Otkup vozila

10 koraka za kupovinu polovne

Sledeći koraci će vam reći kako da pronađete , cena i pregovaraju da kupite polovan auto koji želite . Ako još uvek ne znaju šta da kupe auto , čitati “ 10 koraka da Finding pravo auto za tebe „, a onda se vrati nakon što ste odlučili .

Ali postoje i drugi dobri razlozi za kupovinu polovnog automobila :

Vi ćete uštedeti novac na osiguranju .
Veći rasprodaje su moguće za smart polovnih automobila kupac .
Polovni automobili su pouzdaniji danas nego ikada pre .
Neki polovni automobili su i dalje pokriveni fabričkom garancijom .
Većina novih proizvođača automobila sada prodavati sa sertifikatom Polovni automobili, koji uključuju garancije .
Istorija polovnog automobila može se lako pratiti sa identifikacionim brojem vozila ( VIN ) i istorije vozila izveštaju .
Ako kupujete od privatnog lica ,pregovarački proces je manje stresno . Korak 2 : Izbor pravog Polovni automobil

Na početku procesa auto – kupovine , mnogi ljudi već znaju šta žele automobil . Ali to jedobra ideja da se zaustavi odmah i testirajte vašu odluku sa ovim pitanjem : Da li će ovaj automobil uklapa u svoj mesečni budžet? Mi ćemo objasniti kako da se odredi šta možete priuštiti automobil u sledećem koraku . Za sada , proverite da li vaš izbor nije očigledno prelazi svoj budžet . Zapitajte se , da li to zadovoljava moje trenutne potrebe ? Za više informacija o ovoj temi , pogledajte “ 10 koraka do Finding pravo auto za vas . “

Možda ćete morati da proširi svoje vidike prilikom razmatranja šta da kupi , jer nećete znati šta je dostupan u vašoj oblasti dok ne stvarno počnete da tražite . Razmislite izgradnju ciljnu listu tri različita automobila . Možda ćete želeti da razmislite o vozila u istoj klasi . Na primer , ako ste zaista želite Toiota Camri , trebalo bi da bude na oprezu za Chevrolet Malibu , Honda Accord ili Nissan Altima . Ovi automobili su izgrađena za istom tržištu , ali oni imaju različite funkcije i ponekad niže cene .

Vrednost polovnog automobila je na osnovu njenog stanja , kilometražu , pouzdanost, performanse i popularnost . Naravno da želite automobil koji je pouzdan i obavlja dobro . Ali, da li želite isto Polovni automobil koji ostali želi ? Ako je tako , vi ćete platiti premiju za njega . U nekim slučajevima ,jedina razlika jepločica sa imenom .

Koliko razlika u ceni razdvaja dobre ali popularnih automobila iz njihovog dobra , ali previdi kolegama ? Više nego što mislite . Afirmisane vozila poput Honde Accord i Toiota Camri može da koštanekoliko hiljada dolara više od uporedive Chevrolet Malibu ili Mazda 6 . Za više informacija o ovoj temi , pročitajte “ Kako da biste dobili polovan auto pogodbe. “ Ako ste avanturista i žele da kupuju za ubicom posao , pročitajte “ Polovni automobil Posao : . Program automobila, iznajmljivanje automobila i Salvage Titles “

Vi ćete naći sve potrebne informacije da obrazovani odluku o tome šta da kupite na https://otkupautomobila-beograd.com/ koristi automobila stranice . Možete da pristupite glavne teme tako što ćete kliknuti na link tog spiska takve informacije kao cene , standardne karakteristike, pouzdanost i sigurnost , ekonomičnost u potrošnji goriva , fotografije, video , preprodaje vrednosti i lokalnom inventara .

Strana koristi auto – inventar jekorisna alatka koja vam može pomoći da suzite pretragu pronalaženjem vozila u vašem području . Možete da filtrirate rezultate na osnovu cene , tipa vozila i kilometraže . Takođe možete pročitati recenzije automobila po sadašnjim vlasnicima . Konačno , proverite da li koristite pravu cenu na sopstvenu ( TCO ) ® ) da vidim šta drugi troškovi ćete snositi ( TCO podaci nisu dostupni za sve automobile ) .

Još jedan bitan deo polovnih automobila stranicama je https://otkupautomobila-beograd.com/ ‘ s True Tržišna vrednost ( TMV ) ® cene ,korisno smernice kada automobil kupovinu . TMV cene zasniva se na podacima o prodaji sličnih automobila širom zemlje . Mi ćemo ići u detalje o tome kako da koristite https://otkupautomobila-beograd.com/ s TMV kasnije .

