Otkup polovnih automobila

Otkup polovnih automobila odlučuje o pravom automobilu za vas . To može da znači ne dobijate ono što želite , ali više šta vam je potrebno . Istraživačkih izveštaja Vodič za kupovinu potrošača ili koristi automobil svoje online kupovinu kompleta ; takođe proverite svoje slobodno vodič za kupovinu polovnih automobila . Zapamtite da visoko kotira automobili komandu cene premija . Niži ocenili automobil može bitizlatni rudnik ako možete staviti gore sa dizajnom mana ili dva .

Razmislite model sa manje opcija ili neki drugi brend i model imenom . Na primer , Linkoln jeluksuz verzija modela Mercuri vozila . Linkoln model će imati više mogućnosti i luksuzne stavke uključene . Razni modeli imaju deluks paket opreme , koji može da uključuje kožna sedišta i poboljšani stereo sistem , između ostalih dodatnih mogućnosti . Ako pokušavate da uštedite novac , kloni ovih stavki koje imaju veću cenu .

Kupite polovan auto
Pročitajte se na marku i model vi razmišljate . Pročitati potrošača recenzije , uporedite Keli Plava knjiga vrednosti , istraživanja preprodaje vrednosti i sprovesti izveštaje istorije vozilo sa VIN brojevima . Ako postoje bilo kakve posebne pitanja ili podseća sa modelom ste gledali , možda izbegli ozbiljne probleme tako što ćete vaše istraživanje ispred vremena .

Koristite online kalkulator da shvatim plaćanja . Ne razmišljamo o ceni još samo ; razmislite koliko dugo će zadržati auto , štapristupačne plaćanje za svoj budžet i koliko možete staviti dole . Razmislite potpuno novi automobil , posebno ako se ima finansiranje subvenciju ( smanjena stopa finansiranja proizvođača ) . I snažno razmotriti , ako je to moguće , kupuju potpuno . Odsustvo mesečnih isplata može imati divan efekat na vaše finansije .

Odredite šta možete da platite . Kada pokušate da kupite polovan auto , morate da razmislite šta ( ako ih ima ) dole plaćanje možete napraviti , koliko možete priuštiti za mesečne isplate , a koliko premije osiguranja će vas koštati na vašem koristi kupovini automobila . Ako je verovatno da će udvostručiti vaš osiguranje , potrebno je da budžet u ovo tako da ne se proteže od pristane na mesečnom isplatom koja je previsoka . Uzmite u troškovima računa potrošnju goriva i održavanja . Ovi troškovi može u velikoj meri varira u zavisnosti na vozilu .

Uspostaviti opcije finansiranja . Banke su obično spremni da ponude na finansiranje polovnih automobila . Međutim , neke banke odbijaju da finansiraju polovan auto koji je šest godina ili stariji . Ako je vaša banka će raditi sa vama o finansiranju , to može bitinajmudrija odluka . Banke obično nude niže kamatne stope nego dilera . Ali , ne isključuje dilera samo zato što vaša banka je spremna da finansira svoj koristili kupovinu automobila . Do dopuštajućidilera zna kamatnu stopu ste dogovoru sa bankom , možete dobiti nižu ponudu od dilera .

Potražite polovnih automobila za prodaju na dilere automobila , nezavisne partije , u kategoriju i online . Craigslist i Kijiji ( Kanada ) su odlična mesta za pronaći polovna vozila .

Pitajte puno pitanja . Nabavite što više istorije moguće vozila . Pokušajte da se ranijim vlasnicima ime i pozovite ih . Pokrenite sopstveni Carfak i Autocheck izveštaji, dileri su poznati da “ izgubi “ poslednji list . Uverite se da dobije identifikacioni broj vozila ( “ VIN “ ) van iz auta ste skloni da proverite sa Carfak , AutoCheck , ili bilo koje druge istorije automobil kompanije treće strane ,VIN se obično nalazi na krajunižem nivou vetrobran , pravo iznad tabli na vozačevoj strani . Gledaj za štetu od poplava , oštećenja rama , nepoznate kilometraže ili spasavanje istorije , i preteranog habanja .

Otkup polovnih automobila
Test vožnje automobila . Uvek . Pokušajte auto na različitim putevima , a vozi za najmanje 15 minuta . Zapamtite da ćete voziti ovaj auto za neko vreme .

