Otkup automobila Surčin

Otkup automobila i vozila Surčin koji vršimo za vas omogućava vam da na teritoriji cele opštine Surčin prodate svoje vozilo u najkraćem roku i po najboljoj ceni. Ukoliko imate polovno vozilo ili automobil koji nije u voznom stanju ili jednostavno više niste zadovoljni vozilom, javite nam se i mi ćemo ga otkupiti za vas. Šaljemo istog dana naše agente na lice, a plaćamo vam u kešu na ruke!
Znamo da zvuči suviše dobro da bi bilo istinito, ali zato vas i pozivamo da nam se javite i sami se uverite u našu ekspeditivnost i profesionalnost.

Otkup automobila Surčin – Otkup vozila u Surčinu

Otkup automobila i vozila Surčin znači da ćemo doći na vašu adresu u kom god naselju ove opštine da živite. Možete nas kontaktirati ako ste iz Dobanovaca, Progara, Jakova, Boljevaca, Bečmena i Petrovčića. Kod vas smo za pola sata, sat, a na licu mesta vam dajemo i besplatnu procenu vašeg auta tj.vozila koja nije obavezujuća. Ukoliko vam se naša ponuda učini prihvatljivom, odmah možemo da otkupimo vaš automobil i platimo vam.

Uz to, mi ćemo preuzeti i odvesti vaše vozilo, bez dodatnih troškova. Što se tiče cena koje vam nudimo, možemo da garantujemo da su naše ponude fer i realne, te da se nećete razočarati. Naši klijenti su zadovoljni saradnjom i često nam se vraćaju jer su se uverili da dobro poznajemo tržište i kretanje cena na terenu. Dobićete bolju ponudu nego putem oglasa, na auto pijaci ili nekoj većoj auto kući. Sigurno vas zanima šta to utiče na procenu vrednosti vozila i automobila. Ima dosta faktora, ali nas ni jedan neće odvratiti od toga da vozilo otkupimo od vas.

Pri proceni automobila i vozila uzimamo u obzir vizuelni izgled, enterijer , stanje limarije da li je vozilo bilo havarisano i ako jeste u kojoj meri. Vršimo uvid u stanje trapa, iskorišćenost pneumatika, stanje agregata (motora) vozila. Radimo otkup polovnih automobila, novih automobila, otkup automobila sa lizinga, kao i otkup za staro gvožđe i otkup za delove. Uz to se bavimo i otkupom oldtajmera, taksi vozila i ostalih četvorotočkaša. Ni tu nije kraj, jer otkupljujemo i alu felne, polovne i nove, a otkupljujemo i automobile koji su oštećeni sudarom, u požaru ili poplavi.

Nama je bitno da vaše vozilo bude 100 % regularno, što znači da se slažu brojevi motora i šasije sa podacima u saobraćajnoj dozvoli. Odnosno da vi možete da dokažete da ste vlasnik vozila, sSve ostalo je stvar dogovora. Otkupljujemo kako automobile tako i sve tipove vozila, kombije, kamione, pikapove, motore, motocikle i sva druga vozila, teretan i prevozna. Za vaš poziv smo otvoreni i na raspolaganju u bilo kom trenutku tokom dana cele sedmice. Naši agenti će doći kod vas u Surčin ili u nekom drugom naselju, onda kada vama to odgovara, jer se uvek prilagođavamo željama klijenta. Sarađujemo i sa privatnim tako i sa pravnim licima, odnosno sa firmama. Za firme nudimo otkup rashodovanih vozila ili odvoz vozila za staro gvožđe i otkup za delove.

Svu papirologiju i sređivanje otkupne dokumentacije nakon prodaje možete da prepustite nama. Otkupljujemo i neregistrovana vozila kao i automobile sa stranim registarskim tablicama kojih je na ulicama Surčinu veliki broj.

Otvoreni smo za svaku vašu ponudu,upit i nedoumicu. Javite nam se telefonom ili nam napišite mejl i zaradite već danas!

Pozovite nas