Evo jedan poslednji korak od vitalnog značaja za dobijanje veliki Polovni automobil dogovor : Proverite da li ste pokrenuli izveštaj istorije vozila na bilo polovnih automobila vi razmišljate o kupovini . Nekoliko kompanija prodati ove izveštaje , koje su zasnovane na VIN , ali AutoCheck i Carfak izgleda danajobuhvatniji .

Ovi izveštaji mogu otkriti vitalne informacije o polovnih automobila , uključujući i da li ona ima naslov amortizacija, što znači da je proglašenaukupan gubitak od osiguravajućeg društva , ili akomerač pređenog puta je vraćena nazad . Ovo je takođevreme da odlučite da li želite sertifikovani unapred vlasništvu ( CPO) auto . Ako to uradite , pogledajte naš članak o overenim programa unapred vlasništvu vozila . On opisuje one koje nude svakog proizvođača .

Polovni automobil – šoping će uključiti inspekciju vozila da odredi njeno stanje . Ovaj proces je pojednostavljen ako kupite auto CPO koje je prošlo temeljnu inspekciju i podržana od strane garancijom proizvođača . Ali dok kupujete CPO automobila uklanja dosta nagađanja o mehaničkom stanju vozila , plaćate za tu uslugu sa višim nalepnica cenu .

Većina novih vozila se prodaju sa three-iear/36 ,000 – milja garancijom . Dakle , ako kupite automobil koji je iz 1-3 godina , sa manje od 36.000 milja na kilometražu , to će i dalje biti pod fabričkom garancijom .

Pametan kupac će razmotriti kako finansirati auto na početku šoping procesa . Ovim će se izbeći neprijatna iznenađenja kasnije i da vam pomogne da donesu ispravnu odluku koja odgovara vašem budžetu .

Trebalo bi da koristite naš pristupačnost Kalkulator će vam pomoći da dođu do ciframa koje treba da vas vodi kao što ide u kupovinu :

Mesečna rata : Ako ćete da uzmu kredit , koliko možete priuštiti da plati svakog meseca ?

Učešće: Koliko novca možete staviti dole da smanjite vaše mesečne isplate ?

Otkupna cena automobila : Odgovarajući na prva dva pitanja će vam pomoći da utvrdite realan raspon cena za vaš polovnih automobila .

Kada određuje koliko možete da potrošite za učešća , a mesečne uplate i kupovne cene automobila , odštampati ove cifre . Kasnije , kada su pregovori za polovan auto , možda ćete morati da proverite ove informacije da se vrati na Zemlju . Imate tri načina da se plati za vaš polovnih automobila : Gotovina : Potreba kažemo više ? Finansiranje putem bankarskog , onlajn zajmodavca ili kreditne unije : Preporučujemo ovaj put , jer će obično uštedeti novac i dati vam najviše kontrolu nad transakcije . Finansiranje putem dilera : Ovo može da radi za neke ljude , u zavisnosti od njihovih kreditnih bodova i kamatnih stopadiler nudi . Takođe , ako pripremiti finansiranje kroz nezavisnog izvora , možda zatražiti dilera da savlada tu stopu sa niskim kamatnu kredit .

Finansiranje putem nezavisnog izvora ( Online zajmodavac , banka ili kreditne unije ) nudi nekoliko prednosti :

Održava pregovore jednostavne u dilera
Omogućava vam da kupuju za konkurentnim kamatnim stopama ispred vremena
Uklanja zavisnost o finansiranju dilera
Podstiče vas da se drži na vaš budžetom iznosu
Lov – kamatne krediti mogu se organizovati na mreži putem takvih izvora kao Up2Drive.com .

Tri najčešća mesta za kupovinu polovnog automobila su :

Privatni stranke
Sekcija koristi – automobil iz nove – dilere automobila
Nezavisni mnogo polovnih automobila

Od ovih izvora , a privatna lica obično imaju najviše cenama . Tipično , to je takođeopušteniji transakcija od kupovine od dilera .

Ipak , postoje i prednosti kupovine polovnog automobila iz nove – auto salonu . Mnogi polovnih automobila na auto – nova parcela su trgovinska -ins . Dileri obično dobijaju ove automobile po niskim cenama . Ako napravite nisku ponudu ( ali jedan koji im daje neku dobit ) samo može dobiti mnogo . Osim toga , mnogi dileri nude CPO automobile koji su temeljno pregledan i su podržane jakim garancijama .

Traganje za vaš automobil pomoću sajtova kao što su https://otkupautomobila-beograd.com/ koristi ponudu vozila ili onlajn strane , kao što su Autotrader.com . Neki sajtovi su veoma fleksibilni i omogućavaju vam da pretražujete specifične kriterijume kao što su proizvođač, model , opcija i raspon cena . U nekim slučajevima , možete da pretražujete Polovni automobil inventar novih dilere automobila preko svojih veb sajtova .

