Sajam automobila Beograd 2018

Sajam automobila Beograd 2018 – Pod sloganom „Glavni u gradu“ ove godine će se od 22. do 28. marta održati tradicionalni Sajam automobila-DDOR BG Car show 06.

Praznik za sve ljubitelje automobila, motocikala i drugih vozila ove godine donosi pregršt novina, veliki broj izlagača i tradicionalno zanimljiv prateći program. Kao i do sada, posetioci će moći da uživaju u premijerama novih automobila, a neke od njih u Beograd stižu odmah nakon sajma u Ženevi.

Otkrijte ko je ove godine „Glavni u gradu“

U halama Beogradskog sajma ove godine će se predstaviti 350 izlagača iz zemlje i inostranstva, koji će prikazati više od 40 novih modela automobila iz auto kuća 50 proizvođača.

Sajam automobila je dobra prilika ne samo da saznate novitete u autoindustriji već i da se informišete o naprednim tehnologijama, zakažete neku test vožnju ili se dobro zabavite uz bogat prateći program.

Kada pričamo o novitetima Grand motors će predstaviti novu Ford Fiestu, najbolji mali evropski automobil, koji je dobro poznat i domaćim vozačima.
Hyundai će tako prikazati novi model i30N, a imaće i posebnu sajamsku akciju u okviru koje će trio SUV modela Kona, Tucson i Santa Fe biti na popustu.

Još jedan novitet dolazi iz kompanije TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćenog prodavca i servisera ISUZU vozila. Domaća publika će tako moći da vidi nekoliko različitih verzija popularnog pikapa D-Max, kao i kamion P75 sa kiper nadgradnjom, ukupne nosivosti do 7,5 tona.

Ljubitelje off-road vožnje sigurno će privući i D-Max Monster Adventure, opremljena mnoštvom specijalizovane dodatne opreme koja uključuje lift-kit od 2 inča, snorkel za savladavanje vodenih prepreka, vitlo za izvlačenje, metalne branike napred i pozadi, kao i specijalni zatvoreni tovarni prostor namenjen servisnim vozilima.

Ukoliko pak smatrate da je odlazak na Sajam gubljenje vremena jer su vam neki od željenih modela izvan onoga što možete sebi da priuštite, razmislite o ideji da se obratite agenciji za otkup polovnih automobila i da uz određenu doplatu kupite sebi nov auto. Da je ovo čest slučaj govori i statistika koja pokazuje da se svake godine nakon Sajma poveća broj otkupljenih vozila. Jednostavno, na Sajmu možete da vidite šta se nudi i gde se tu uklapa vaš budžet.

Uz našu stručnu pomoć i savete agenata naše agencije za polovne automobile, možete veoma brzo postati vlasnik modela koji želite. Potrebno je samo da nam se javite i mi ćemo u najskorijem roku, često kraćem od 24 sata doći da pogledamo i procenimo vaše vozilo. Nudimo vam konkurentne cene i isplatu na ruke u kešu istog dana.

Da biste se uverili zašto nam se veliki broj klijenata obraća svake godine nakon Sajma pozovite nas ili nam pošaljite mail sa upitom za procenu polovnog vozila koju za vas vršimo potpuno besplatno. Očekujemo vas 24 sata svakog dana!

Servisne informacije

Radno vreme tokom Sajma je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 200, a grupne za đake i studente 150 dinara. Cena ulaznice za Porodični dan 27. marta (roditelji sa decom do 16 godina) je 500 dinara. Parking se naplaćuje po ceni od 100 dinara po započetom satu.

Pozovite nas