Otkup automobila Srbija

Automobil je prevozno sredstvo bez kog je ne zamislivo živeti u današnjem savremenom dobu , u njemu se boravi veći deo dana i zbog toga je neophodno da volimo vozilo koje posedujemo i da uživamo u njemu, međutim šta ako ipak postoje oni koji bi rado zamenili i prodali svoje motorno vozilo, za takve, mi smo pravo mesto, pravo mesto, jer već dugi niz godina obavljamo otkup polovnih prevoznih sredstava i to po veoma visokim cenama. Vrednujemo svako vozilo. Otkup vrsimo na celoj teritoriji Srbije, nebitno u kom gradu živite, ne bitno u kom mestu se nalazite sirom Srbije!

Mi ne zalazimo u uzroke vaše prodaje, bilo da ste već pazarili novo prevozno sredstvo, ili vam treba keš za novu nabavku ili za sasvim nešto treće, mi smo prava adresa na koju treba da se javite, takođe ne probiramo ni kad je klasa automobila kog želite da se otarasite u pitanju, formula, kombi, kupe, kamion, mini bus ili neki drugi za nas su svi poželjni, vazna je samo vaša želja da unovčite prevozno sredstvo koje vam više nije potrebno , dočićemo bilo gde da se nalazite jer vrsimo OTKUP AUTOMOBILA U SRBIJI!

U slučaju da niste srećni kako vam je vozilo dizajnirano, ili vam je u uslovima ekonomske krize nastalo basnoslovno skupo održavanje vašeg četvorotočkaša, ne morate više da strepite, vaša noćna mora je kao napravljena za nas, nećete morati trošiti dodatni keš na prezentaciju vozila koje hocete da prodate, niti nedeljama čekati na poziv bar jedne mušterije, nećete se dosađivati sa ugovaranjem sastanaka širom Srbije za one koji žele da pazare automobil, sa nama je sve lako. Povucite najbolji potez i oslobodili ste se dugotrajne muke, samo treba da nas pozovete, a mi ćemo doci bilo gde u Srbiji! Kod nas su poželjni i svi oni koji imaju polu havarisane ili potpuno havarisane automobile, a nemaju gde da ga čuvaju, oslobodite se stare krntije u avliji ili garaži tako što ćete ga ponuditi nama, vi više nećete imati briga, a uspećete još i da profitirate,doci cemo u bilo kom gedu Srbije,samo nas pozovite. Najmanja svota novca koju nudimo za korišćena vozila je 100 evra, za one koji imaju novije i bolje modele u izvrsnom stanju, ali nisu srećni njima iz nekih ličnih povoda – takođe prezentujemo rešenje jer svota koju možete kod nas primiti za svoje prevozno sredstvo ide i do 3 000 evra. Svako poseduje svoju voljenu marku automobila, neko voli Špance, neko voli Špankinje, neko voli Francuze, neko se divi nemačkoj automobilskoj industriji, jedino mi obožavamo sve, marka za nas nije važna, ako posedujete auto koji ne spada ni jednoj spomenutoj automobilskoj kući, ne strepite, kupujemo sve, tehnička svojstva, starost, kilometraža i farba vozila, te količina i vrsta goriva koje vozilo troši, utiču jedino na cenu, mi ne odbijamo nijedne, sva vozila stručno procenjujemo i otkupljujemo sirom cele Srbije.

Pouzdanje u nas dobićete uz pomoć fakta da isplaćujemo momentalno, dakle na vama je da se resite da vam se vaše vozilo više ne dopada i da nas pozovete, sve ostalo je na nama, a keš dobijate čim preuzmemo automobil, isplaćujemo isključivo u kešu, pa nećete imati problema sa finansijskim transakcijama, i dolazimo bilo gde jer vrsimo OTKUP AUTOMOBILA U SRBIJI!

Pozovite nas