IakoInternet jeneverovatan resurs , i dalje treba da pokušate konvencionalne izvore . Pitajte prijatelje i rođake , ako su bilo kakve prodaje polovnih automobila . Držite oči oguljen za “ For Sale “ znakova u autostakla .

Kada pronađete budućeg auto , pozovite prodavca pre nego što odete da vidite vozilo . Na ovaj način , možete eliminisati automobile koji imaju probleme kao što su preterane kilometraže ili spasavanje naslova . Koristite naš Polovni automobil Pitanje list prilikom pozivanja da pomogne podstaći vas da pitam ključna pitanja . Proverite tražena cena u oglasu .

U razgovoru za prodavca , podesite termin za test – drajv . Ako je moguće , napravite ovo imenovanje u toku dana , tako da možete videti auto u dnevnoj svetlosti i preciznije odrediti njeno stanje . Takođe , pitajte za VIN tako da možete da pokrenete istorije izveštaj vozila .

Sledeća : Korak 8 : Test vožnje polovnog automobila
Korak 8 : Test vožnje polovnog automobila

10 koraka za kupovinu polovne

Test vožnjekoristi automobil pomaže da odlučite da li je pravoauto za vas i pomaže vam da utvrdite da li ovaj auto je u dobrom stanju . Kada se za volanom , zapitajte se da li je todobro uklapa . Da li je to dovoljno prostora za glavu nudi ? Prostor za noge ? Da li su instrumenti i kontrole zgodno pozicioniran ?

Pokušajte da organizujete svoj test – drajv , tako da upalite motor kada je potpuno hladan . Neki automobili su teže početi kada su mrtvi hladni i , kad tome , će otkriti hronične probleme . Isključite radio pre nego što počnete vožnju . Hoćeš da čuješ motor i koncentrisati se na vožnji .

Na test – drajv , proceniti ove dodatne poene :

Ubrzanje od zaustavljanja
Vidljivost ( Proverite slepih tačaka )
buka motora
Passing ubrzanje ( Da li to brzo i glatko niži stepen prenosa ? )
Hil – penjanje snaga
kočenje
skretanju
Suspenzija ( Kako se vozi ? )
Zvečke i škripi
Teret prostor
Ne žurite i budite sigurni da simulira uslove normalne vožnje obrazaca . Ako radite puno autoputa vožnje , budite sigurni da idu na autoputu i uzeti auto do 65 mph . Ako idete u planine , testirajte automobil na strmoj padini . Vi ne želite da saznate nakon što ste kupili auto koji ne obavlja po potrebi .

Nakon test – drajv , pitati vlasnika da li možete da vidite zapise servisa . Pogledajte da li je automobil je imaozakazan održavanje obavlja na vreme . Izbegavajte kupovinu automobila koji je bio u ozbiljnoj nesreći ili je imao velike popravke , kao što su prenos obnavlja , poslovima ili ventila motora remonta .

Ako vam se sviđa način na koji vozi auto , vi i dalje treba da ga uzme na mehaničar za temeljnu inspekciju . Privatna zabava će verovatno omogućiti da uradite bez mnogo otpora . Ali na dilera , to bi moglo biti teže . Ako jeCPO auto , nema razloga da ga uzme na mehaničara .

Dalje : Korak 9 : Pregovarački za polovan auto
Korak 9 : Pregovarački za polovan auto

10 koraka za kupovinu polovne

Uspešna pregovaranje dolazi od potrebe solidnu informacije . Ovo je posebno tačno kada kupujete polovan auto . Pre početka pregovora , trebalo bi da potražite https://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu i odštampate figure .

Prodavci imaju puno iskustva pregovaranja . Većina privatnih stranaka ne . Dakle , kupovina polovnog automobila od dilera će biti veoma razlikuje od kupovine od privatnog lica .

Sledite ove smernice prilikom pregovaranja :

Ako ste u prodavnici , i dalje moram da idem kroz finansije i osiguranje ( F & ja ) procesa . Ako kupujete automobil iz privatnog lica , samo treba da se uverite da je konačno plaćanje i daprodavac pravilno prenosi naslov i registraciju za vas .

U oba slučaja , takođe treba da budete sigurni da imate osiguranje za auto ste upravo kupili pre nego što ga oterati . Takođe ,F & ja osoba će verovatno pokušati da vam prodaju niz dodatnih stavki :produžena garancija , alarma ili protiv krađe usluga kao što su LoJack , pripejd paketima usluga , zaštitu tkanina , rđa – izolacionih i hitne krajputaši kompleti . Neki ljudi žele mir koji dolazi sa produženim garancijama , tako da je ovo nešto što možda ćete želeti da razmotrite ( osim ako vaš automobil se koristi je sertifikovan ili još uvek pod garancijom proizvođača ) . Međutim , ostali predmeti obično prodaju u F & I prostoriji su skupi i mogu držati malu vrednost za vas .

