Otkup vozila za delove, otpad, reciklažu, staro gvoždje

Ovo je prava pomoć u slučaju da raspolažete bilo kojim motornim vozilom koje je namenjeno reciklaži, ili je u tako rđavom stanju da je njegovo sledeće odrediste otpad ili staro gvožđe, ili slučajno posedujete vozilo koje se može upotrebiti u svrhu delova za druga vozila, smatram da će vas interesovati naša ponuda. Mi smo obavljamo otkup vozila kao sekundarnu sirovinu, ali i otkup vozila od koji se mogu upotrebiti delovi za opravku drugih vozila, postaćemo vaši najbolji prijatelji, jer ćemo se umesto vas osloboditi vozila koja vam stvaraju probleme i migrene.

Otkup vozila vrsimo ne gledajući vrstu vozila, model koji posedujete, starost ili oštećenost vozila, nama je namera da od vas otkupimo sve što vam više nije potrebno i da sve to preselimo na otpad direktno.

Budite potpuno uvereni da ćete samo kod nas primiti najkvalitetnije uslove i ponudu koja je kvalitetnija od svih koje momentalno postoje na tržištu, ono što nas specijalno preporučuje jeste da vam keš namirujemo smesta po potpisivanju sporazuma o kupo-prodaji i da organizujemo gratis transport do dopada, starog gvožđa ili mesta za reciklažu.

Vrsimo i svu pripremu vozila za prevoz do dogovorene lokacije, tako da vi nećete biti opterećeni baš nikakvim obavezama u vezi ovog posla, priuštili smo da se sve aktivnosti u vezi sa otkupom vozila izvanredno olakšaju, tako da je proces lakši nego ikada pre.

Zbog toga sada imate šansu da se spasete svih vozila koja vam više nisu poželjna i koja nikome ne mogu poslužiti kao prevozno sredstvo, izuzev nama, vrlo spretno, brzo i uspešno obavljamo otkup svih tipova vozila za reciklažu, otpad, staro gvožđe ili delove za druga vozila, tako da u slučaju da su vam poželjne usluge iz tog područja, mi smo prava adresa za vas.

Naš zadatak poslovanja je da službujemo u vašoj koristi, tu smo da vam pružimo savet, da vam pružimo prava obaveštenja, da vam naglasimo na sve ono što može da vam bude od koristi, jer želimo dugoročnu saradnju sa vama.

Pozovite nas