Otkup automobila Volvo

Vršimo otkup Volvo automobila na teritoriji cele zemlje sa isplatom u kešu i na ruke u istom danu. Za otkup polovnih automobila Volvo u Beogradu cene su najpovoljnije a cela procedura završava se brzo – Poziv, dolazak, besplatna procena i otkup Volvo vozila.

Volvo automobili su već dugo prisutni na domaćem tržištu i imaju reputaciju pouzdanih i dugotrajnih automobila.

Međutim, ništa nije večno pa ni vaša ljubav prema Volvu.

Razlozi za prodaju mogu biti razni, a ono što je za vas najvažnije da znate jeste da sve može biti završeno u roku kraćem od 24 sata, za svega par sati od prvog poziva.

Kako zamišljate da izgleda vaša idealna prodaja automobila, verovatno ona za koju je potrebno vrlo malo vremena i gde možete pristojno da zaradite. Mi vam možemo pomoći u tome.

Poslujemo po kranje jednostavnom principu, a to je da pošaljemo nekoga od naših agenata na vašu adresu kako bi na licu mesta mogao da pogleda automobil i izvrši besplatnu procenu.

Nakon toga dobićete ponudu koja nije obavezujuća ali je fiksna. Naša ponuda zasniva se na proceni koju je agent napravio uvidom u stanje Volvo automobila.

Međutim, važno je da napomenemo da ćemo automobil otkupiti u ma kakvom stanju da se nalazi, s tim što će to uticati na cenu, ali ne i našu spremnost da automobil otkupimo.

Među parametrima koji ulaze u procenu Volva, nalaze se i starost automobila, pređena kilometraža, stanje guma, kočionog sistema, motora, koliko je auto očuvan, kada je rađen poslednji tehnički pregled i slično.

Verujemo da će vam naša ponuda odgovarati budući da naši agenti redovno prate kretanje cena na domaćem tržištu, ponudu i potražnju, te se u skladu s tim i stanjem automobila i formiraju cene.

Ponuda će biti fer i konkuretna, a tome svedoče i naši drugi brojni klijenti koji su bili zadovoljno pre svega nivoom profesionalizma, diskrecijom kao i celom procedurom.

Imamo mogućnost da vas isplatimo u kešu istog dana na licu mesta na ruke, kao i da iznos uplatimo na vaš račun u banci.

Sarađujemo kako sa privatnim tako i poslovnim licima, odnosno firmama i kompanijama od kojih otkupljujemo rashodovana vozila.

Jedini uslov koji vi treba da ispunite jeste da posedujete urednu dokumentaciju o vlasništvu nad Volvom, sve ostalo preuzimamo mi.

Dakle, mi ćemo organizovati prevoz tj.transport automobila i srediti otkupnu dokumentaciju.

Vi jednim pozivom menjate sve i ceo posao završavate iz udobnosti svog doma.

Naša vrata su otvorena 24 sata svakog dana u nedelji i uvek se prilagođavamo vremenu i željama klijenata.

Sa nama možete biti samo na dobitku koji ćete investirati ili u kupovinu novog automobila ili nešto drugo o čemu već duže maštate.

Javite nam se i uvidećete kako sve može biti lako!

Pozovite nas