F & ja lice može izgledati kao finansijski savetnik , ali on ili ona je stvarnoiskusan prodavac . Neki F & I ljudi mogu postati veoma uporna pokušavaju da prodaju ove stavke . Budite firma .

Kadaugovor je spreman , da razmotri temeljno . U većini država , ona će sadržati troškove vozila , naknade dokumentacije , a smoga naknadu , malu nadoknadu za smoga sertifikat , poreza na promet i naknada za izdavanje licenci ( takođe poznat kao DMV takse ) . Ovaj članak , “ Šta treba da plati takse , “ ide u više detalja . Proverite da li ste razumeli optužnicu i pitanje pojavu bilo kakvih značajnih , iznenadne dopune ugovora .

Konačno , ako je potrebno bilo koje popravke i da je obećao od strane prodavca , kapiram pismeno u “ Due Bil . “ Uverite seprivremena registracija je stavljen na odgovarajuće mesto i konačno ste na putu .

Kada kupite automobil od privatnog lica , verovatno će se tražiti da platite čekom sa kasirka ili u gotovini . Ali pre nego što novac menja ruke , zahtevati titulu (ponekad se nazivaroze klizanje ), a imajuprodavac ga potpiše preko vama . Pravila koja regulišu registraciju i licenciranje vozila variraju od države do države . Proverite na Veb lokaciji registra u vašoj državi .

Kada sve papirologije je završena , ona je konačno vreme da se opustite i počnete da uživate vaš novi kupovinu :dobar polovan auto .

Sledeci : Kontrolna lista
10 koraka za kupovinu polovne

Izaberite pravi vozilo za vas tako da se pobrineteautomobil odgovara vašim potrebama .
Razmotrite sve automobile u klasi koju ste izabrali i da ciljni spisak tri automobila .
Potražite auto na https://otkupautomobila-beograd.com/ i proverite pouzdanost i potrošačke recenzije .
Proverite https://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu na automobilu koji želite da kupite ( prilagođen za kilometražu , opcije , boja i region ) .
Potražite na https://otkupautomobila-beograd.com/ pravu cenu za svoje ( TCO ) za auto koji želite da kupite .
Odlučite kako ćete finansirati svoj automobil . Ako idete preko banke, onlajn zajmodavca ili kreditne unije , dobije odobrenje za kredit pre nego što počnete kupovinu .
Ako finansiranje auto , koristite kalkulatore plaćanja odrediti mesečnu uplatu za auto koji želite da kupite .
Traži Edmunds Polovne Oglasi vozila i druge onlajn strane za polovnih automobila odlučili ste da kupite .
Ako kupujete od dilera , kontaktirajte Internet odeljenje i istovremeno tražiti citate iz više dilera .
Pitajte prodavac da vam faksom radni list pokazuje sve cene , poreze i takse .
Ako su trgovanje u starom automobilu , proverite svoj https://otkupautomobila-beograd.com/ TMV i odštampate ovu informaciju .
Ponesite sa sobom na radni list dilera tako da možete da uporedite ove brojeve na slikama na ugovoru .
Ako kupujete od privatnog prodavca , pozovite osobu i proverite relevantne informacije . Nabavite VIN i pokrenite istorije izveštaj vozila .
Test – vozi auto pod svojim normalnim uslovima vožnje .
Uzmi auto do mehaničara za inspekciju , osim ako je toprovjereni auto , uz podršku NOP garancijom proizvođača .
Pregovarati svoju najbolju ponudu .
Pročitajte pažljivo pre potpisivanja ugovora i uvek proverite da li ste dobili čistu titulu .
Proverite auto za udubljenja dings i ogrebotina pre uzimanja konačnu isporuku .
10 koraka do kupovini polovnog automobila

Korak 1 : Početak – Zašto kupiti polovan ?
Sledeći koraci će vam reći kako da pronađete , cena i pregovaraju da kupite polovan auto koji želite . Ako još uvek ne znaju šta da kupe auto , čitati “ 10 koraka da Finding pravo auto za tebe „, a onda se vrati nakon što ste odlučili .

Korak 1 : Početak – Zašto kupiti polovan
Ako ste odlučili da kupite polovan auto , već ste napravili pametnu odluku . Možete dobiti automobil koji je skoro dobar kao potpuno novi jedan bez plaćanja za amortizaciju koja VALLOPS novi – kupcima automobila čim vozi vozilo van parcele . Čak automobili koji su samogodinu dana su 20-30 odsto jeftiniji nego potpuno novim automobilima .

