Otkup vozila

Kada vam neko pomene otkup vozila, odmah vam skoči pritisak, i promenite temu? Niste do sada imali prijatno iskustvo sa agencijama za otkup polovnih vozila? Još uvek pokušavate da pronadjete kupca za svoje staro vozilo? Da li ćete nam verovati na reč ako vam kažemo da je vašem traganju došao kraj?

Naša agencija obavlja otkup vozila svih tipova i kategorija, na teritoriji Beograda ali i čitave Srbije. Kada je u pitanju otkup vozila Beograd nam je svakako primaran za otkup iz prostog razloga jer se mi nalazimo u Beogradu vozilo koje se procenjuje i otkupljuje najbrže i najpre se proda kada neko pozove iz Beograda.

Za naš otkup vozila je isplata u kešu odmah po proceni polovnog vozila, a najbolje otkupna cena za polovno vozilo kod nas se podrazumeva, pozovite nas i proverite cene koje plaćamo. Isplaćujemo odmah na licu mesta u kešu istoga dana kada nas pozovite tako da ako prodajete polovno vozilo bilo koje namene javite nam se što pre.

U obzir dolazi otkup polovnih vozila svih vrsta tipova marki gosišta i pređenih kilometara. Otkup starih vozila vršimo takodje, otkup havarisanih vozila dolazi u obzir.

TGde god da se nalazite, mi dolazimo do vas, bez potrebe da se vi angažujete oko dolaska. Javite nam da imate vozilo za prodaju i sedite kod kuće i čekate da naš tim stigne.

U zavisnosti od obima posla koji trenutno imamo, u roku od jednog do svega nekoliko dana dolazimo do vas i sve rešavamo na licu mesta.

Na taj način smo maksimalno smanjili napor koji morate da uložite da biste svoje vozilo prodali.

Nema davanja oglasa beskonačno mnogo puta, nema pozivanja prijatelja da ih zamolite da se raspitaju da li nekome treba vozilo koje vi imate, nema organizovanja na desetine sastanaka sa potencijalnim kupcima, koji bi samo da razgledaju i pokušaju da obore cenu.

Ako vam sve ovo zvuči poznato, onda verujemo da mi možemo da vam pomognemo.

Ne dozvolite da vas potencijalni problemi u prodaji vozila odvrate od ideje da to i uradite.

Verujemo da ne biste ni počinjali taj poduhvat da zaista ne želite da prodate vozilo.

Bez obzira da li vam je novac potreban da kupite neko drugo vozilo, ili želite da ga uložite u nešto drugo, mi ne postavljamo pitanje.

Nama je samo važno da vi imate želju da vozilo prodate i da želite da ga prodate baš nama. Sve ostalo je manje važno.

Ne postoji lista vozila koje otkupljujemo, jer otkupljujemo sve što može da se podvede pod kategoriju vozila. Mi smo vaši pravi kupci za sve automobile, nove i polovne, za sve kamione, kombije i pikapove, za sve motore i motocikle, za svako moguće vozilo koje imate interesa da prodate.

Procenu vršimo mi, tako da odmah nakon vašeg poziva šaljemo naše stručnjake na vašu adresu, da potpuno besplatno obave procenu vrednosti na osnovu koje mi iznosimo ponudu za vaše vozilo.

Procena se vrši primenom različitih metoda, ali je najvažnije da utvrdimo realno stanje vašeg vozila, najpre vizuelnim pregledom, a kasnije i detaljnijim pregledom svih relevantnih delova. Proveravamo sve aspekte i karakteristike vozila, utvrdjujemo funkcionalnosti koje ima, a na osnovu svega toga procenjujemo realnu vrednost koja nam služi kao orijentir za davanje konačne ponude.

U proceni vrednosti koristimo sve dostupne informacije u vezi sa vozilom, kao što su godina proizvodnje, predjena kilometraža, trenutno stanje vozila, performanse koje ima, kategorija kojoj pripada, i slično.

Sve su to informacije koje nam znače prilikom procene vrednosti, ali nisu presudne u donošenju odluke o kupovini vašeg vozila.

Sve što nudite mi kupujemo, a verujte da su cene po kojima vršimo otkup medju najvišima na tržištu.

Trudimo se da ispratimo sve trendove na tržištu automobilske industrije, da pratimo kretanja ponude i tražnje, da budemo ozbiljan saradnik svima vama koji želite svoje vozilo da prodate.

Nema potrebe da više odlažete prodaju vozila, jer mislite da nećete dobiti dovoljno novca, jer mislite da je to prilično stresan i dugotrajan posao, jer mislite da će vam iscrpeti svu moguću energiju.

Mi smo tu da vas uverimo u suprotno. Agencija smo koja posluje na domaćem tržištu više godina, agencija smo koja je medju liderima na ovim prostorima u otkupu vozila i agencija smo koja je uvek vama na raspolaganju, za svaki vid dogovora. Proverite i vi zašto smo traženi, zašto nam se svakodnevno javljaju i zašto imamo veliki broj realizovanih dogovora.

Otkup vozila – povoljno, brzo i provereno, najbolje cene za otkup polovnih vozila samo za vas radi firma za otkup vozila Beograd.

Pozovite nas