Sajam automobila Beograd 2020

Da li znate šta je DDOR BG Car Show 07? Naravno da znate – to je naziv ovogodišnjeg Beogradskog sajma automobila, koji će se održati u prostorijama Beogradskog sajma od 19. do 25. marta ove 2020. godine.

Kao jedna od najvećih i najposećenjenijih automobilskih manifestacija na ovom delu kontinenta, Beogradski sajam automobila će ove godine sigurno zabeležiti rekordnu posećenost, imajući u vidu da su sajmovi u Frankfurtu i Ženevi otkazani.

Sigurni smo da postoji veliki broj ljubitelja automobila, koji jedva čekaju da se kapije otvore i da krenu u to carstvo vozila i automobila, da provere šta su sve to smislile automobilske kompanije i koje novitete nam sada nude.

Slogan ovogodišnjeg sajma je „Lepi spolja, snažni iznutra“, što sugeriše na dvostruke standarde koje su sve automobilske kompanije morale da dostignu – da se maksimalno posvete dizajnu, a sa druge strane da obezbede veliku snagu svojih automobila, kako bi se suočili sa svim izazovima na putevima današnjice.

Očekuje se da ove godine na sajmu bude preko 300 izlagača iz više od 30 zemalja sveta, tako da očekujemo interesantnu ponudu i zanimljiv program.

Sigurno će velika pažnja ove godine biti posvećena električnim i hibridnim modelima automobila, ali sigurno ni tradicionalne verzije neće biti zapostavljene.

Mnoge automobilske kompanije pripremile su brojna iznenađenja za svoje kupce, u vidu unapređenih postojećih ili usavršenih potpuno novih modela automobila. Tako da, ovo može biti vaša godina za kupovinu automobila.

U istom periodu, na istom mestu, održaće se i 14. sajam motocikala Motopassion, pod sloganom „Sve tvoje strasti na jednom mestu“, što već dovoljno govori o tome da će biti izuzetno zanimljivo posetiti sve ove manifestacije i uživati u ponudi i vozilima koje su kompanije pripremile za sve nas.

Ono što je još svakako važno naglasiti, jeste da ćete na sajmu pronaći i brojne kompanije koje obezbeđuju podršku prilikom kupovine, korišćenja ili zamene automobila, tako da iskoristite priliku i popuste koje su kompanije spremile da pronađete najbolje rešenje za sebe.

Ukoliko ipak niste u mogućnosti da nabavite novo vozilo, sigurno će vas zanimati i ponuda polovnih automobila.

Kada je u pitanju otkup polovnih automobila sajam 2020 je mesto na kome se o svemu tome možete vrlo jednostavno i lako informisati, jer će i firme koje se bave otkupom polovnih automobila biti tamo.

Otkup polovnih automobila tokom trajanja sajma će se obavljati po veoma povoljnim uslovima, tako da ovo može biti za vas idealno rešenje – da prodate stari, i kupite novi automobil na istom mestu, u isto vreme.

Sve informacije možete dobiti na licu mesta, i verujemo da ćete uspeti da napravite pravu kombinaciju vaših finansija i vaših snova, za najveće vaše zadovoljstvo.

Tokom trajanja sajma obezbeđeni su posebni uslovi kada je u pitanju otkup polovnih automobila, tako da donesite odluku i rešite da promenite svoj život iz korena, makar počnite sa vašim automobilom.

Pozovite nas