Ali postoje i drugi dobri razlozi za kupovinu polovnog automobila :

Vi ćete uštedeti novac na osiguranju .
Veći rasprodaje su moguće za smart polovnih automobila kupac .
Polovni automobili su pouzdaniji danas nego ikada pre .
Neki polovni automobili su i dalje pokriveni fabričkom garancijom .
Većina novih proizvođača automobila sada prodavati sa sertifikatom Polovni automobili, koji uključuju garancije .
Istorija polovnog automobila može se lako pratiti sa identifikacionim brojem vozila ( VIN ) i istorije vozila izveštaju .
Ako kupujete od privatnog lica ,pregovarački proces je manje stresno . Korak 2 : Izbor pravog Polovni automobil
Na početku procesa auto – kupovine , mnogi ljudi već znaju šta žele automobil . Ali to jedobra ideja da se zaustavi odmah i testirajte vašu odluku sa ovim pitanjem : Da li će ovaj automobil uklapa u svoj mesečni budžet? Mi ćemo objasniti kako da se odredi šta možete priuštiti automobil u sledećem koraku . Za sada , proverite da li vaš izbor nije očigledno prelazi svoj budžet . Zapitajte se , da li to zadovoljava moje trenutne potrebe ? Za više informacija o ovoj temi , pogledajte “ 10 koraka do Finding pravo auto za vas . “

Možda ćete morati da proširi svoje vidike prilikom razmatranja šta da kupi , jer nećete znati šta je otkup vozila dostupan u vašoj oblasti dok ne stvarno počnete da tražite . Razmislite izgradnju ciljnu listu tri različita automobila . Možda ćete želeti da razmislite o vozila u istoj klasi . Na primer , ako ste zaista želite Toiota Camri , trebalo bi da bude na oprezu za Chevrolet Malibu , Honda Accord ili Nissan Altima . Ovi automobili su izgrađena za istom tržištu , ali oni imaju različite funkcije i ponekad niže cene .

Korak 3 : Uštedite kupujući drugog stuba automobile po .
Vrednost polovnog automobila je na osnovu njenog stanja , kilometražu , pouzdanost, performanse i popularnost . Naravno da želite automobil koji je pouzdan i obavlja dobro . Ali, da li želite isto Polovni automobil koji ostali želi ? Ako je tako , vi ćete platiti premiju za njega . U nekim slučajevima ,jedina razlika jepločica sa imenom .

Koliko razlika u ceni razdvaja dobre ali popularnih automobila iz njihovog dobra , ali previdi kolegama ? Više nego što mislite . Afirmisane vozila poput Honde Accord i Toiota Camri može da koštanekoliko hiljada dolara više od uporedive Chevrolet Malibu ili Mazda 6 . Za više informacija o ovoj temi , pročitajte “ Kako da biste dobili polovan auto pogodbe. “ Ako ste avanturista i žele da kupuju za ubicom posao , pročitajte “ Polovni automobil Posao : . Program automobila, iznajmljivanje automobila i Salvage Titles “

Korak 4 : Istraživanje budućem Polovni automobil .
Vi ćete naći sve potrebne informacije da obrazovani odluku o tome šta da kupite na https://otkupautomobila-beograd.com/ koristi automobila stranice . Možete da pristupite glavne teme tako što ćete kliknuti na link tog spiska takve informacije kao cene , standardne karakteristike, pouzdanost i sigurnost , ekonomičnost u potrošnji goriva , fotografije, video , preprodaje vrednosti i lokalnom inventara .

Strana koristi auto – inventar jekorisna alatka koja vam može pomoći da suzite pretragu pronalaženjem vozila u vašem području . Možete da filtrirate rezultate na osnovu cene , tipa vozila i kilometraže . Takođe možete pročitati recenzije automobila po sadašnjim vlasnicima . Konačno , proverite da li koristite pravu cenu na sopstvenu ( TCO ) ® ) da vidim šta drugi troškovi ćete snositi ( TCO podaci nisu dostupni za sve automobile ) .

Još jedan bitan deo polovnih automobila stranicama je https://otkupautomobila-beograd.com/ ‘ s True Tržišna vrednost ( TMV ) ® cene ,korisno smernice kada automobil kupovinu . TMV cene zasniva se na podacima o prodaji sličnih automobila širom zemlje . Mi ćemo ići u detalje o tome kako da koristite https://otkupautomobila-beograd.com/ s TMV kasnije .

Evo jedan poslednji korak od vitalnog značaja za dobijanje veliki Polovni automobil dogovor : Proverite da li ste pokrenuli izveštaj istorije vozila na bilo polovnih automobila vi razmišljate o kupovini . Nekoliko kompanija prodati ove izveštaje , koje su zasnovane na VIN , ali AutoCheck i Carfak izgleda danajobuhvatniji .

