Otkup havarisanih automobila

Otkup havarisanih automobila – Ako vam se ne isplati da više ulažete u svoj automobil, onda je najbolje rešenje da se javite nama, jer mi obavljamo otkup havarisanih automobila. Nudimo vrlo povoljne cene, plaćanje obavljamo odmah po realizovanom dogovoru i vaše havarisano vozilo transportujemo do naših prostorija.

Gledate svaki dan vaš auto i ne znate šta da činite sa njim, vaš automobil je sada vremešno oštećeno motorno vozilo, pohaban je, sve što uložite u njega biće za kratko vreme jer godine su obavile svoje, najuspešnije rešenje za vas je da nas kontaktirate za otkup havarisanih vozila.

Tako ćete sebi omogućiti postupak prodaje prevoznog sredstva, jer nije baš lako prodati oštećeno vozilo, naša pomoć je potpuna i mi smo specijalizovani za otkup oštećenih vozila, dovoljno je da nas kontaktirate, obavićemo procenu vašeg vozila i isplatu odmah, a vaše vozilo ćemo ukloniti iz vašeg dvorišta ili drugog prostora. Kao što ste čuli, naša usluga za procenu havarisanih automobila je besplatna a za otkup havarisanih automobila nadoknada je momentalna, nudimo najpovoljnije uslove, spremni smo za sve sporazume, postoji mogućnost i zamene automobila, ako je vaše prevozno sredstvo totalno uništeno, mi kupujemo vozila za reciklažu. U skladu sa načinom poslovanja, pružamo vam šansu da nam putem e-maila uputite fotografiju automobila i kratak opis stanja, a mi ćemo vam dati našu ponudu, kada zaključimo sporazum, mi stižemo, uručujemo vam novac i odvozimo vaš automobil.

Bez obzira što se trudite da vodite računa o svom automobilu, nekada se dogode neke nepredvidjene situacije, koje dovedu do toga da vaš automobil bude havarisan, u manjoj ili većoj meri. Nakon toga, vaš automobil više nije isti. Možete pokušati da ga popravite, ukoliko stepen havarisanosti nije veliki, ali se često dogodi da popravka havarisanog automobila zahteva velika ulaganja, nekad čak viša nego da kupite drugo vozilo.

Otkup havarisanih automobila nikada nije jednostavan zadatak. Ko kod da reši da od vas otkupi havarisano vozilo, pokušaće što više da mu spusti cenu, jer je u pitanju automobil koji je oštećen, najčešće nije u voznom stanju, pa se naplate dodatno troškovi transporta vozila, zahteva dodatna ulaganja da bi uopšte bio funkcionalan, tako da se neko i retko kad odlučuje da ga zaista i kupi. Da ne biste imali ovih problema, javite se nama, svakoga dana kad god poželite. Mi uvek negujemo profesionalni odnos sa svim našim klijentima, trudimo se da svakog pojedinačno maksimalno ispoštujemo, da obavimo sve što možemo umesto njih i da za otkup ponudimo fer cenu.

Nema razloga da vam havarisano vozilo stoji u garaži ili dvorištu, da vam zauzima prostor, a nemate nikakve koristi od njega. Čak i havarisani automobil kod nas možete pretvoriti u novac, i to po vrlo povoljnim uslovima. Kada nas pozovete, dogovaramo sa vama sastanak, na kome ćemo pregledati stanje vašeg automobila i utvrditi okvirno kolika je njegova vrednost u takvom, trenutnom stanju. Nakon toga, dajemo vam ponudu za otkup, koja će sigurno biti najviša koju možete dobiti u ovom trenutku, uzimajući u obzir ponude ostalih agencija ili pojedinačnih kupaca.

Ako vam ne bude odgovarala, nikom ništa, mi odlazimo bez ikakvih plaćanja sa vaše strane. Ako vam bude odgovarala, što je mnogo verovatnije, mi dalje organizujemo ceo proces otkupa, od pripreme dokumentacije, preko transporta vozila, do prenosa vlasništva. Na kraju, kada se sve završi, plaćamo vam dogovorenu sumu novca, na račun ili na ruke, onako kako vama najviše odgovara. I to je to. Sve što vi treba da uradite jeste da nam se javite, a ostalo nakon toga je naša obaveza, da se postaramo da vi u vezi sa otkupom nemate nikakvih dodatnih troškova, niti bilo kakvih briga i stresova.

Nastojimo da pomognemo našim klijentima kad god smo u mogućnosti. Iz tog razloga i vršimo otkup havarisanih automobila, kako se vi ne biste izlagali dodatnom naporu da organizujete njegovu otpremu na otpad, a ako nije za otpad, verujemo da ste već pokušali da ga prodate, ali bezuspešno.

Mi ne pravimo pitanje koliko je havarisano vaše vozilo, mi vršimo otkup praktično svakog havarisanog automobila koji možete da nam ponudite, zato bi trebalo da nam se javite što pre, kako biste što pre došli do novca koji vam nudimo. Plaćanje vršimo odmah i dajemo ponude mnogo više od ostalih na tržištu. Mi cenimo vaše vreme, vaše ulaganje u automobil svih prethodnih godina, zato i želimo da ga od vas otkupimo, kako se vi oko toga ne biste maltretirali.

Ako je vozilo potpuno uništeno, mi možemo umesto vas da ga otpremimo na otpad ili za reciklažu, tako da obavljamo sve vrste pratećih usluga u vezi sa otkupom havarisanih vozila. Jedino treba da nas pozovete na raspoložive kontakt telefone i mi dolazimo do vas u najkraćem roku. Druga mogućnost jeste da nam pošaljete upit kroz e-mail, gde ćete priložiti i adekvatne fotografije vašeg vozila, kako bismo bar okvirno mogli da se upoznamo sa njegovim stanjem i da napravimo neku preliminarnu procenu njegove vrednosti.

Pronadjite najbolje uslove otkupa havarisanih vozila kod nas, saradjujte sa pravim poslovnim partnerom, koji zna da vas ceni i koji vam u svemu izlazi u susret. Najbrža prodaja vozila, najbolje cene otkupa, sve to i više od toga na jednom mestu – u našoj agenciji za otkup vozila.

Pozovite nas