Otkup havarisanih automobila

Gledate ga svaki dan vaš auto i ne znate šta da činite sa njim, vaš automobil je sada vremešno oštećeno motorno vozilo, pohaban je, sve što uložite u njega biće za kratko vreme jer godine su obavile svoje, najuspešnije rešenje za vas je da nas kontaktirate za otkup havarisanih vozila.

Tako ćete sebi omogućiti postupak prodaje prevoznog sredstva, jer nije baš lako prodati oštećeno vozilo, naša pomoć je potpuna i mi smo specijalizovani za otkup oštećenih vozila,dovoljno je da nas kontaktirate, obavićemo procenu vašeg vozila i izvesti isplatu odmah, a vaše vozilo ćemo badava maknuti iz vašeg dvorišta ili drugog prostora. Kao što ste čuli, naša usluga je uspešna, za otkup automobila nadoknada je momentalno, nudimo najpovoljnije uslove, spremni smo za sve sporazume postoji mogućnost i trampe automobila,ako je vaše prevozno sredstvo totalno uništeno, mi kupujemo vozila za reciklažu. U skladnosti sa svežim načinom poslovanja, pružamo vam šansu da nam putem e-maila uputite fotografiju automobila i kratak opis njegovog stanja, a mi ćemo vam dati našu ponudu, posto zaključimo sporazum, mi stižemo, uručujemo vam novac i odvozimo vaš automobil.

Trudimo se da sve uradimo uspešno, hitro i uobičajeno, kupovinu automobila naše usluge kao što ste već imali prilike da pročitate možete nam se obratiti za kupovinu vozila bez obzira kakvo vozilo posedujete i u kakvom je stanju, pozovite nas da pronađemo najbolju cenu za vaše korišćeno vozilo i model otkupa automobila koji će vam najviše odgovarati. Sve naše usluge su gratis kao što je procena i transport vašeg automobila, neposedujete dovoljno finansijskih sredstava da sredjujete havarisan automobil.