Ovi izveštaji mogu otkriti vitalne informacije o polovnih automobila , uključujući i da li ona ima naslov amortizacija, što znači da je proglašenaukupan gubitak od osiguravajućeg društva , ili akomerač pređenog puta je vraćena nazad . Ovo je takođevreme da odlučite da li želite sertifikovani unapred vlasništvu ( CPO) auto . Ako to uradite , pogledajte naš članak o overenim programa unapred vlasništvu vozila . On opisuje one koje nude svakog proizvođača .

Polovni automobil – šoping će uključiti inspekciju vozila da odredi njeno stanje . Ovaj proces je pojednostavljen ako kupite auto CPO koje je prošlo temeljnu inspekciju i podržana od strane garancijom proizvođača . Ali dok kupujete CPO automobila uklanja dosta nagađanja o mehaničkom stanju vozila , plaćate za tu uslugu sa višim nalepnica cenu .

Većina novih vozila se prodaju sa three-iear/36 ,000 – milja garancijom . Dakle , ako kupite automobil koji je iz 1-3 godina , sa manje od 36.000 milja na kilometražu , to će i dalje biti pod fabričkom garancijom .

Korak 5 : Koliko možete priuštiti ?
Pametan kupac će razmotriti kako finansirati auto na početku šoping procesa . Ovim će se izbeći neprijatna iznenađenja kasnije i da vam pomogne da donesu ispravnu odluku koja odgovara vašem budžetu .

Trebalo bi da koristite naš pristupačnost Kalkulator će vam pomoći da dođu do ciframa koje treba da vas vodi kao što ide u kupovinu :

Mesečna rata : Ako ćete da uzmu kredit , koliko možete priuštiti da plati svakog meseca ?

Učešće: Koliko novca možete staviti dole da smanjite vaše mesečne isplate ?

Otkupna cena automobila : Odgovarajući na prva dva pitanja će vam pomoći da utvrdite realan raspon cena za vaš polovnih automobila .

Kada određuje koliko možete da potrošite za učešća , a mesečne uplate i kupovne cene automobila , odštampati ove cifre . Kasnije , kada su pregovori za polovan auto , možda ćete morati da proverite ove informacije da se vrati na Zemlju .

Korak 6 : Postavite finansiranje za svoj polovnih automobila .
Imate tri načina da se plati za vaš polovnih automobila :

Gotovina : Potreba kažemo više ?

Finansiranje putem bankarskog , onlajn zajmodavca ili kreditne unije : Preporučujemo ovaj put , jer će obično uštedeti novac i dati vam najviše kontrolu nad transakcije .

Finansiranje putem dilera : Ovo može da radi za neke ljude , u zavisnosti od njihovih kreditnih bodova i kamatnih stopadiler nudi . Takođe , ako pripremiti finansiranje kroz nezavisnog izvora , možda zatražiti dilera da savlada tu stopu sa niskim kamatnu kredit .

Finansiranje putem nezavisnog izvora ( Online zajmodavac , banka ili kreditne unije ) nudi nekoliko prednosti :

Održava pregovore jednostavne u dilera
Omogućava vam da kupuju za konkurentnim kamatnim stopama ispred vremena
Uklanja zavisnost o finansiranju dilera
Podstiče vas da se drži na vaš budžetom iznosu

Lov – kamatne krediti mogu se organizovati na mreži putem takvih izvora kao Up2Drive.com .

Korak 7 : Gde da kupuju za svoj polovnih automobila
Tri najčešća mesta za kupovinu polovnog automobila su :

Privatni stranke
Sekcija koristi – automobil iz nove – dilere automobila
Nezavisni mnogo polovnih automobila

Od ovih izvora , a privatna lica obično imaju najviše cenama . Tipično , to je takođeopušteniji transakcija od kupovine od dilera .

Ipak , postoje i prednosti kupovine polovnog automobila iz nove – auto salonu . Mnogi polovnih automobila na auto – nova parcela su trgovinska -ins . Dileri obično dobijaju ove automobile po niskim cenama . Ako napravite nisku ponudu ( ali jedan koji im daje neku dobit ) samo može dobiti mnogo . Osim toga , mnogi dileri nude CPO automobile koji su temeljno pregledan i su podržane jakim garancijama .

Traganje za vaš automobil pomoću sajtova kao što su https://otkupautomobila-beograd.com/ koristi ponudu vozila ili onlajn strane , kao što su Autotrader.com . Neki sajtovi su veoma fleksibilni i omogućavaju vam da pretražujete specifične kriterijume kao što su proizvođač, model , opcija i raspon cena . U nekim slučajevima , možete da pretražujete Polovni automobil inventar novih dilere automobila preko svojih veb sajtova .

