Otkup starih automobila

Zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, vidite sami da li je na red za otkup došao i vaš oštećeni automobil, na ovom sajtu, svakako ste našli prikladne mušterije za vaše oštećeno, ili polovno prevozno sredstvo. Doživeli ste manju saobraćajnu nezgodu u kojoj je vaš automobil izvukao deblji kraj, i razmišljate da ste na apsolutnoj materijalnoj šteti, dopustite nama da ocenimo kolika je šteta, a koliko zaista možete dobiti za otkup starih automobila, prodaja izrabljenog automobila je najpouzdaniji prvi korak ka sakupljanju novca za vaše novi automobil sa kojim ćete biti sigurniji i pouzdaniji. A sada je taj koračić i više nego lagan, jer sa nama raspolažete pravim kupcem – onog koji je pripremljen da se sporazume oko cene sa vama i da vam je plati na licu mesta, našli ste otkupljivača automobila u kojeg možete imati pouzdanja,vrsimo i otkup vozila na kilo jer radimo sa OTPADOM koji plaća najbolje!

Najpre, mi nudimo nešto što je vrlo retko sada, a to je isplata novca u kešu momentalno istog dana, osim toga glavne naše prednosti su što nismo izbirljivi i što nam možete prepustiti bilo kakav automobil u bilo kojem stanju, nezavisno od marke i modela, a ono što je značajno reći je da se cifre koje smo namerni da odvojimo za vaš polovni auto, kreću od 50 do nestvarnih 2 000 €!!! Cene su jedinstveno stvarne, jer niže od naše najniže bi značilo da prodajete poni, a ne motorizovano vozilo, a što se tiče najviši cene koju smo namerni da pružimo, svi shvatamo da se za nju mogu naći i izuzetni novi automobili. Zato je otkup starih automobila i više nego nedvosmisleno koliko je prostran spektar naše tražnje za polovnim automobilima – od „šklopocije“ do „kvalitetno očuvanog auta”, pokraj automobila, veoma smo zainteresovani i za druga motorizovana vozila koja nam možete ponuditi, kao što su: motori, vespe, kamioni, kombiji, karavani… Sve ono što smo rekli u potraživanju za korišćenim automobilima važi i za ova ostala korišćena motorna vozila, onda – marka, model i godište su nevažni, očuvanost takođe, cene se kreću od 200 do 10 000e,takođe, ne morate da strepite ni o tome u kojem se gradu nalazite, mi pokrivamo rejon cele Srbije.

Mi nismo skorašnji u ovom biznisu i veoma svesno znamo koliko koji auto košta, shvatamo koje su marke najtraženije, i koja od njih ima izvesne nedostatke ili vrline,ali nama je neophodno upravo ovakvo šarenilo ponude: Peugeot, Fiat, Opel, Ford, Renault, BMW, Volkswagen, Chevrloet, Toyota, Honda, Hyundai, Mercedes, Lada, Alfa Romeo, Citroën, Dacia, Škoda, Audi, Volvo, Mazda, Yugo… Smatrali ste da Yugo više nije moguće ikome uvaliti, da je u pitanju staromodni auto koji niko neće, pa prešli ste se…nemojte unapred odustajati nego nas prvo kontaktirajte i vidite može li se zaista za vaš automobil naći mušterija koji je u stanju da pruži korektnu cenu kada radi otkup starih automobila. Nećete se razočarati, jer kod nas nema nezadovoljavajućih objašnjenja, dosta je lako, nama trebaju korišćena vozila, a vama treba neko ko će da kupi vaše rabljeno vozilo, svi imamo koristili zato se ne dvoumite, jednostavno nas kontaktirajte i videćete koliko je lako poslovati sa nama i napraviti savršen posao.

Svaki automobil ima svog kupca, bez obzira na to koliko je star, odnosno koja je godina njegove proizvodnje i koliko je kilometara tokom vožnje prešao. Kažu da svaka roba ima svog kupca, a mi smo ovde da potvrdimo ovu staru izreku. Naša agencija vrši otkup starih automobila i to već godinama unazad, tako da možemo da garantujemo da ćemo svakako otkupiti svako vozilo koje nam ponudite za prodaju. Nemamo ograničenja u pogledu starosti vozila, stanja u kome se trenutno nalazi, predjene kilometraže, vrste i marke automobila, i slično. Svaki stari automobil koji imate mi ćemo otkupiti od vas, i to po veoma povoljnim uslovima otkupa, najpovoljnijim na tržištu.

