu kompanije možemo vas isplatiti putem žiro računa u banci, takođe u roku od 24 sata.

Otkup automobila Voždovac – Otkup vozila na Voždovcu

Voždovac je velika i razgranata opština sa čak 36 naselja, ali mi dolazimo na vašu adresu, gde god da se nalazite. Možete da nam se javite bilo da živite na Autokomandi, Banjici, Braće Jerković, Dušanovcu ili Jajincima, Kumodražu, Lekinom Brdu, Marinkovoj Bari. Tu smo i za meštane Medakovića, Mitrovog Brda, Konjarnika, Pašinog Brda, Rakovice, Šumica, Trošarine. Takođe stižemo i do Belog Potoka, Bubanj Potoka, Gaja, Zuca, Pinosave, Ripnja, Stepinog Luga i Šuplje Stene. Samo treba da nas pozovete i mi možemo za pola sata do sat da se nađemo na željenoj lokaciji kako bismo pogledali i procenili vaš auto ili drugo vozilo.

Kako smo u ovom poslu dugi niz godina, pomno pratimo kako se kreću ponuda i potražnja na tržištu, kao i same cene. Zato ćete od nas dobiti konkurentnu i fer cenu, a da nećete morati da čekate mesecima na pravog kupca, kao što je slučaj kada dajete oglase. Možete nas kontaktirati bilo pute telefona ili slanjem maila, a mi ćemo vam u najkraćem roku pružiti sve informacije koje se tiču samog otkupa. Znamo da vas najviše zanima cena koju možete da dobijete za svoj automobil i koliko brzo se transakcija i prenos vozila mogu obaviti.Što nam budete dali tačnije i preciznije infromacije koje se tiču marke automobila, godišta,kubikaže, voznog stanja, broja pređenih kilometara i opšteg stanja vozila, to ćemo vam dati i bolju procenu.

Otkupna cena vašeg polovnog automobila zavisi od višefaktora. Tu su recimo marka i godište auta, kao i stanje motora, oprema, stanje limarije, vizuelni izgled, odnosno očuvanost. Zatim, tu spada i stanje guma, kočionog sistema, kada je poslednji put vršen tehnički pregled, pređena kilometraža ali i vaše očekivanje kakvu cenu smatrate da treba da dobijete. Interesuje nas i vizuelni izgled vozila, enterijer vozila, stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri. Ispitujemo i stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila. Međutim, ono što vama treba da bude najvažnije jeste da nas vaše vozilo zanimo kako god da je staro, beskorisno ili pak dobro očuvano i slično.

Jednostavno, mi smo uvek zainteresovani za kupovinu, a ono što je bitno da bi do dogovra došlo jeste da nam papirološki dokažete da ste vlasnik vozila koje prodajete. Samo zato što vama vaš automobil ili neko drugo vozilo na dva ili četiri točka izgleda na jedan način, ne znači da nećete dobiti ponudu koja će vas obradovati! Otkup automobila i vozila Voždovac je za vas otvoren 24 sata u nedelji, što znači da nas možete pozvati bilo kada. Ne morate da čekate da prođe vikend, zovite nas u vreme kada vama odgovara jer se mi prilagođavamo potrebama klijenata.

Procedura je veoma jednostavna. Nakon što nas pozovete, mi vam dajemo ponudu na osnovu osnovne i besplatne procene. Ako se dogovorimo oko cene vi ćete istog dana biti isplaćeni, a mi preuzimamo dalju papirologiju na sebe. Vršimo odvoz vozila sa adrese, preregistraciju ako je potrebna i sređujemo otkupnu dokumentaciju. Pored otkupa polovnih automobila i vozila Voždovac, vršimo otkup sa lizinga, otkup za delove i staro gvožđe kao i otkup rashodovanih vozila od firmi.
Proverite zašto smo zaradili poverenje velikog broja klijenata i javite nam se već danas!

Pozovite nas