IakoInternet jeneverovatan resurs , i dalje treba da pokušate konvencionalne izvore . Pitajte prijatelje i rođake , ako su bilo kakve prodaje polovnih automobila . Držite oči oguljen za “ For Sale “ znakova u autostakla .

Kada pronađete budućeg auto , pozovite prodavca pre nego što odete da vidite vozilo . Na ovaj način , možete eliminisati automobile koji imaju probleme kao što su preterane kilometraže ili spasavanje naslova . Koristite naš Polovni automobil Pitanje list prilikom pozivanja da pomogne podstaći vas da pitam ključna pitanja . Proverite tražena cena u oglasu .

U razgovoru za prodavca , podesite termin za test – drajv . Ako je moguće , napravite ovo imenovanje u toku dana , tako da možete videti auto u dnevnoj svetlosti i preciznije odrediti njeno stanje . Takođe , pitajte za VIN tako da možete da pokrenete istorije izveštaj vozila .

Korak 8 : Test vožnje polovnog automobila
Test vožnjekoristi automobil pomaže da odlučite da li je pravoauto za vas i pomaže vam da utvrdite da li ovaj auto je u dobrom stanju . Kada se za volanom , zapitajte se da li je todobro uklapa . Da li je to dovoljno prostora za glavu nudi ? Prostor za noge ? Da li su instrumenti i kontrole zgodno pozicioniran ?

Pokušajte da organizujete svoj test – drajv , tako da upalite motor kada je potpuno hladan . Neki automobili su teže početi kada su mrtvi hladni i , kad tome , će otkriti hronične probleme . Isključite radio pre nego što počnete vožnju . Hoćeš da čuješ motor i koncentrisati se na vožnji .

Na test – drajv , proceniti ove dodatne poene :

Ubrzanje od zaustavljanja
Vidljivost ( Proverite slepih tačaka )
buka motora
Passing ubrzanje ( Da li to brzo i glatko niži stepen prenosa ? )
Hil – penjanje snaga
kočenje
skretanju
Suspenzija ( Kako se vozi ? )
Zvečke i škripi
Teret prostor
Ne žurite i budite sigurni da simulira uslove normalne vožnje obrazaca . Ako radite puno autoputa vožnje , budite sigurni da idu na autoputu i uzeti auto do 65 mph . Ako idete u planine , testirajte automobil na strmoj padini . Vi ne želite da saznate nakon što ste kupili auto koji ne obavlja po potrebi .

Nakon test – drajv , pitati vlasnika da li možete da vidite zapise servisa . Pogledajte da li je automobil je imaozakazan održavanje obavlja na vreme . Izbegavajte kupovinu automobila koji je bio u ozbiljnoj nesreći ili je imao velike popravke , kao što su prenos obnavlja , poslovima ili ventila motora remonta .

Ako vam se sviđa način na koji vozi auto , vi i dalje treba da ga uzme na mehaničar za temeljnu inspekciju . Privatna zabava će verovatno omogućiti da uradite bez mnogo otpora . Ali na dilera , to bi moglo biti teže . Ako jeCPO auto , nema razloga da ga uzme na mehaničara .

Korak 9 : Pregovarački za polovan auto
Uspešna pregovaranje dolazi od potrebe solidnu informacije . Ovo je posebno tačno kada kupujete polovan auto . Pre početka pregovora , trebalo bi da potražite https://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu i odštampate figure .

Prodavci imaju puno iskustva pregovaranja . Većina privatnih stranaka ne . Dakle , kupovina polovnog automobila od dilera će biti veoma razlikuje od kupovine od privatnog lica .

Sledite ove smernice prilikom pregovaranja :

Samo ući u pregovore sa prodavac ili privatno – partijske prodavcu kod koga se osećate prijatno .
Napravite otvaranja ponuda koji je nizak , ali u Ballpark .
Odlučite ispred vremena koliko visoko ćeš otići i ostaviti kada dostigli limit je .
Izađite : Ovo je vaš najjači pregovarački alat .
Budite strpljivi . Planirajte da potrošite sat vremena pregovara u salonu , manje za privatne zabave .
Ostavite dilera ako se umoriš ili gladan .
Nemojte da vam odvlače pažnju dilerskih terenima za srodnih predmeta , kao što su proširene garancije ili protiv krađe uređaja .
Visokog pritiska prodavac nazvao“ bliže“ možda pokušati da povrati neke od dobitaka koje ste napravili u pregovorima . Držite na cenu .

Kada imate dogovor , proverite da li je transakcija završena pravilno . Sledeći odeljak će vam reći šta da očekujete i šta treba da uradite .

