Otkup automobila Vračar

Za Vračar se slobodno može reći da što je maji broj parking mesta, to je veći broj automobila. Ukoliko i vi želite da sebi obezbedite nov auto ili neko drugo vozilo, a ne znate šta ćete sa starim obratite se nama, jer imamo pravo rešenje za vas. Radimo otkup automobila i vozila Vračar u najkraćem roku i uz odličnu cenu i pokrivamo celokupnu teritoriju ove opštine. Nudimo vam najbolje uslove otkupa za sve vrste automobila i vozila na Vračaru samo pola sata nakon vašeg poziva.

Otkup automobila Vračar – Otkup vozila na Vračaru

Tržište automobila i vozila kao i njihova ponuda se svakim danom sve više proširuje, a vi imate sve manje vremena da se bavite time. Zašto biste sedeli ispred kompjutera, listali ponude među oglasima i čekali da vam se javi idealni kupac kada sve možete da prepustite profesionalcima?!Bilo da ste oko Kalenić pijace, bliže Južnom bulevaru, oko Crvenog krsta, Alekse Nenadovića, Mišarske, Njegoševe, Patrijarha Varnave, Bore Stankovića…pozovite nas i mi odmah šaljemo naše agente na vašu adresu.

Važno je da znate da otkup vršimo bez obzira na starost ili stanje vozila. Ma kako da se vama čini vaše vozilo, mi ćemo ga otkupiti po fer i konkurentnoj ceni. Takođe nas zanimaju sve marke automobila, modeli, godišta kao i stanje vozila. To jednom rečju znači da vozilo može biti i havaraisano, oštećeno usled saobraćajke, propadanja delova, požara, poplave i slično. Mi se bavimo i otkupom rashodovanih vozila od firmi, ali otkupljujemo i automobile za delove i staro gvožđe.

Možete nam ponuditi i oldtajmere, taxi vozila, stare automobile, sve vrste četvorotočkaša, bilo benzince ili dizelaše. Otkup auta sa lizinga vršimo po uslovima koji su daleko povoljniji od bilo koje banke u to ćete se uveriti jednim pozivom. Vršimo i otkup polovnih alu felni. Sve kategorije vozila dolaze u obzir pa tako radimo otkup kamiona, kombija, motocikala, motora, pikap i drugih dostavnih vozila. Najvažnije je da nam obezbedite dokumentaciju koja dokazuje da ste vlasnik automobila ili vozila i da samim tim imate pravo na prodaju odnosno otuđenje vozila. Dostupni smo za vaše pozive puna 24 sata svakog dana, bez obzira na vikende, godišnja doba i vremenske uslove. Vama štedimo vreme ali ne i novac jer vas isplaćujemo istog dana u kešu!

Sama procedura otkupa je veoma jednostavna. Nakon vašeg poziva naš agent dolazi da pogleda automobil, tj. vozilo i da vam na licu mesta da besplatnu procenu, koja nije obavezujuća. Ukoliko vam data procena odgovara agent potvrđuje dogovorenu cenu isplatom na licu mesta istog dana.Isplate se vrše ili u kešu, na ruke ili preko bankovnog računa, u zavisnosti od toga šta vama više odgovara i da li nastupate kao fizičko ili pravno lice.

Možemo da potvrdimo da ćete od nas dobiti najkonkurentniju, najrealniju cenu za vaš automobil ili drugo vozilo kojom ćete biti zadovoljni. Radimo brzo i pouzdano. Imamo iskustvo u ovom poslu i uvek vaše zadovoljstvo i želje stavljamo na prvo mesto! Javite nam se još danas.

Ne dozvolite da vrednost vašeg automobila ili vozila propada i smanjuje se. Mi smo tu da vam pomognemo da zaradite i sebi obezbedite auto ili neko drugo vozilo o kakvom ste oduvek sanjali.

Pozovite nas