Vožnja ga da sluša za buku motora, nivoa testa ubrzanja i proverite kočnice . Slušajte zvečke ili škripi .
Kupite polovan auto
Obratite pažnju akosuspenzija izgleda čak i obezbeđuje jednostavan , udobnu vožnju . Pogledajte gume .
Kupite polovan auto
Bacite pogled na motoru ispod haube . Ako izgleda kao da nije zbrinut ili mnogo od nevažnih instalacije postoji , pitajte za detaljne evidencije usluga .
Kupite polovan auto
Pogledajte da li je to vuče na jednu ili drugu stranu . To jedanašnji problem ( ili loše gume ) ako ručke sve vreme , to jeproblem ako je kočnica vuče pri kočenju . # * Proverite kočione jeza pri kočenju , ( to je prednji rotori i verovatno jastučići ) . To ne bi trebalo da luta ; ( gume ili upravljački sistem ) .
Kupite polovan auto
Ako imate vremena , sedite u kolima za sat vremena … sedišta često osećaju prijatno dok ste sedeli u njima neko vreme .
Kupite polovan auto
Nabavite profesionalnu proveru . Getauto proveren profesionalno . Akodiler neće dozvoliti da ga na proveru u svom mehaničara , pokrenite , nemojte hodati od te prodavnice . Plati mehaničara da ga proveri . On bi trebalo da ga stavite u vazduh i proverite za ram / pod – tela oštećenja .

Istraživanje cene – Koristite nezavisan izvor za određivanje veliko i malo vrednosti vašeg metom. Najzastupljeniji izvori za ovo su , DriverSide , Edmunds , Najnoviji Automobili i Keli Plava knjiga je cena prodavca veoma sličan , ili postojineobjašnjiv razlika u ceni ?

Pregovarati . Uvek imaju ideju o tome šta želite da platite za vozilo pre nego što počnete . Idi na niže , i pokušati da postignu kompromis u tački koja je dobra za vas . Zapamtite“ vin vin “ situacija je uvek potrebna za prodaju da se dogodi . Nikad pregovarati ako niste spremni da kažu da tamo i onda . To će vam izgubiti snagu / kredibilitet preko dilera , kada ste spremni da kupite .

Otkup polovnih automobila
Uvek dobiti sav papir posao . V5 , MOT , i servisna knjižica . Insistirati na 2 seta minimum tastera .

Nabavite istorije izveštaj vozila . Vi ne želite da završite sa automobilom koji je poplavljen i od Katrina mnogi Polovni automobili su doneli na parceli sa samo tim problemom . Naručivanje Carfak vozila Istorija Izveštaj vredi vaše vreme i novac , a osnažuje potrošača u znajući tačno šta se kupuje . Autocheck ,sličan proizvod , prenosi mnogo više nesreće nego Carfak zbog metoda prikupljanja podataka koji se koriste . To je pametno koristiti oba .

Znaju istoriju finansijski vozilo koristi automobil . Da biste bili sigurniauto nije ukraden , policijske agencije imaju evidenciju o ukradenim vozilima prijavljenih na njih . Konsultujte se sa policijom ako niste zadovoljni sa količinom detalja koje dobijaju iz istorije vozila …. to može da vam uštedi vreme i brinite niz liniju .

Mehanički inspekciju auto . Nije svaka osoba ima tehničkih kapaciteta mehaničara . To što je rekao nema apsolutno nikakvog razlogaprosečan potrošač ne može da razume dovoljno o ​​automobilima i kako oni rade da bi mogli da obavljaju početno inspekciju da utvrdi približan stanje automobila . Veoma se preporučuje da imajukoristi automobil pregledan od strane mehaničara pre kupovine , ali da bi bilo skupo i ne praktično da svaki automobil koji ste zainteresovani pregledan . Većina Polovni automobili su u lošem stanju i koštale od ljudi imaju tendenciju da se postavi emocionalni i sentimentalnu vrednost na automobilima koji će veštački naduvavaju tražena cena . Učeći kako da pregledaju osnovne mehaničke komponente polovnih automobila možete drastično smanjiti količinu vremena i novca ćete potrošiti sledila “ limun“ vozila .

Glavne komponente vozila . Kao deo jednog polovnih automobila inspekcije morate biti u stanju da precizno inspekciju motora, menjača , DRIVETRAIN , kočnice i gume , električni sistem , izduvni & emisiju , stakla i ogledala kao i da je u stanju da uoče potencijalne probleme sa autom .