Prednosti kupovine novog ili polovnog vozila

Postoji mnogo pitanja uključenih u proces kupovine automobila , ali prvo i najjednostavnije pitanje je verovatno i najvažnije : Da li kupiti nov ili polovan automobil ? Da bismo vam pomogli da odlučite , dole smo naveli sve prednosti. Imajte na umu da, iako ima više prednosti navedene na novoj strani, profesionalci u koloni koristi su velike one i u mnogim slučajevima može da bude više u svoju korist .

PREDNOSTI kupovine novog automobila

Po porudžbini – Šanse su ti spec danovi automobil bašonako kako želite , ili bar imaju Pretraživanje za one sa pravom kombinacijom opcija selidbe i boja enterijera i eksterijera .

Se ne koriste – Pa , duh . Novi automobil nije bio u bilo kakve nezgode , nije maltretiran od strane nepoznatih zlikovaca , ne miriše smešno , nije zabeležilo habanje ili suza , a dolazi sa čistom istorijom koja uključuje samo što su proterani sa linije , na voz , a oko dosta dilera .

Garancija – Kao i ostatak njega , novi automobil Garancija je netaknut . Možete kupiti garancije za polovne automobile ili idite overenu avioni korišteni ruta, ali najbolju garanciju možete dobiti – bez plaćanja ekstra će bitionaj koji dolazi sa novim kolima od proizvođača .

Najnoviji Gizmos -novijiauto ,modernijištreberi tehnologije koja je unutra upakovan . Multimedija i navigaciju interfejsi se konstantno razvija i poboljšava , tako da ako morate da imatenajnovije gadžeta ( i ne žele da ih dodate sami post – fabrika )selekcija će biti bolje u novom auto – salona .

Sigurnost – Kako bezbednost vozila zakoni postaju sve oštriji , proizvođači su prinuđeni da se promeni način vozila su izgrađena i sigurnosne sisteme sa kojima su opremljene su . Neki vid praćenja pritiska u gumama je sada obavezna za sva vozila koja se prodaju u SAD , a do 2012 , sistem kontrole stabilnosti će biti , takođe . Druge tehnologije koji nisu obavezni , kao slepi – spot sistema monitoringa , bočne vazdušne zavese , Adaptive Cruise Control , pomoć pri kočenju i postaju sve više preovladavaju na manje skupih vozila i njihovi troškovi vezani siđe .

Veća potrošnja goriva i niže emisije izduvnih gasova – Opet , delimično zahvaljujući Velikog Brata , automobili su uglavnom sve potrošnjom goriva , čak i dok je istovremeno sve moćniji . Najnoviji rod dizelaša je čistija nego ikada ranije , a izbori u segmentu hibridnog rastu , takođe , ako je to tvoja stvar .

Finansiranje – Banke nude niže stope na finansiranje novih vozila, jer vozila su po sebi vredi više i nisu već pogođen amortizacije . Imajte na umu da , kada je niža APR i dalje važi za veću sumu , možda vaše uplate ili ukupnu cenu i dalje biti veći . Ali, ako planirate da finansira , proverite bavi pre kupovine . Jeftiniji automobil ne može desiti da budebolji posao na duge staze .

Održavanje – Neki novi automobili , uglavnom oni iz luksuznih marki , uključuju besplatan planirano održavanje za određeno vreme ili pređena . Ovaj ugrađeni uštede treba da budu uzeti u obzir u konačnoj analizi cena , ako je primenljivo .

Trčkaranje – Kada ste izabrali vozilo , ili bar brend vas interesuje , mnogo novog automobila – pretresanja offloaded na prodavca , koji možete da pronađete auto koji traže . Isto se koristi pretraga u domenu zahteva mnogo više trčkaranje na delu lova na internetu , poseti više privatnih prodavaca , a vožnja od koristi mnogo da koristi mnogo .

PREDNOSTI kupovine polovnog automobila

Cena – odnosu jabuke jabuke ,koristi automobil će biti jeftiniji . Relativna prednost polovnih automobila cena može dozvolitikupac na korak do boljem modelu .

Amortizacija – Automobili gubi vrednost sa svakim mesec i Mile , aliNajveći pad se dešava odmah, neki modeli mogu da izgube 40 odsto ili više od svoje vrednosti u prvoj godini . Sa polovan auto , nema amortizaciju udariodrugi da silaze sa puno . Tu je manje mentalno amortizacija , ne morate da brinete o prvoj parking – ding parcele ili rok čip u reketu , jer šanse su prethodni vlasnik ovog automobila ili vlasnici brinuo onih za vas .

Osiguranje kurs – Kao finansiranje , osiguranje stope će uticati na vek trajanja automobila , ali u ovom slučajuse koristi vozilo ima tendenciju da bude jeftiniji . Malo pre kupovine istraživanja će vas spasiti od šoka osiguranja nalepnica , bez obzira koje vozilo ste odabrali .

Izbor – Iako očigledno ne može da se izgradi polovan auto da bi , možda želite model , opciju paket , ili čak i dizajn točkova koji je više ne prave . Ovaj širi izbor da dodate dužini pretresa , ali savršenstvo i zadovoljstvo retko dolazi lako.