Ono što svakako nije na odmet naglasiti jeste činjenica da mi otkupljujemo svaki stari automobil, bez obzira na to u kakvom je trenutnom stanju. To znači da ćemo od vas otkupiti i havarisani automobil, u manjoj ili većoj meri, tako da ukoliko ste možda doživeli neku saobraćajnu nezgodu sa vašim automobilom, ili je havarisan na neki drugi način, mi vam nudimo sigurno rešenje – prodajte ga nama. Takodje, ukoliko je vozilo toliko oštećeno da se ne može popraviti, niti iskoristiti za delove, onda samo kao opcija ostaju otpad, staro gvoždje ili reciklaža. I u toj oblasti vam mi nudimo rešenje, mi možemo umesto vas da otpremimo vozilo do najbližeg otpada ili mesta za reciklažu, a sve sa ciljem da vi nemate nikakvih briga i problema sa njim. Otkup starih automobila vršimo brzo, sigurno i provereno, a otkupljujemo svako vozilo koje imate.

Kada je vozilo već mnogo staro, potrošeno u vožnjama godinama unazad, kada je havarisano, i slično, nema potrebe da ga više čuvate, da vam zauzima mesto, na koje možete dovesti neki noviji automobil, ili neko drugo vozilo po želji. Mi vam nudimo rešenje, da brzo i jednostavno rešite probleme koje imate sa svojim vozilom i da ga pretvorite u odredjenu sumu novca, koja vam može biti početni kapital za neki drugi automobil ili neke druge upotrebe. Ono što je svakako najveća naša prednost jeste da plaćanje po dogovoru obavljamo odmah, na licu mesta. Postoji mogućnost da istog dana, kada realizujemo dogovor, isplatimo vam dogovorenu sumu na ruke, u kešu, ili možemo da vam uplatu izvršimo na račun. Kako god vama odgovara, mi tako radimo. Zadovoljstvo nam je da vam se nadjemo na usluzi, da vam obezbedimo kvalitetnu uslugu otkupa starih automobila.

Znamo da vam možda zvuči previše dobro, ali isto tako znamo da je jedan poziv dovoljan da se uverite u naše reči. Kada nam javite da imate automobil za prodaju, mi dolazimo do vas na sastanak i dogovor. Ništa vas ne obavezuje da našu ponudu prihvatite, ali verujemo da će tako biti, jer se trudimo da ponudimo uvek najvišu cenu na tržištu. Ako vam ponuda ne odgovara, razilazimo se bez da vi imate bilo kakve dodatne troškove. Ako vam odgovara, mi onda nastavljamo dalji postupak i umesto vas obavljamo sve brzo i efikasno.

Sve prateće usluge u vezi sa otkupom starih automobila preuzimamo na sebe, tako da vi možete da se opustite i uživate u maštanjima kako ćete potrošiti novac koji od nas dobijete. Mi pripremamo sve da obavimo otkup vašeg starog automobila i da vas rešimo muka sa njim.

Poslujemo u oblasti otkupa automobila mnogo godina već i znamo sve što je potrebno da bismo bili uspešni. Otkupljujemo sve moguće marke automobila: Peugeot, Fiat, Opel, Ford, Renault, BMW, Volkswagen, Chevrloet, Toyota, Honda, Hyundai, Mercedes, Lada, Alfa Romeo, Citroën, Dacia, Škoda, Audi, Volvo, Mazda, Yugo…

Ponude koje dajemo našim klijentima kreću se u rasponu od nekoliko desetina do nekoliko hiljada evra, u zavisnosti od više faktora. Analiziramo sve potrebne informacije, procenjujemo sve važne elemente, i na osnovu svega toga procenjujemo vrednost vozila koje nam nudite i dajemo ponudu, koja će sigurno biti najbolja od svih koje biste mogli dobiti. Koji god automobil da posedujete, mi smo za vas pravi izbor. Dolazimo u svaki deo Srbije, bilo koji grad, opštinu, region, jer želimo da pokažemo našu želju za saradnjom i profesionalnost, po kojoj smo poznati ne samo u Srbiji, već i šire.

Verujemo da će samo jedna saradnja sa nama da vas uveri u našu ozbiljnost i odgovornost, tako da očekujemo vaše pozive u najskorijem roku, jer mi smo uvek tu za vas.

Pozovite nas