Korak 10 : Zatvaranje dogovor
Ako ste u prodavnici , i dalje moram da idem kroz finansije i osiguranje ( F & ja ) procesa . Ako kupujete automobil iz privatnog lica , samo treba da se uverite da je konačno plaćanje i daprodavac pravilno prenosi naslov i registraciju za vas .

U oba slučaja , takođe treba da budete sigurni da imate osiguranje za auto ste upravo kupili pre nego što ga oterati . Takođe ,F & ja osoba će verovatno pokušati da vam prodaju niz dodatnih stavki :produžena garancija , alarma ili protiv krađe usluga kao što su LoJack , pripejd paketima usluga , zaštitu tkanina , rđa – izolacionih i hitne krajputaši kompleti . Neki ljudi žele mir koji dolazi sa produženim garancijama , tako da je ovo nešto što možda ćete želeti da razmotrite ( osim ako vaš automobil se koristi je sertifikovan ili još uvek pod garancijom proizvođača ) . Međutim , ostali predmeti obično prodaju u F & I prostoriji su skupi i mogu držati malu vrednost za vas .

F & ja lice može izgledati kao finansijski savetnik , ali on ili ona je stvarnoiskusan prodavac . Neki F & I ljudi mogu postati veoma uporna pokušavaju da prodaju ove stavke . Budite firma .

Kadaugovor je spreman , da razmotri temeljno . U većini država , ona će sadržati troškove vozila , naknade dokumentacije , a smoga naknadu , malu nadoknadu za smoga sertifikat , poreza na promet i naknada za izdavanje licenci ( takođe poznat kao DMV takse ) . Ovaj članak , “ Šta treba da plati takse , “ ide u više detalja . Proverite da li ste razumeli optužnicu i pitanje pojavu bilo kakvih značajnih , iznenadne dopune ugovora .

Konačno , ako je potrebno bilo koje popravke i da je obećao od strane prodavca , kapiram pismeno u “ Due Bil . “ Uverite seprivremena registracija je stavljen na odgovarajuće mesto i konačno ste na putu .

Kada kupite automobil od privatnog lica , verovatno će se tražiti da platite čekom sa kasirka ili u gotovini . Ali pre nego što novac menja ruke , zahtevati titulu (ponekad se nazivaroze klizanje ), a imajuprodavac ga potpiše preko vama . Pravila koja regulišu registraciju i licenciranje vozila variraju od države do države . Proverite na Veb lokaciji registra u vašoj državi .

Kada sve papirologije je završena , ona je konačno vreme da se opustite i počnete da uživate vaš novi kupovinu :dobar polovan auto .

Sledeci : Kontrolna lista
spisak

10 koraka za kupovinu polovne

Izaberite pravi vozilo za vas tako da se pobrineteautomobil odgovara vašim potrebama .

Razmotrite sve automobile u klasi koju ste izabrali i da ciljni spisak tri automobila .

Potražite auto na https://otkupautomobila-beograd.com/ i proverite pouzdanost i potrošačke recenzije .

Proverite https://otkupautomobila-beograd.com/ TMV cenu na automobilu koji želite da kupite ( prilagođen za kilometražu , opcije , boja i region ) .

Potražite na https://otkupautomobila-beograd.com/ pravu cenu za svoje ( TCO ) za auto koji želite da kupite .

Odlučite kako ćete finansirati svoj automobil . Ako idete preko banke, onlajn zajmodavca ili kreditne unije , dobije odobrenje za kredit pre nego što počnete kupovinu .

Ako finansiranje auto , koristite kalkulatore plaćanja odrediti mesečnu uplatu za auto koji želite da kupite .

Traži Edmunds Polovne Oglasi vozila i druge onlajn strane za polovnih automobila odlučili ste da kupite .

Ako kupujete od dilera , kontaktirajte Internet odeljenje i istovremeno tražiti citate iz više dilera .

Pitajte prodavac da vam faksom radni list pokazuje sve cene , poreze i takse .

Ako su trgovanje u starom automobilu , proverite svoj https://otkupautomobila-beograd.com/ TMV i odštampate ovu informaciju .

Ponesite sa sobom na radni list dilera tako da možete da uporedite ove brojeve na slikama na ugovoru .

Ako kupujete od privatnog prodavca , pozovite osobu i proverite relevantne informacije . Nabavite VIN i pokrenite istorije izveštaj vozila .

Test – vozi auto pod svojim normalnim uslovima vožnje .

Uzmi auto do mehaničara za inspekciju , osim ako je toprovjereni auto , uz podršku NOP garancijom proizvođača .

Pregovarati svoju najbolju ponudu .

Pročitajte pažljivo pre potpisivanja ugovora i uvek proverite da li ste dobili čistu titulu .

Proverite auto za udubljenja dings i ogrebotina pre uzimanja konačnu isporuku.