Otkup polovnih automobila

Otkup polovnih automobila danas se može obaviti mnogo brže i jednostavnije, jer imate mnogo dostupnih informacija i mogućnosti provera više nego ikad pre. Danas čak ni ne morate da dajete oglase i raspitujete se o potencijalnom kupcu za vaš polovan automobil, jer imate veliki broj posrednika koji umesto vas mogu da obave sve potrebne radnje kako biste brzo i efikasno prodali svoj automobil.

Ono što vam mi nudimo jeste kvalitetna usluga, posvećenost svakom klijentu, brzo delovanje i ponuda koja je viša od ostalih koje možete na tržištu dobiti. Pa zašto nas onda već niste pozvali, šta čekate?

Važno je da pre nego što se upustite u proces otkupa automobila prikupite sve potrebne informacije i budete strpljivi kako biste prodaju priveli kraju bez stresa. Mi smo tu da vam pomognemo, ako nas odaberete kao poslovnog partnera u ovom poduhvatu.

Jer naše višegodišnje iskustvo u oblasti otkupa polovnih automobila garantuje da ćete kod nas dobiti samo vrhunsku uslugu.

Mi se trudimo da olakšamo svaki korak u procesu otkupa polovnih automobila, pa iz tog razloga sve možemo često završiti i u roku od samo jednog dana.

Prvi korak ka otkupu polovnog automobila jeste vaš poziv.

Time nas obaveštavate da imate neko vozilo koje vam više nije interesantno, koje vam ne odgovara iz nekog razloga, koje biste da prodate, i tada mi stupamo na scenu. Sledeći korak je naš dolazak na vašu adresu.

Ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda i okoline, često istog dana možemo da dodjemo do vas. Ako ste u nekom drugom gradu ili mestu u Srbiji, onda se sa vama dogovaramo kada bi bilo najbolje da organizujemo sastanak i upoznamo se.

Sledeći korak jeste procena vrednosti vašeg automobila, koju obavljamo za vas potpuno besplatno.

Šaljemo naše stručnjake na vašu adresu, koji su dovoljno dugo u ovom poslu da u vrlo kratkom roku mogu da pregledaju i procene vrednost vašeg vozila.

Kada se uradi procena vrednosti, naredni korak jeste davanje ponude. Nastojimo uvek da naše ponude budu reprezentativne, da oslikavaju fer vrednost vašeg automobila i da je to nešto što će i vama odgovarati.

Prema nekim istraživanjima naša agencija daje neke od najviših ponuda na domaćem tržištu, i zato smo vrlo tražena agencija, sa velikim brojem klijenata i agencija koja je medju liderima na tržištu.

Nakon svega toga, kada potvrdimo sve detalje dogovora i kada budete zadovoljni svim dogovorenim uslovima, pristupamo realizaciji otkupa.

Onog trenutka kada mi preuzmemo vaše vozilo, vi više nemate nikakvih briga, niti obaveza u vezi sa njim.

Mi dalje obavljamo sve što je potrebno u vezi sa prenosom vlasništva, sa prikupljanjem potrebne dokumentacije, sa transportom vašeg vozila, i slično. I naravno, poslednji korak, ali ne i najmanje značajan, jeste plaćanje.

Naša agencija je poznata po tome da plaćanje vrši odmah po obavljenom otkupu.

Znači, sa nama nema čekanja, odlaganja, i slično. Novac dobijate odmah, na ruke ili na račun, onako kako to vama odgovara.

I to je to. Izgleda prilično jednostavno? Zato što tako zaista i jeste. Mi smo agencija sa ozbiljnim renomeom, sa značajnom reputacijom i velikim brojem klijenata koji su saradnjom sa nama vrlo zadovoljni. Možete proveriti sa bilo kim od njih, od svih ćete dobiti iste informacije.

Trudimo se da izadjemo u susret svakom vašem zahtevu, da odgovorimo na sva pitanja u najkraćem roku i da vam damo savete kako biste proces otkupa priveli kraju uspešno, bez napora i stresa. Zato i želimo da sve aktivnosti koje možemo obavimo umesto vas. Cenimo vaše vreme, vaš trud koji ste do sada uložili u održavanje automobila, ali cenimo i to što ste se odlučili da baš nas pozovete i date nam automobil za otkup.

Otkup polovnih automobila brzo i provereno, sa svim pratećim uslugama, informacijama i savetima, samo na jednom mestu – samo u našoj agenciji. Vršimo otkup automobila, ali i svih ostalih kategorija vozila, bez obzira na karakteristike vozila koje prodajete. Uvek smo na usluzi, na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije, jer nastojimo da iskoristimo naše dosadašnje iskustvo kako bismo pomogli svima vama koji želite da svoj automobil prodate brzo i povoljno, uz najmanji napor i stres.

Pozovite nas