Otkup automobila Zvezdara

Možda vam se čini da je danas teško sakupiti novac za nov automobil ili neko drugo vozilo. Međutim, mi imamo rešenje za vas. Naša agencija za vas vrši otkup automobila i vozila Zvezdara, a od novca koji zaradite od nas, uz manju doplatu možete sebi konačno kupiti nešto bolje. Vaš polvni auto ili neko drugo vozilo prodaćete duplo brže i efikasnije, bez čekanja da pravi kupac naiđe. Naša agencija je idealan kupac za vas jer ćemo vaš stari automobil ili neko drugo vozilo za samo sat vremena pretvoriti u profit. Plaćanje vršimo istog dana na ruke i u kešu.

Otkup automobila Zvezdara – Otkup vozila na Zvezdari

Naša agencija posluje na teritoriji cele Zvezdare, te nas možete pozvati u kom god kraju se nalazite i naši agenti ubrzo dolaze do vas. Tu smo za sve one sa Liona i Cvetka kao i ostatka Bulevara. Javite nam se i ako živite u blizini Zvezdarske šume, Učiteljskog naselja, Denkove bašte ili pak na Mirijevu. Za manje od sat vremena možemo biti na vašoj adresi, dati vam besplatnu procenu vozila i zaključiti posao ako vam ponuda odgovara.

Tržište vozila za otkup se svakim danom proširuje, a vi imate sve manje i manje vremena da se bavite time. Zašto biste sedeli ispred kompjutera i gubili svoje dragoceno vreme, ako mi postojimo godinama i možemo za tren oka da vam izađemo u susret. Zato je uvek bolje da se obratite profesionalcima koji poznaju tržište, kretanje cena, ponudu i potražnju. Upravo zato što se dugi niz godina bavimo ovim poslom, nudimo vam realne cene koje su potpuno konkurentne sa ostalim ponudama koje ćete možda sakupiti.

Važno je da napomenemo da radimo otkup isključivo od vlasnika vozila ili ovlašćenog lica koji u svom ovlašćenju ima i pravo da otuđuje vozilo. Otkup vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Kamioni, kombiji, pikap vozila, teretna vozila, razna motorna vozila, s prikolicom ili bez…Šta god ste planirali da prodate, mi smo zainteresovani. Takođe nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta nisu važni. Vaš automobil može biti i havaraisan, bilo usled udesa, propadanja delova, požara, poplave i slično. Vršimo i otkup vozila sa lizinga, vozila za reciklažu, staro gvožđe ili auto delove. Otkupljujemo i neregistrovane automobile kao i nove automobile, baš kao i one sa strtanim tablicama.

Možemo vas isplatiti u kešu ili vam platiti preko računa, vi birate. Poslujemo sa firmama od kojih otkupljujemo rashodovana vozila te nam se možete javiti i za tu vrstu usluge.

Otkup automobila i vozila Zvezdara i dugogodišnje poslovanje naše firme se zasnivaju na razumevanju vaših potreba, uzajamnoj diskreciji i dobrom poznavanju tržišta. Naša najbolja preporuka su naši zadovoljni klijenti, a mrežu klijenata širimo upravo preko preporuka, što nam posebno znači. Ako planirate da prodate neko vozilo, a imate dileme i pitanja u vezi sa procedurama i cenama, slobodno nas kontaktirajte. Na raspolaganju smo vam 24 sata svakog dana u nedelji i uvek smo raspoloženi da porazgovaramo sa vama. Da ponovimo još jednom, dolazimo i isplaćujemo vas na bilo kojoj lokaciji na Zvezdari i ostatku Beograda.

Radimo brzo i pouzdano. Imamo iskustvo u ovom poslu, a vaše zadovoljstvo za nas je na prvom mestu! Vi diktirate vreme i mesto susreta a mi ćemo vam se prilagoditi. Nema posrednika niti naknadnih troškova. Mi se brinemo za papirologiju i obavljamo prenos vlasništva, registraciju vozila. Takođe organizujemo odvoz vozila pri otkupu tako da ne morate da mislite na ovakve detalje.

Pri tom, nemate nikakv dodatni trošak! Javite nam se ako stanujete na Zvezdaari i uverite se u našu profesionalnost i visok nivo usluge uz najbolje cene otkupa.

Pozovite nas